Vrátili by ste sa k bývalému manželovi?

29. apr 2022

Žienky ste tu také čo ste sa vrátili ku ex manželovi po rokoch? Podotýkam, že nebol žiaden agresívny alkoholik, manipulátor a pod Našiel si inú.
Prosím nepiste mi tu také, čo si to neprežili, ale také, čo ex. chcel sa vrátit a vy ste to odmietla, alebo ste to skúsila a pod.
Ja si nemyslím, že by to mohlo ešte fungovat, ale ktovie....ďakujem každej za názor.

zooeynka
29. apr 2022

Akt zufalstva....nic ine

sintra
29. apr 2022

Pises prilis vseobecne. Ako dlho ste boli od seba? Ako si ty medzicasom zila? Citis k nemu este nieco? A preco sa chce vratit? Neviem, ako dlho ste boli od seba, ale pises roky... za tu dobu by som sa ja osobne uz asi niede posunula a neplanovala sa vratit do ukonceneho vztahu.

maranta_leuconeura
29. apr 2022

Nemyslis si, ze by to mohlo fungovat, tak preco sa pytas? Na vztah snad treba dvoch

mamamasama
29. apr 2022

Mamina mojej kamošky áno. Vraj kvôli deťom a zabezpečeniu. On má totiž nadpriemerný plat, takže taká zlatá klietka. Nie je šťastná, teda nebola, kým neprišli vnúčatká. Teraz žije pre ne, ale v minulosti mala depresie.

mariejenka
29. apr 2022

Nezazila ale..
V dedine je manželský pár... nepamätám si kolko rokov mali ich deti,ked sa on zrazu odsťahoval k milenke. S ňou mal potom syna. Manželstvo sa nerozviedlo,zili tak...ona s detmi on s milenkou a synom. Po asi 20 rokoch ho milenka vykopla,lebo zostarol😃 a manželka ho vzala späť... nevidím to tých vzťahov,len napíšem ze su veriaci,hlavne ta pani manželka sa nechcela roz.inak by asi nemohla pristupovať k sviatostiam...
Ale Ja raz toto nepochopím, nepochopím...

marse
29. apr 2022

Áno, ale záleži na okolnostiach.

marinairickova
29. apr 2022

áno vrátila, 7 rokov po rozvode.. nerozišli sme sa v zlom.. boli sme spolu ďalších 12rokov, ale každý mal iné priority, tak sme sa rozišli znova.. vychádzame stále dobre, ale 3x už nehrozí .. z 1.manželstva máme 26ročného syna a z druhého 10ročnú dcéru

katkaseiner
29. apr 2022

nemam skusenost, ale nenadarmo sa hovori ze do tej istej rieky nevstupis 2x

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
29. apr 2022

ja poznám dva prípady v mojom okolí...

sestra mojej švagrinej ... po rozvode zas sa dali dokopy, ale dlho im to nevydržalo... on mal funkciu - to je lep pre mnoho žien,mal frajerky- tak sa zas rozviedli... ona zostala už sama s deťmi a on sa odsťahoval k frajerke...

kolega sa dva krá rozviedol a dvakrát sa dali dokopy s manželkou - tou stou ženou... po druhom rozvode ona zomrela...

moja kolegyňa zobrala naspäť manžela - lebo jemu zomrela frajerka .... kolegyňa tento krok ľutovala ďalších 30 brokov... vlastne až do jeho smrti.

lenkakravcova
29. apr 2022

Ako ak by sme sa rozviedli kvôli tvrdohlavosti, hádkam o hlúpostiach, tak áno, bola by som za obnovenie manželstva.
Ale ak by ma podviedol, tak určite nie. To znie fakt ako zúfalstvo..

pininka1
29. apr 2022

Poznam takych co sa znova dali dokopy a klape im to viac ako predtym, tam ale jednoznacne musia obaja zapracovat na tom, co bolo zle a poucit sa. Nie vzdy su rozvody a rozchody len zle a tazke.

asocial
29. apr 2022

ja poviem za seba. My sme deti nemali, ale rozisli sme sa po 4 rokoch, neboli sme este zobrati, ale zili sme spolu a mali stanoveny datum svadby. Rok sme boli bez seba, nebola v tom vsak tretia osoba. Po roku som tomu dala sancu. S tym chlapom som odvtedy dalsich 13 rokov, medzitym sme sa vzali a mame dve deti. Nelutujem ani ja, ani on. takze ono to zavisi od okolnosti...

marianarem
29. apr 2022

Ja poznam dva take pary, co sa v mladosti rozviedli a v dochodkovom veku dali znova dokopy. Jedni uz zomreli, tym to uz vydrzalo az do smrti. Druhi este ziju, zatial stale spolu.

