Partner má stále núti chodiť na návštevy k jeho rodine keď je doma zo zahraničia ,nemám problém tam ísť len keď je doma týždeň a sme tam každý druhý deň tak mám nervy ,lebo sám tam ísť nechce a mne sa nechce s nimi byť,lebo dala som tomu už veľakrát šancu,snažila sa atď ale stále keď tam sme tak sa buď bavíme o blbostiach,ako futbal atď alebo sú ticho a stále musím len ja začínať ,tak sa mi tam vôbec nechce chodiť ,lebo sa nesnažia so.mnou žiadny vzťah vytvoriť ,čo by ste robili na mojom mieste ? Taktiez keď sme u jeho brata a tam má neterku tak stále má núti sa s ňou hrať a ja nemám taký vzťah k deťom,jedine k svojmu krstniatku ale inak k nikomu ,čo si o Tom myslíte ?
Ako ťa donúti? Povedz nie a nech ide sám. Koľko času trávite vôbec sami?
tak ono je to asi pochopiteľné, že keď príde zo zahraničia, chce vidieť svoju rodinu, ktorú má zjavne rád, vy zatiaľ rodina nie ste. Ak s nimi netrávi celé dni, je to viac-menej v poriadku. Ty sa nedaj k ničomu nútiť, keď sa ti nechce, nech ide sám (ale občas by som s ním išla), dohodnite si rozumný čas, ktorý strávi s nimi a s tebou a je to. Hlavne neži v domnení, že keď si jeho frajerka, musí tráviť všetok čas s tebou a rodina má už preňho byť nedôležitá
Je to normálne že chce byť u svojej rodiny a snaží sa, aby spoznala aj jeho frajerku.
Povedala by som NIE a nech zváži koľko času venuje jeho rodine a koľko tebe