Vyčítali by ste si to?

Včera o 19:05

Pred cca dvoma rokmi som mala jeden vztah. Pracovala som ako sestra v nemocnici, bol to jeden chirurg. Ja som sa donho uplne zabuchla. Vyhladavala som jeho pritomnost, pisala som mu, on casto ignoroval no nakoniec sme sa aj tak dostali von a tam uz aj on prejavil zaujem, zacali sme spolu chodit ale trvalo to velmi kratko pretoze s nim sa nedalo, bol neskutocne chladny, rusil stretnutia, vyhovaral sa, vyzeralo to ze nema zaujem aj ked mi stale hovoril ze ma vela prace a ze ma lubi, tu uprimnu lasku som z neho zacala citit az ku koncu vztahu ked som si nasla niekoho ineho, policajta, ktory ma skusal v autoskole. Nikdy som ho nepodviedla, ale sla som na rande s inym, kto mi dal vsetku pozornost sveta, vazil si ma, chcel somnou travit cas a nanho som pomaly a isto prestala mysliet. Vypisoval mi, co sa stalo, preco sa mu nevenujem, ze ma lubi, nech sa porozpravame ale ja som uz nechcela. Ten vztah som skoncila bez vysvetlenia, pretoze som sa nanho strasne hnevala. Pisal mi asi rok vkuse. Ze sa mi ospravedlnuje, miluje ma, chybam mu, ze je chladny clovek ale do mna sa brutalne zalubil a ze ho velmi boli, ze ho ignorujem a ublizuje mu, ze som ho nechala bez vysvetlenia, a ze som mu chcela iba ublizit, ze kym zacal lasku prejavovag aj on, ja som ho nechala. Potom nejako zistil, ze som ho vymenila, zacal pisat mojmu priatelovi, snazil sa zistit od kedy sme spolu atd. Potom som si ho kvoli priatelovi zablokovala uplne vsade. Ked som ho v praci videla, pozeral na mna tak skaredo, ze mi skoro oci vypichol. Teraz sa maju veci tak, ze som sa s priatelom rozisla a ja sa zacinam nad sebou zamyslat, ci mi to bolo treba. Ci som mu naozaj neublizila, ci som mu nekrivdila, ze nechce vztah, mozno len potreboval viac casu a ja som zutekala za niekym kto mi slubil vazny vztah hned na prvom rande. Vycitali by ste si to tiez? Citili by ste sa, ze ste mu ublizili?

deti95060810
Včera o 19:09

to už je prakticky jedno... jeho to už isto prebolelo a ako lekár si už isto našiel za teba náhradu...
jedine že to mohla byť dobra partia... 😉

simona20201309
Včera o 19:11

Pan chirurg je na takéto otravné sestričky zvyknutý. Preto bol chladny. Bol si tebou absolútne istý a absolútne nečakal ze sa takto zachovaš
Záver tvojho príbehu ma nesmierne potešil. To nič že si sa rozišla. Je to úplné super ze pan chirurg dostal normálne kopačky 😃
Stala si sa pre neho nedosiahnutelnou a s tým sa ešte asi nestretol. Preto si bola zrazu pre neho taka milovaná.... chlap prirodzene potrebuje bojovať.
Neboj, keby si ho nenechala, určite by až taky zamilovaný nebol.
Nič neľutuj. Urobila si dobre, ze si sa nenechala ťahať za nos chladným dôležitým pánom doktorom a ešte lepšie ze si sa rozišla s policajtom 😉

aandrea9
Včera o 21:02

@simona20201309 ale ona sa rozišla s policajtom a teraz opäť dumá o chirurgovi...ak som správne pochopila

beata_k
Včera o 21:16

Ani omylom by som si to nevycitala. Ten tvoj lekar je uplne chora hlava. Vypisovat vtedy tvojmu priatelovi? Zazera na teba a ty sa vazne kvoli nemu ides zamyslat nad takou vecou?

