Ahojte mali ste niekto vo svojom taku? Ktora mala neustale potrebu vam nieco vycitat? Ja taku jednj mam a uz ma to zacina dost vytacat, raz mi vytkne ze som jej nieco povedala, tak jej to vysvetlim, potom mi vytkne ze sa javim akoby ma to ani netrapilo nas konflikt, ze sa usmievam ako keby nic a podobne …. Zacina mi to celkom liezt na nervy? Som dospela zena, aby mi kamoska nieco stale vycitala….
to prečo sa kamarátiš s 12ročnou puberťáčkou?
Prerusit kontakt.
@deti95060810 no ja ju mam rada a tak sa snazim byt kamoska ale niekedy mi to pride absurdne uz
@rozculena no ano, tiez mi to tak niekedy pride
Možno ti nechce veci vyčítať, ale nemá správne slová na správnom mieste. Keď píšeš, že : "raz mi vytkne ze som jej nieco povedala, tak jej to vysvetlim," - si jej musela niečo vysvetlit. Možno ťa aj zle pochopila, lebo správaš sa ty možno nie správne a primerane k situácii.
A keď ešte píšeš, že ti "vytkla" konflikt, lebo sa usmievaš...
Ak by som mala s niekým konflikt, a ten druhý by mal na salame, tak by som asi tiež nebola z toho nadšená...
Neber v tom ale nič útočné. Poznala som však tiež jednu ženu, ktorej liezlo na nervy(ako tebe) asi všetko a bezcieľne....
Ale v podstate, ak su tam neustále takéto prízemnosti, nie je to kamarátstvo ....
A koľko máte obe rokov? Mne to príde ako keby maximálne 15. Pre mna by to už nebola kamarátka, ak by mi neustále niečo vyčítala. Skúšala to jedna na mna, no nepochodila a teraz dopadla tak že nemá kamarátky, lebo všetky ju s takým správaním poslali kade ľahšie. A minule mi po 4 rokoch písala ako keby nič že ako sa mám, ale ľudia sa nemenia, len začínajú ukazovať svoju pravú tvar a ja takýchto ľudí pri sebe nepotrebujem. Zacni si vážiť samu seba a nastav jej hranice. Ak to kamarátstvo nechces hneď úplne zahodiť, narovinu si s ňou vyjasní to, že ty nie si nejaká putka ktorej môže takéto veci rozprávať, že nech sa uvedomí a prestane s tým, alebo sa môžete rozlúčiť. A nehaj ju premýšľať.
@gabika0825 ja napriklad staviam kamaratstva na dovere a otvorenosti. Takze my si s kamaratkou vytkneme co nam prekaza, vadi, co nas zarmutilo.Ale vsetko s laskou, Aj ta kritika je s laskou. A takto sa snazime riesit každý konflikt, krtorý nastane, ak nastane.
A suhlasim, tiez mi sposob komunikacie a prizemných konfliktov pripadalo tak na max 15r...
@fantaghiro21 no je to neustale praveze a normalne sa tu hanbim povedat co mi vytkla, bolo to nieco v zmysle jej ty mas cokoladu a preco si mi z nej nedala, ja som ju chcela, takze na predstavu
@gabika0825 no praveze obi dve mame k 40-ke, pride mi to extrem fakt, ze ja hocikedy pozeram ci to mysli vazne
Davno by uz kamoskou nebola
@fantaghiro21 to je niečo úplne iné, čo pises ty. Samozrejme že jedna vec je zakladať si kamarátske vztahy na úprimnosti a na dôvere, veď to je základná vec. Ale iné je šikanovať toho druhého človeka a tváriť sa ešte ublížené pri tom a uraziť sa. To nie je moc kamarátske
@gabika0825 no presne takto mi to uz pride ako šikana za nic a potom sa este tvarim zduto a dotknuto …. Akoze zacinam mat potrebu toho cloveka dost redukovat, lebo vlastne mi je s nim neprijemne, ked mi toto stale robi
To je riadny upír,využíva ,že ju máš rada,toto teda ani omylom nie je kamoska
@rorino tiez ju tak začinam vnimat, ako takeho upiiira … ze sa citim pri nej unavene, nemam potrebu ju vyhladavat, vyhybam sa jej
a to je ešte kamarátka po tomto všetkom? u mňa by už dávno nebola... 😉