Vrátil sa k svojej ex

Dnes o 04:08

Neviem čo by som chcela počuť. Hlava mi to neberie,lebo stále tomu nerozumiem ako mi to mohol urobiť. Môj nedávno už ex, čo je iba mesiac čo sme sa rozišli. Tak sa po 2 rokoch vrátil ku svojej ex. Teda ona sa vrátila ku nemu lebo jej terajší išiel do väzenia. Tak jej chybal sex tak si nalákala tohto môjho. A ešte mi posielala fotky a písala mi že Môj priateľ je teraz s ňou. Normálne mi zle prišlo.
Tá žena mu ubližovala celých 6 rokov ako boli spolu a 2 roky boli od seba. Mne hovoril ako ma ľúbi a že pri mne cíti to čo pri nej nikdy necítil. Na druhý deň ako bol s nou von mi ešte písal ze to pre neho nič 👿 a ze príde za mnou . A na obed už bol zase s nou a ona mi posielala fotky. Včera už aj u neho spala.

biglovemom
Dnes o 04:12

A? Ste rozideny, nech si robi co chce🤷🏼‍♀️ naco to rozoberat.

kepassa
Dnes o 04:19

Uz bol tvoj ex, nebol tvoj, neries

hipuska
Dnes o 04:24

No, to ste ako dlho boli spolu, resp. kolko po rozchode ste sa dali do kopy? Ked za dva roky ste stihli vztah aj rozchod?

autor
Dnes o 04:41

@hipuska Dva roky bol sam bez nej a potom sme sa dali dokopy mi a hneď ako sme sa rozišli si ho zase nalakala ona lebo jej chýba nástroj

7miriam77
Dnes o 04:47

Tak si zachovaj ako takú hrdosť a keď ťa bude najbližšie kontaktovať,pošli ho do riti. To je jediné, čo môžeš v tejto situácii urobiť správne

gabika029
Dnes o 04:49

Akože napísala by som jej že mi vôbec nevadí že ma moju použitú hračku 😊🤌 a zablokovala ju... Ale že všade. 🙂

hipuska
Dnes o 05:02

to mi nejak nevychdza. Pises, ze 2 roky bol bez nej, ty si sa dala s nim po dvoch rokoch a on sa k nej vratil? Akoze, to kolko ste boli spolu? A inak, mas to cele zle nastavene. Furt smerujes svoj hnev voci nej...lebo jej chybal nastroj...LENZE on bol ten, kto sa k nej vratil. To znamena, ze teba nelubi a nikdy nelubil. Pretoze, chlap robi iba to, co on chce

majka99999
Dnes o 05:07

Ved ste rozideni, co ta on trapi. Moze sexovat aj s dvoma zenami alebo chlapmi naraz, je to jeho vec. Vsak si ich vsade zablokuj, asi ste mali dovod, preco ste sa rozisli. Muz, ktory sa vrati ku svojej ex po tom, co mali hrozny vztah, len kvoli sexu alebo je hlupy a chce nieco viac, tak by u mna klesol hlboko a bola by som rada, ze uz ho v zivote nemam. Ak nemate deti alebo spolocny majetok, nevidim dovod sledovat novinky z jeho zivota. Ta dnesna generacia sa nevie ani poriadne rozist, kuka na IG exom/exkam a nevie sa odputat. 🙄

moonlight1210
Dnes o 05:14

Farma a Love island vibe.

Prestan ho obhajovat. Jemu to vyhovuje tiez. Preto ju ma doma.

Hadam sa s nou nechces o neho potrhat.
Ona je taka jednoduchsia na partnerov a ze po nej skocil tento tvoj, je skor urazka tvojej dostojnosti, s kym si sa to dva roky zahadzovala. Nie dovod na pocit zrady a ziarlenie.

Daj sa dokopy.
Zachvilu sa zacnu zas hadat, hned ti pride pod okno plakat. Tak nech vies, ci mu otvoris a zacnes sa radovat, ako si tohto prelietaveho vtacika zase (nachvilu) zaujala ty a posielat jej fotky, ako dnes v noci lezi v posteli u teba.
Alebo ho posles, kam patri a povies mu, ze co prehlupil, naspat uz nedostane. Ze to setris pre lepsieho, nez je on.
On nech si bezi naspat za svojou slecnou jednoduchou.

vevebono
Dnes o 06:07

Však nájdeš iného chuja, nech si je s kým chce

viestta
Dnes o 06:55

Nie, ona ho nenalakala. On sa k nej vratil. Kedze ste rozideni, teba nema co zaujimat s kym je alebo nie je. On uz je pre teba cudzia osoba. Staraj sa o seba, nie o to co, kde a s kym robi tvoj byvaly.

e1h
Dnes o 07:36

Ja som si teraz spomenul na Rachel a Rossa z Priateľov. Asi bude dobré definovať, či ste sa rozišli, alebo nie.... 😉

https://www.youtube.com/watch?v=6OHTvBhwHdo
luciaruz
Dnes o 07:59

"Ona ho nalákala"? To čo máš za reči? On je nesvojprávny??? Sa na to vykašli, co riešiš.

hopsas
Dnes o 08:04

Blahoželám že už nemáš na krku tohto chmuľa.

stanulienkat
Dnes o 08:05

Šesť rokov mu ex ubližovala a on sa chudáčik sťažoval?😂 Ojoj .. chlapi toho nakecajú😆 Taký chudák by mi nestal ani za zmienku, nech si ho nechá.