igiana
Včera o 21:19

Urcite si s tym lekarom nic nezacinaj, ani si nic nevycitaj, nevyzera to vobec tak, ze by si s nim bola stastna, divny clovek

h2
Včera o 21:29

Ešte skôr, než som sa k tomu dostala v texte, som si hovorila, že určite ťa pozorný policajt nechal, preto ti je teraz dobrý aj chladný chirurg. Nuž, obávam sa, že si si "presrala šancu".

luccija
Včera o 21:48

Celé zvláštne píšeš, že ti na prvom stretku sľúbil vážny vzťah a zároveň, že ťa odmietal atď....lásku si od neho začala cítiť az, keď si zbalila policajta.Doteraz si výčitky nemala?ty nevieš byť sama však?😉

h2
Včera o 21:53

@luccija Zutekala k niekomu, kto jej na prvom stretku sľuboval vážny vzťah. Čiže sľuboval policajt.

earlgrey
Včera o 21:53

Ignorácia pokiaľ ti bolo dobre s policajtom, nemyslela si na chirurga a zrazu, keď policajt nie je, myslíš na chirurga 🤣 bol by hlúpy, kebyže ťa vezme na milosť a veľmi veľmi hlúpy...

ukulela
Včera o 21:54

No hlavne zacinat si nieco, kym este nemam ukonceny vztah? Nepodviedla si ho v posteli, ale na rande s druhym si sla. A nechala si ho len preto, lebo druhy sa ti viac pozdaval ... cisty kalkul z tvojej strany, MAs, co si si zasluzila.

simona20201309
Dnes o 05:25

@aandrea9 pochopila som. Verím ze pochopí aj ona co sa jej snažím vysvetliť

koniarova
Dnes o 06:24

Moje nervy. Ty si teda riadne nevyspelý jedinec. Ani sa mi nechce veriť,že si dospelá osoba. Teraz máš koho v zásobe? Hasiča?

h2
Dnes o 06:42

@koniarova Policajt bol Pozorný, CHirurg bol CHladný, ktovie, aký by bol Hasič. Hlúpy? Hnusný? Hysterický? Hladný? 🤣

koniarova
Dnes o 06:51

@h2 ale vyšportovaný. 😂😂

marca12
Dnes o 06:53

Ani neuvazuj o tom lekarovi. Ten nemoze byt v poriadku,ked po takom dlhom case sa znizi k tomu,aby vypisoval tvojmu priatelovi. Co bolo,bolo. Nehlad na minulost. Rozisla si sa s nim a on si "zrazu" uvedomil,ze ta chce. Tak ako ty si sa teraz rozisla s priatelom a zrazu si si spomenula na doktorka. Teraz by ti bol dobry. Treba ist dalej a nevymyslat.

rorino
Dnes o 08:49

Chyba za chybou.Zamotat sa na pracovisku,neukončit nefungujúci vzťah,vrhnúť sa do nového bez vysvetlenia.Zablokovat bývalého po roku😂 nového vztahuA plakať nad rozliatym mliekom,policajt dobre urobil,že ťa nechal,veď ty nevieš čo chces.......

mogaa
Dnes o 09:04

to už je uplne jedno....ak si mu aj ublížila, už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom....čo sa stalo sa už neodstane.....ani ak sa mu teraz ospravedníš, bude to skôr brať ako nadbiehanie že teraz by ti bol dobrý aj on....ale stále by tam bolo to dočasne....

alickapusinka
Dnes o 12:29

To nie si TY čo sa do teba zaľubil lekár ked si chodila s mamou k lekároví.

damian85
Dnes o 12:52

A teraz ti určite píše vojak z Afganistanu - po anglicky a prosí ťa o 500 eur pretože sa nemá ako dostať do svojej milovanej krajiny.....Ty si taký obraz doby , nedajbože deň bez vtáčika v garáži....