Ahojte,... V októbri som sa rozišla s priateľom,.. teda on sa rozišiel so mnou cez telefón, nebol ani ochotný mi to povedať do očí,.. zavolal mi, že sa chce rozísť.. bol s tým úplne vyrovnaný a ešte dva dni predtým sme boli spolu celú víkend, nechápala som to,..no v tom čase sa rozišiel aj jeho najlepší kamarát,.. ako keby sa dohodli....
Nemali sme medzi sebou žiadne hádky, nič také,.. strašne dokonalý vzťah, nechápala som to.. dôvod rozchodu uviedol to, že chce byť sám a nechce vzťah,.. že nechce aby sa stratila šanca vrátiť sa,. Že sám nevie, čo má robiť... Potom som proste mu písala stále asi 3 dni,.. a potom som si povedala , že prestanem byť zúfalka,.. a už som mu nenapísala.. až v decembri že ako sa má a on že veľmi dobre že mu nechýbam, že ma neľúbi,.. že svoj názor nezmení,.. no ja stále už neviem pomaly 5 mesiacov na neho zabudnúť,.. ako keby som čakala, že sa mi raz ozve a vráti sa... Pomôžte ako sa cez to pr niesť a vyhodiť ho z hlavy aj keby sa chcel niekedy vrátiť a nedať mu už šancu, lebo mi strašne ublížil... Chodím do práce, školy
. No keď mám voľno a najmä v noci, tak myšlienky smerujú k nemu a a už nevládzem...
Začni mať rada samu seba, začni si vážiť samu seba ... aj keby sa chcel vrátiť, už by som ho nechcela, sa k Tebe zachoval ako k handre ... každá rana musí vyhnisať, aj na tele, aj na duši ... mužov je dosť ... aj takých, ktorí za to stoja.
@anna883
hrdost by to chcelo 🤷♀️ a popracovat na nej, naozaj chces, aby sa k tebe vratil chlap, ktory sa s tebou rozisiel po telefone a vyjadruje sa ako ta nelubi? toto naozaj chces?
Pochybujem, že sa vráti, je to už dlho. A mohla by si mu ešte veriť? Keď v tom nie je ani druhá žena, a nechýbas mu, nevidím to ruzovo. Netráp sa, on na Teba určite nemysli. Radšej choď na rande s iným. 🙂
@anna883 Tak on si niekde a s niekym užíva a ty sa trápiš. Aký to má zmysel? To je jediný chlap na svete? Vykašli sa neho, začni žiť život mladej baby. Stretni sa s niekym iným, randi a užívaj si aj ty. Prečo sa tak týraš pre niekoho, kto ťa má na háku? A že by sa možno niekedy mohol k tebe vrátiť? A ty si čo podľa neho? Chudera, ktorú nechce nikto iný? Sama si po pár rokoch uvedomíš, že si mala inak reagovať na túto situáciu. Hlavu hore, otvor oči a srdce niekomu inému.
Nevráti sa k tebe. Nekontaktuj ho a ži ďalej.
nechaj to tak. je to debil,čo nevie,že čo vlastne chce. Zabudni na také indivídum,možno je by a rozdáva si to s kamarátom. Netráp sa kvoli vadnej patrone. Nemá charakter,nevedel ti povedat do očí,že je koniec a ani nevedel uviest,že prečo. Nechce vztah,tak si chce len užívat.
Netráp sa kvoli takej 0. Takýchto 0 nájdeš,kolko len chceš.
prečo by si chcela byť s človekom, ktorý s tebou nie? nájdi si niekoho s kým budeš šťastná a aby to bol niekto komu bude ozaj na tebe záležať 🙂
@anna883 kde bývaš? Pôjdem s Tebou na aspoň 5 panakov a poviem Ti do očí že takýto chujo Ti nestojí ani za myšlienku...
Tu nie je nijaká šanca, aby sa vrátil. Povedal ti to jasne a priamo, na tvojom mieste by som ani takého chlaoa sama nechcela, ktorý ťa neľúbi a nechybas mu
Co riešiš? Ste už dávno od seba, neupinaj sa na nejaké sny, proste si ho "vedome vyhod z hlavy"nic iné sa robiť nedá. Nijaký zázračný liek neexistuje, len si opakovať, že tu už niet inej cesty. On pre teba už neexistuje, a zbytočne sa budeš trápiť, snívať a túžiť po tom, čo sa nestane
@anna883 dúfaj, že nie a nauč sa vážiť si sama seba, aby si nebola zúfalá z toho, že sa k tebe nevráti niekto, kto ťa nemá za nič
Jasne ze sa viac nevrati.A nie je ani tak dolezite, ze sa skutocne spravas ako zufalka, ale hlavne, ze takto nedavas vo svojom zivote ani sancu nicomu lepsiemu.
