Výber partnera

26. jún 2024

Baby teraz ma sfuknete. Som už stará koza 36 ročná. Po 10 rocnom manželstve som sa vrhla do víru zoznamiek. No a už som narazila alebo dala šancu dvom, ktorí sa ukázali ako chuji. Jeden mal veľa žien, na zoznamkach roky, a rotuje to tam. Pol roka jedna, rok druhá, nejaký čas aj dve naraz.... No a ten druhý tak ten som zistila, že absolútne nie je vhodný pre život, tam sú dlhy, finančná negramotnosť, lenivosť, bordelar a podobne. Ja už nemám odvahu tam ísť znova hľadať a nechcem byť sama. 😢 Ten posledný vzťah som ešte neskončila, neviem ani ako to ukončiť, ale budúcnosť s ním nechcem, teda nič vážneho. Kde si mám nájsť niekoho normálneho? A jasné, bla bla ukončiť najskôr, byť sama, no ja mám samoty aj tak dosť, bývam sama, so sebou som ok, a dokonca si myslím, že aj citovo to u mňa ochladlo, čiže som odpútaná citovo. Jasne budem v pohode sama, nejaký čas, ale nechcem byť navždy.

colsami
26. jún 2024

Ved kludne aj tie zoznamky skusaj, ale skor nez s niekym ides "do vztahu" si ho poriadne otukaj, aby si tak zasadne veci nezistila neskoro.

Poznam vela peknych vztahov zo zoznamiek. A ano vacsinou tomu predchadza ze najprv spoznas x blbov, nez natrafis na spravneho 🙂
Nie je nic zle na aktivnom hladani. Len to nemoze byt zufale hladanie ze prikyvnes kazdemu.

A pomimo zoznamiek - zaujmy, konicky, kurzy.

autor
26. jún 2024

@colsami však v podstate to bolo len spoznávanie, neboli to vážne vzťahy, skôr len že sme sa stretli, niekam išli a tak.

colsami
26. jún 2024

No tak potom? To nie je dovod na takyto vykrik do tmy, ved za nezavaznu kavu ci prechadzku a stretko nedas nic, ked sa z toho aj pakovia vykluju a druhy raz sa uz nevidite 😃
Mas aspon pribehy co mozes rozpravat kamoskam. 🙂
Hladaj dalej a takychto hod za hlavu, to je cele.

madeincssr
26. jún 2024

Nie si ziadna stara koza. Nesil to, bud svoja, zi aktivne, hladaj najprv spolocne nazory, zaluby, celkovy sulad, mozno "len" dobreho kamarata. A co ma prist pride 🍀.

autor
26. jún 2024

@colsami áno, ale do týchto som vložila aj city stretávali sme sa dlhšie. Preto to beriem ako neúspech, citovo náročné a aj časovo, aj keď môžem to brať ako dobrodružstvo, hoci nie som prelietava, radšej by som mala niekoho s kým by som cítila väčšie spojenie, ach nechce sa mi zase spoznávať niekoho ďalšieho a robiť mu rozbor čo je zač.

autor
26. jún 2024

@madeincssr ďakujem. Ešte keby to tak hľadali aj muži, lebo toto chce žena, ale muži tam mám pocit, že chcú hneď sex. Už keď sa s ním stretnem druhý, tretíkrát, tak už si začína fandiť a dovoľovať.

deti95060810
26. jún 2024

daj sa do nejakých kurzov, krúžkov, oddielov.... niekoho už len nájdeš...
alebo choď na poznávací zájazd - však nemusíš ďaleko... veľa ľudí chodí aj sám.

jomarch
26. jún 2024

dokelu ja mam 36, ale este by som sa neoznacovala ako stara koza 😂😂😂😂

autor
26. jún 2024

@jomarch 😆 no myslela som vo vzťahoch, že naletela som im ako 16tka 😆

domkakvet
26. jún 2024

Ako pises nebude sa ti to pacit, ale treba najskor ukoncit jeden vztah a az potom niekoho dalsieho hladat, skus sa poobzerat po tvojom okoli.

jakoma
26. jún 2024

Autorka odkial si? mam nezadaneho brata, mozete dat rande naslepo :D

maruskat
26. jún 2024

@jakoma to môže byť super nápad 😉

autor
26. jún 2024

@domkakvet však ja zatiaľ aktívne nehľadám, len rozmýšľam 😀

autor
26. jún 2024

@jakoma milé 😀

iv007
26. jún 2024

Akoby som citala o sebe. Rovnaky vek, dlhy toxicky vztah za sebou a ked som sa konecne otrepala a zacala randit, tak mam smolu na alkoholikov a neschopakov. Ja chcem rovnocenneho partnera a nie niekoho zachranovat. Chodim aj medzi ludi, do fitka, jazykovky ci do kaviarni ale vsetci ti schopnejsi su zadani. Drzme si palce!

autor
26. jún 2024

@iv007 presne aj ja chodím kade tade, keď je mi už az dlho, že čo, tak sa vždy prihlasim na nejaký kurz či cvičenie 🙂

janickacrazy
26. jún 2024

Ja som môjho našla na zoznamke, bol číslo 7. Takže nezufaj, hľadaj ďalej. Predtým som tiež narazila na všeličo, lakomca, zufalca, už som to chcela vzdať a vidíš, vyšlo to a sme spolu už 15 rokov.

autor
26. jún 2024

@janickacrazy ďakujem 🙂

zelenina1
27. jún 2024

@iv007 Rozumiem, single pricetni chlapi 35-45 mentalne pripraveni na vztah a rodinu - taka mnozina prakticky neexistuje. Mozno by som zacal brat do uvahy rozvedenych muzov s detmi. Mozno sa tam najde nejaky, ktory je fajn, akurat si vybral nevhodnu partnerku.