Baby teraz ma sfuknete. Som už stará koza 36 ročná. Po 10 rocnom manželstve som sa vrhla do víru zoznamiek. No a už som narazila alebo dala šancu dvom, ktorí sa ukázali ako chuji. Jeden mal veľa žien, na zoznamkach roky, a rotuje to tam. Pol roka jedna, rok druhá, nejaký čas aj dve naraz.... No a ten druhý tak ten som zistila, že absolútne nie je vhodný pre život, tam sú dlhy, finančná negramotnosť, lenivosť, bordelar a podobne. Ja už nemám odvahu tam ísť znova hľadať a nechcem byť sama. 😢 Ten posledný vzťah som ešte neskončila, neviem ani ako to ukončiť, ale budúcnosť s ním nechcem, teda nič vážneho. Kde si mám nájsť niekoho normálneho? A jasné, bla bla ukončiť najskôr, byť sama, no ja mám samoty aj tak dosť, bývam sama, so sebou som ok, a dokonca si myslím, že aj citovo to u mňa ochladlo, čiže som odpútaná citovo. Jasne budem v pohode sama, nejaký čas, ale nechcem byť navždy.
@colsami však v podstate to bolo len spoznávanie, neboli to vážne vzťahy, skôr len že sme sa stretli, niekam išli a tak.
No tak potom? To nie je dovod na takyto vykrik do tmy, ved za nezavaznu kavu ci prechadzku a stretko nedas nic, ked sa z toho aj pakovia vykluju a druhy raz sa uz nevidite 😃
Mas aspon pribehy co mozes rozpravat kamoskam. 🙂
Hladaj dalej a takychto hod za hlavu, to je cele.
Nie si ziadna stara koza. Nesil to, bud svoja, zi aktivne, hladaj najprv spolocne nazory, zaluby, celkovy sulad, mozno "len" dobreho kamarata. A co ma prist pride 🍀.
@colsami áno, ale do týchto som vložila aj city stretávali sme sa dlhšie. Preto to beriem ako neúspech, citovo náročné a aj časovo, aj keď môžem to brať ako dobrodružstvo, hoci nie som prelietava, radšej by som mala niekoho s kým by som cítila väčšie spojenie, ach nechce sa mi zase spoznávať niekoho ďalšieho a robiť mu rozbor čo je zač.
@madeincssr ďakujem. Ešte keby to tak hľadali aj muži, lebo toto chce žena, ale muži tam mám pocit, že chcú hneď sex. Už keď sa s ním stretnem druhý, tretíkrát, tak už si začína fandiť a dovoľovať.
daj sa do nejakých kurzov, krúžkov, oddielov.... niekoho už len nájdeš...
alebo choď na poznávací zájazd - však nemusíš ďaleko... veľa ľudí chodí aj sám.
dokelu ja mam 36, ale este by som sa neoznacovala ako stara koza 😂😂😂😂
@jomarch 😆 no myslela som vo vzťahoch, že naletela som im ako 16tka 😆
Ako pises nebude sa ti to pacit, ale treba najskor ukoncit jeden vztah a az potom niekoho dalsieho hladat, skus sa poobzerat po tvojom okoli.
Autorka odkial si? mam nezadaneho brata, mozete dat rande naslepo :D
@domkakvet však ja zatiaľ aktívne nehľadám, len rozmýšľam 😀
@jakoma milé 😀
Akoby som citala o sebe. Rovnaky vek, dlhy toxicky vztah za sebou a ked som sa konecne otrepala a zacala randit, tak mam smolu na alkoholikov a neschopakov. Ja chcem rovnocenneho partnera a nie niekoho zachranovat. Chodim aj medzi ludi, do fitka, jazykovky ci do kaviarni ale vsetci ti schopnejsi su zadani. Drzme si palce!
@iv007 presne aj ja chodím kade tade, keď je mi už az dlho, že čo, tak sa vždy prihlasim na nejaký kurz či cvičenie 🙂
Ja som môjho našla na zoznamke, bol číslo 7. Takže nezufaj, hľadaj ďalej. Predtým som tiež narazila na všeličo, lakomca, zufalca, už som to chcela vzdať a vidíš, vyšlo to a sme spolu už 15 rokov.
@janickacrazy ďakujem 🙂
Ved kludne aj tie zoznamky skusaj, ale skor nez s niekym ides "do vztahu" si ho poriadne otukaj, aby si tak zasadne veci nezistila neskoro.
Poznam vela peknych vztahov zo zoznamiek. A ano vacsinou tomu predchadza ze najprv spoznas x blbov, nez natrafis na spravneho 🙂
Nie je nic zle na aktivnom hladani. Len to nemoze byt zufale hladanie ze prikyvnes kazdemu.
A pomimo zoznamiek - zaujmy, konicky, kurzy.