@anna883 snaž sa na neho zabudnúť, neživ myšlienku že by ste ešte mohli byť spolu.. zbytočne si predlzujes trápenie a nepohnes sa ďalej.. uzavri túto kapitolu a nastav sa na to že ťa čaká nejaký iný, lepší vzťah.
Ak by aj zapochyboval o vašom vzťahu a o tom či chce byť naozaj s tebou (áno, človek môže zapochybovať), ale ak by ťa naozaj ľúbil tak by max do mesiaca prišiel za tebou, že nevie bez teba fungovať.
radšej si zožeň niečo na ukľudnenie - myslím neurol - predpíše lekár, ako vypisovať a vnucovať sa tomuto chlapovi...
@deti95060810 jasne lebo každý lekár Ti predpise neurol len kvôli tomu ze sa sebou rozišiel chlapec prosím ta netrep
@anna883 taky nezrely chlapec, mamka by ho mala prehnut cez koleno a vytrieskat, sprava sa ako maly chlapec...rozide sa cez telefon, po otazke ako sa ma odpovie, ze ta nelubi a svoj nazor nezmeni, no frajer... ty sa prestan trapit s takym clovekom. Neries ho uz. Najdi si iny objekt zaujmu alebo bud sama.
@anna883 prestan sa chciet trapit. Musis to stopnut,ty sa vyzivas v utrpeni a lutovani sa. Daj si ciel ist dalej. Si na dobrej ceste,len este zapracuj na myslienkach. Musis prijat,ze je koniec. Zachoval sa ako hovado,rozisiel sa cez telefon a este ti daval aj nadej,aby si nanho cakala. Zazila som taky rozchod. Pekny vztah,nic nenasvedcovalo rozchodu a jedneho dna bum,chce byt sam,chce pauzu,cas. Cakala som 3 mesiaci a dalsie 3 mesiace som sa davala dokopy. Mala som uzasnych kamaratov,s ktorymi sme vela chodili von,zabavali sme sa,drzali ma nad vodou. V tejto covid dobe to je horsie,ale nevzdavaj sa. Venuj sa konickom,sebe,spoznavaj ludi,chod na vylety a bav sa. Casom ti vysumi z mysle a bude ti dobre.
podla mna v tom mal dalšiu,len ti to nechcel povedat,alebo on ani nechcel vztah,len si užit.
Neplač za takým magorom,bude ti lepšie bez neho. Po čase by i tak bol koniec.
je to už dosť dlhá doba na to, aby si konečne pochopila, že sa proste nevráti a zjavne má svoj nový život. ako viem pochopiť, že ti chýba, ale mala by si sa upriamiť skôr na to, že by si mala aj ty zavrieť za minulosťou dvere
@hesloveslo netrep ty...nauč sa slušnosti ak chceš na fóre písať a komunikovať... a tebe som to nepísala takže reagovať nemusíš...
mne veľmi pomohlo cvičenie kde som zo sbea vybila energiu a nemala som už sily premýsľať a týrať sa predstavami o niekom a myšlienkami na iekoho kto mi nevenuje ani sekundu svojho dňa ... trvalo to síce chvíľu ale zatiaľ som na nič účinnejšie neprišla .. prosto zamestnať myseľ a postupom času aj keď budeš mať voľno budeš naňho mylsieť stále menej a menej až to prestane úplne
On ta nechce a ani nikdy nechcel, inak by ta neopustil. Chlapi sa vedia super pretvarovať, sú riadne presibani. Cakal na nieco lepsie, nejakú lepsiu a krajšiu, bohatsiu, vtipniejsiua kedze nic nebolo poruke alebo ho dotyčná este nechcela, tak si mu prisla vhod. Ked taku akoze podla neho stretol, vyprdol sa na teba. Ale neboj sa, toto sa stalo snad každému cloveku na tejto planete a budes sa este umarat, mozno rok, možno dva, dokym ta to neprejde. A ked ta to prejde, budes sa strasne smiat aka si bola hlupa. Cas zahoji všetko.
zabudni na toho bezcharakterného k..k.a. Nestojíííí za tvoje trápenie,on sa už nevráti. Ked bol s tým tak vyrovnaný,tak to už plánoval dávno vopred,alebo ta nikdy nemiloval,len využíval. Ten kretén nestojí za tvoje slzy a neštastie. Od neho si možeš nájst len lepšieho,nesmut prosím.
To, ze ste mali dokonaly vztah si si myslela len ty. Bude to chvilu trvat, ale zabudnes. Je pravdepodobne, ze v tom bol niekto iny, i ked mozno, ze nie....Ako sa hovori: Zeny vedia predstierat orgazmus, muzia vedia predstierat cely vztah....Rozchod cez sms ci telefon....pre nas sokojuce, pre chlapa bezne....
@anna883 ako ste boli dlho spolu ? .. nepis mu .. najlepsie bude asi ked ho zablokujes .. najdi si nejake konicky ..napriklad prechadzky, citanie knih, sport, chod s kamaratkami von sa zabavit ..