vilma7
29. apr 2022

Moja známa, aj sa.rozviedli aj sa druhý x vzali, ale opäť rozviedli.
Ja by som ho nazad neprijala. Keď raz odišiel a hlavne kvôli inej, nech je tam
..kde je.

h2
29. apr 2022

Poznám pár, už sú starší (vlastne, starí, majú dávno vnúčatá). On ju opustil kvôli inej, čakal s ňou dieťa a "cítil povinnosť" sa kvoli nej rozviesť a zobrať si ju. Neskôr sa rozviedol s tou novou a vrátil sa k pôvodnej. Znovu sa zobrali a dokonca mali spolu ďalšie dieťa.

sense
29. apr 2022

Ja by som sa k ex nevrátila, pretože viem ze po čase by mi vadilo tie veci co mi vadilo aj predtým, a priložiť istí na zmenu bolo dosť.

majkabambulik
29. apr 2022

je to slachetne gesto, odpustit, no tie roky vas oboch poznacili, jeho mysel je niekde uplne inde, nepokracuje tam , kde ste sa prave rozisli-on prezil obdobie so sokynou a urcite mali aj pekne chvile ktore mu z hlavy nevytlcies, budu tam aj ked o nich ti nebude rozpravat, vcit sa do neho. Mozno vas obe bude podvedome porovnavat a mozno v zlosti ti to aj vyhodi na oci, ze ona bola lepsia v tom ci onom. On mal s nou aj intimne chvile, a ty urcite budes mat na to myslienky aka ona bola namieto teba ked s nim bola v domacnosti ci v intimite. Druhu otazku povedz si, ci ti to neurobi znova, ked to uz raz urobil. Prejdi si stare emaily kde si pisala kamoskam, rodine ako trpis, prezijes znovu tie emocie. Cize pripomen si ako to bolelo a ci by si bola ochotna prejst tym znova. Urcite ti to pomoze v rozhodovani, pretoze teraz mas mozno iba tie dobre spomienky pred ocami a bojis sa zostarnut sama. Ak si dost silna a po dlhsom zvazeni si povies, ze mu odpustas a davas mu druhu sancu, prehryzies aj pripadne nim sposobene bolesti tak klobuk dole! Kazdy z nas si zasluzi druhu sancu a hlavne ty si stale jeho manzelka pred Bohom. Drzim palce!❤

dadis
29. apr 2022

Neviem si to ani predstavit. Jedna moja znama tak muza prijala spat, no po case mi hovorila, ze stastna nie je. Pricinou ich rozvodu bola ina zena, ale on sa slusne vystahoval, nechal ich byvat, platil od zaciatku na deti i hypoteku. Moj ex sa zachoval ako cisty chrapun, neviem si predstavit s nim absolutne nic. Radsej dozivotne celibat 🤣🤣🤣

saraxyz
29. apr 2022

Ja som to urobila a bolo to horšie ako zlé 🤦🤣 za mna nie.

lienka.7
29. apr 2022

Raz ta okaslal a ty uvažujes že ho vezmes spat? Chceš aby ta okaslal aj 2x? Ludia sa nemenia

autor
29. apr 2022

Ďakujem žienky za vsetke Vaše príspevky ♥️

lily14
1. máj 2022

Ja nie ,ale moji rodičia...teda otec odišiel a potom sa vrátil...dlho dlho bolo ok,držal sa a potom zase podvádzal ..jayslim ,že keď to urobil raz urobí to zas...áno na vzťah treba dvoch,videla som ak ako dieťa,že mama proste nestíhala...deti,práca,doma robota okolo domu atď a otec na 2 koľají ....tak zahol,raz možno by som odpustila on bol s tých čo to urobil viackrát

foodoorka
27. máj 2022

Poznám známu čo sa rozviedla ona s mužom...a sú naspäť spolu ale nie sú manželia a vyhovuje im to tak...🙂

laraha
30. mar 2023

Nikdy sa nevracaj, kto to urobil raz, urobí aj neskôr, možno ťa neopustí ale bude podvádzať. Mňa tiež bývalý manžel podviedol s kolegyňou, vyhodila som ho ihneď a na druhý deň požiadala o rozvod. Vôbec som nad tým nerozmýšľala či mu odpustiť a viem že som spravila najlepšie rozhodnutie v živote.

maryetta
30. mar 2023

@mariejenka poznam podobny pribeh. Kedy sa syn vratil este aj so synom. A vychovavali ho spolu so svojou byvalou manzelkou.
Vsetko sa deje….

janulka1802
31. mar 2023

Nikdy by som sa nevrátila.