Vrátil sa k svojej ex a začal mi venovať pozornosť

27. okt 2024

Vrátil sa ku svojej ex ale zase mi začal venovať pozornosť. Načo to chlapi robia ? Vybral si ju tak nech si je s ňou.

martinmmartin
27. okt 2024

Spomienkovy optimizmus a k tomu s tesi ze mal kedysi dvojzensky mini haremik aspon chvilku- najkrajsie obdobie zivota. Proste taka reprizocka pekneho programu

doriiis
27. okt 2024

Budem hnusná.Preto to robí,lebo si taká blbá,že mu ten priestor dávaš.
Keby si ho totálne odstrihla,tak nemá ako ti venovať pozornosť.
Kde nie sú diváci,nie je divadlo.Take je to jednoduche

pribinak
27. okt 2024

Prečo to robia? Lebo vždy nájdu nejakú hlupanu ktorá mu to dovolí ….

Tebe čo bráni ho poslať do riti? Je to jediný chlap na tejto planéte?
Toto je skôr tvoj problém ako jeho

evcagabi
27. okt 2024

Ja som ex tak poslala do 🔶️ ze mal problem sa pozdravit nieto este vypisovat, otravovat a robit zo seba debila.

zuzanita1609
27. okt 2024

Lebo mu to dovolíš. Rázne ho odstrihni,možno aj narovinu pošli do prdele a blokni všade. Viac by som bola nasratá na seba,že kde som stratila sebaúctu a nechávam so sebou tak "mávať" 😏.

autor
27. okt 2024

@pribinak Posielam ho vždy kade ľahšie keď sa stretneme ale stále si ide svoje

ivka21
27. okt 2024

No prečo lebo záloha je vždy dobrá a masíruje si svoje ego lebo inak nevie. Ale vy by, ste si mali uvedomiť ze nechcete byť druhá možnosť a poslať ho tam kam patri

pribinak
27. okt 2024

Jasneeee

Asi si veľmi presvedčivá.

Však zablokuj ho všade kde sa dá. Obídu ho zďaleka a on pochopí
Ale ak mu povieš, že daj mi pokoj a cela tvoja bytosť kričí, že prosím tá, buď so mnou tak jasne, že potom tá má za hlupanu a vie, že keď dobehne že ho priviras s otvorenou náručou

cukroska
27. okt 2024

daj jeden dôvod prečo ste v kontakte ..koľko mu dovoliš toľko si dovolí...evidentne nie si s tým vysporiadaná.

cukroska
27. okt 2024

NAJLEPŠIA JE IGNORÁCIA. Skôr či neskôr ho to prejde.

autor
28. okt 2024

@cukroska Nie sme v kontakte, ja som ho všade blokla ale sme z jednej dediny občas sa vidíme a sem tam keď idem domov z prace tak sa stretneme náhodné

sense
28. okt 2024

Tak mu treba ukázať že o jeho pozornosť nestojis, ...a teda ak si ho všade blokla,ako tí prejavuje náklonnosť. Že sa na teba pozrie keď sa náhodne stretnete?

majka99999
28. okt 2024

Co znamena, venuje ti pozornost? Pozdravi a opyta sa ako sa mas?

bielasovicka
28. okt 2024

A ako ti potom venuje pozornosť keď nie ste v kontakte? Kedy?

cukroska
28. okt 2024

Aha tak tam je problém. Len ho ignorovat. Jedným uchom dnu druhým von.

autor
28. okt 2024

@majka99999 Pozera sa na mňa,alebo mi niečo vždy povie. Keď som šla z práce tak ma oslovil že ahoj povedal moje meno a že prečo ho ignorujem a bol nahnevany1

sense
28. okt 2024

A čo by mal prejsť na druhú stranu cesty s otočiť hlavu keď ťa už stretol?

autor
30. okt 2024

@sense nerozprávať na mňa

sense
30. okt 2024

Tak mu to tak povedz, že si to neželas. To že ťa pozdraví neznamená že ťa znova bali

autor
30. okt 2024

@sense včera mi písal cez svoju mamu ze má chce späť, že si uvedomil ze ma ľúbi a ďalšie blbosti poslala som ho kade ľahšie

sense
30. okt 2024

Tak potom je nevyzrety jedinec keď ti píše cez mAmu

autor
31. okt 2024

@sense
@sense 25 ročný magór

majka99999
1. nov 2024

Tak odpis, ze nemas zaujem a na ulici nech ta ignoruje. A ze blokujes aj toto cislo, lebo sa nevratis. Hotovo. Hlavne mu nedavaj ziadnu nadej, ziadne posledne stretnutie alebo rozhovor.