Voľný čas v partnerstve bez spoločného bývania

3. nov 2024

Ahojte
Ako ste trávili voľný čas s partnerom ,kým ste spolu nebývali ? Povedzme ,že bud žijete s rodičmi alebo sú medzi vami väčšie vzdialenosti ako ste fungovali? Do toho vaše partnerove záľuby ako ste hľadali kompromisy a organizovali čas ? Vďaka

modrykolibrik
3. nov 2024

Chodili sme kazdy vykend na vylety, pripadne u mna prespal, kedze som mala vlastny byt. A chodilk sme spolu von kazdy den.

biba_18
3. nov 2024

ja si to už nepamatám lebo to bolo dávno a boli sme spolužaci 😂 ale syn je teraz s priateľkou a oni chodia spolu veľmi často, aj každý deň keď majú čas, prípadne on chodí po ňu do práce aby boli spolu aspoň cestou z práce, alebo ju nesie do školy…

michaela329
3. nov 2024

My sme mali spoločné záľuby. Čiže turistika, cyklistika, výlety - alebo kino a večera...raz u neho, raz u mňa. Pobyty, spoločné dovolenky. Brali sme sa po troch rokoch takéhoto chodenia na diaľku, nikdy sme spolu nebývali pred svadbou a sme spolu 14 rokov.

11bodka11
3. nov 2024

Byvali sme obaja u rodicov az kym sme sa nezobrali. Chodili sme spolu 9 rokov. Byvali sme od seba asi 3km. On chodil k nam vacsinou.. Ale obcas aj ja k nim. A klasika chodili sme na prechadzky, bicykel, kino, vylety, na pizzu, s kamaratmi, alebo u nas pozerali telku... Obcas do Tatier, par krat sme boli pri mori. Pre mna to bolo najkrajsie obdobie. Ziadne starosti,ziadne financne problemy. Stretavali sme sa ako kedy, niekedy skoro kazdy den, niekedy menej. Kedze sa som chodila na VŠ a muz na 2 zmeny pracoval.

janetinka27
3. nov 2024

Ahoj, byvali sme od seba velmi daleko, cesta trvala vela hodin, striedali sme sa na vikendy raz u nasich a raz u jeho rodicov, dalo to zabrat, taky zivot so zbalenym kufrom.ale stalo to za to

vilma7
3. nov 2024

Chodili sme na dovolenky, predĺžené vylety.

libusak
5. nov 2024

Vidavame sa ako nam cas dovoli. Ja mam casovo narocnu pracu a potom kazdy mame svoje hobby. Staci doverovat a dopriat jeden druhemu