Vrátili ste sa k bývalému?

18. máj 2024

Vratili ste sa k byvalemu? Pomohol vam rozchod?

yosi
18. máj 2024

My sme si v záverečnej fáze "vzťahu" prešli všetkým tým najhorším čo si môžeš predstaviť. Po reštarte máme vzťah pevnejší a kvalitnejší ako kedykoľvek predtým. Ešte sme sa ani nepohádali odvtedy. Neľutujem, že sme to skúsili úplne od začiatku. Keď sa pýtaš ako sa to dá... Stačí len chcieť a chcieť musia obaja. To je všetko. Celé tajomstvo úspechu... A minulosť radšej nechať za dverami. Keď chceš vedieť viac, kľudne napíš SS

autor
18. máj 2024

@yosi necitil si strach, ze zrazu si tu osobu stratila nevies, ci sa eete uvidite?

sense
18. máj 2024

Nie, pretože neverím ze by sa veci zmenilo, ľudia sa nemenia

autor
18. máj 2024

@sense ja sa pytam takych, ktorym sa to podarilo, tiez takych poznam. Tak to bolo myslene

yosi
18. máj 2024

Počas rozvodu sme si povedali, že skúsime kvôli deťom aspoň imitovať rodinu. Išli sme do toho, že nemáme čo stratiť a dnes neľutuje ani jeden z nás. Zase sa to nestalo zo dňa na deň. Trvalo to týždne a mesiace kým sme si k sebe našli cestu a takú tú základnú dôveru. Na druhej strane viem, že to nie je bežné. Aj na súde a úrade nám povedali, že sme skôr rarita. Kľudne mi napíš diskrétne súkromnú správu.

autor
18. máj 2024

@yosi napisala som ti spravu

fido69
18. máj 2024

Sused bol pekný vyšportovaný chlap tréner slovenského dievčenského teamu... jeho žena rovnako pekná vyšportovaná žena. Ale dalo sa očakávať, že sa skôr či neskôr v takom dievčenskom kolektíve pošmykne. Pošmykol sa a možno nie raz, odsťahoval sa, ale nezozviedli sa. Chodieval pre dieťa, vozil ho, staral sa. Čas asi rany zahojil, pretože aj keď spolu nebývali, tak po čase som zbadal, že jeho auto parkuje pred barákom. Aj cez noc...
Detaily nepoznám, ale nakoniec si k sebe cestu našli. Žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí. 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. máj 2024

@sheila121 asi zavisi od okolnosti, nie?!

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katica06
18. máj 2024

Nie, ani náhodou( on by sa nebol zmenil) čas ukázal,že urobila dobre. Rozchod mi pomohol byť vyrovnanejšia sebaistejšia

qrstxyz
18. máj 2024

Vzhľadom na to, že ma podviedol a ešte hodil vinu na mňa, tak určite nie. Niekde som počula výrok, že vracať sa k bývalému (hlavne, ak ten dôvod rozchodu bol fakt závažný) je ako strkať si ho*no naspäť do r*ti 😆 a toho sa držím.

gabika0825
18. máj 2024

Nie ani raz, čo sa pre mna stane minulosťou, to už do prítomnosti neprenášam.

yvankamala
18. máj 2024
autor
18. máj 2024

@sheila121 ?? vela ludom to pomohlo a nasmerovalo k sebe blizsie

rorino
18. máj 2024

Poznala som taký pár,pobili sa,rozviedli,dali dokopy opäť zosobášili,a žili až do smrti spolu,iný pár bol na Tom podobne,no tam boli ďalšie bitky,ďalší rozvod a vazne obvinenia na oboch stranách,pokračovalo to až na sude.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veltraud
18. máj 2024

Ja si myslim, ze ludia sa prave menia a vyvijaju neustale. A to je v mnohych pripadoch pricina rozchodov. Aj ono zname "nevstupis dvakrat do tej istej rieky", poukazuje na to, ze ta rieka nie je rovnaka ako predtym, a nie to casto interpretovane v zmysle dat druhu sancu. Chodila som s jednym chalankom este zamladi, velmi sa mi pacil a pritahoval ma. Mali sme okolo 20 rokov a asi dvojmesacny vztah. Bol uplne decko, ale pritazlive 🙂. Len mi to casom nejako nestacilo, nedavalo zmysel byt s nim. Rozisli sme sa. Dali sme sa znova dokopy po asi dvoch rokoch. Sme spolu uz dvadsat dalsich 🙂

vkatush
18. máj 2024

Záleží, kvôli čomu bol rozchod.

Mám kamošku, chodili spolu roky, ale mali rôzne problémy. Rozišli sa, skúsili iné vzťahy (ale nič vážne), inú prácu a on dokonca aj mesto kvôli práci.
Po čase sa vrátili k sebe. Bolo vidno na oboch, že sa zmenili, že im ten čas prospel.
Pred pár rokmi som im bola za svedka na svadbu. Sú šťastní ako nikdy predtým 😊

A ešte jeden poznám, chodili spolu od základnej, asi od 7 ročníka. Po nejakých 5 rokoch si dali krátku pauzu, možno polročnú. Potom naspäť k sebe. Ak odrátam tú pauzu, sú spolu vyše 15 rokov, majú 3 deti a naozaj pekné manželstvo.

rozculena
18. máj 2024

OMG,prečo by som to robila

rozculena
18. máj 2024

@taynee tak prečo ste sa rozišli

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betulinka1
18. máj 2024

My sme tak boli ale nebola tam nevera ani nic neprekonateľné. Po 2 mesiacoch, absolútneho nekontaktu zacal kontakt z jeho strany. Ak by nezačal on, tak sa to neriesim. Dlho to trvalo, kym ma presvedčil aby sme sa stretli a potom sme zacali opat randiť. Povahu nezmenis nikdy ale ten druhy sa moze snazit zmenit svoje reakcie. A hlavne uz vie, ze ja to kedykolvek zopakujem 😉. Cize si neni taky isty. Fungujeme 4 roky od rozchodu bez problemov.

kiwi3
18. máj 2024

Nevrátila, tiež si myslím, že ak by to bolo ideálne, tak nie je dôvod na rozchod. Radšej hľadať inde. Ale áno, určite sa nájdu výnimky, že to funguje po čase po rozchode, ale to je minimum prípadov. Takže veľmi malá pravdepodobnosť, že to vyjde na 2.krat.

subartic
18. máj 2024

Dovolila som aby sa ku mne vrátil bývalý manžel.Boli sme spolu dlho , potom mu začalo drbkať na karbit , rozviedli sme sa , začal sa liečiť , a teraz ho mám doma. A som tomu rada.