Voľný čas s budúcimi svokrovcami

25. aug 2024

Dobrý deň ,chcem sa opýtať,či vám príde v pohode ,keď so snúbencom ešte nie sme zobrati a jeho rodičia sa nás snažia stále niekam volať ? Ja keď som hovorila kamarátkam ,že nás často volajú niekam ,keď partner príde zo zahraničia ,ale ja ho posielam aj samého na návštevu k nim ,ale sám nechce chodiť a mňa to už teraz nebaví ,uvediem veci na pravú mieru v Tom,že ak by sa mi ozývali aspoň formou sms ked partner nie je doma tak nepoviem ,ale ja nepotrebujem prehnane tráviť čas s niekým myslím grilovačky,jarmoky atď ak ten človek nie je schopný sa mi ozvať celé mesiace a zrazu sa na týždeň mám tváriť Ježiš že jaky super budúci svokrovci? Ja som sa im ozývala ,že ako sa majú ale uža to nebaví stále iba z mojej strany ...Jasne ved som za rodine vzťahy a udržiavanie,ale podľa mňa není nutné s niekým s kým nemám neviem aký vzťah to hrať na super rodinku a jaký sme všetci spolu radi a chodiť na jarmoky atď. Ako to vnímate vy ? Kamarátka mi povedala že kým nie sme manželia netreba sa za každú cenu snažiť hrať na neviem aku rodinu a všade chodiť,ja čo mám kamarátky a sú tiež zasnúbene tak maximálne možno raz za mesiac / dva niekam vybehnú s priateľovou rodinou ...

kaca222
25. aug 2024

Zdá sa mi to úplne v poriadku.
Ja by som teda nepotrebovala, aby mi vypisovali, keď tu partner nie je 😃 zároveň ste už (skoro) rodina, tak mi príde prirodzené, že keď niekam volajú syna, je to automaticky aj s vami.
Z ich strany na tom nie je nič divné. Pokiaľ je na vás akcií veľa, normálne sa slušne ospravedlňte, že máte iný program/chcete oddychovať, čokoľvek.

ukgirls
25. aug 2024

mozno chcu travit cas so synom t nevideli,lenze ten uz ma "privesok" teba a tak hold musia pozvat aj teba ... alebo ta mozno maju naozaj radi ale nevedia ako s tebou komunikovat a tak to robia cez syna .. je to uplne normalne ... starsi ludia nepremyslaju ako mlady -nesnaz sa pochopit ale bud rada za zaujem ..

gribka1
25. aug 2024

Pozri sa na to z ich strany. Chcú vidieť syna, tráviť s ním čas. Prirodzene akcia, výlet, načo doma vysedávať. Nepíšeš ako často sa to deje. Ty si jeho priateľka, nie manželka. Čo keď raz nebudeš nič. Načo vytvárať neviem aké vzťahy, ak by ste sa nakoniec rozišli. Udržiavali by ste naďalej vzťahy, lebo by ste sa mali radi? No blud. Takže ich správanie je úplne v poriadku. Ak by ťa tam bechceli, či dávali ti to najavo, je to iné.

thereisabear
25. aug 2024

Podľa mňa úplne ok, veď chcú byť so synom. Mne by nevadilo, že sa mne samej neozvývajú.

sense
25. aug 2024

Ale veď sa nemusíš hrať na super rodinku, ani teraz ani potom. Pošli priateľa samého že ty máš program už s kamarátkou. A ak priateľ ísť nechce môže odmietnuť . A tvoj partner vie prečo tam nechceš chodiť, alebo že ti vadí že sa ti jeho rodičia neozvu?

ina2405
25. aug 2024

Oni chcú vidieť syna a keďže si jeho priateľkou, pozvú aj teba. A načo by ti vyvolávali, keď ešte nie ste rodina? Tebe už takto vadí hrať sa na rodinku, to by ti vadilo ešte viac. Ale syn sa na rodinku hrať nemusí, on rodina s nimi je. Vyznieva to trochu povýšene ako to tu píšeš, ešte sa môže stať, že nakoniec s nimi žiadna rodina nikdy nebudeš. Buď rada, že ťa nevyčleňujú, však nemusíš všade ísť. Možno by to bolo aj lepšie, ako sa falošne tváriť.

ina2405
25. aug 2024

Teraz ma napadlo, občas to je o tom, že nie každý telefonuje a smskuje. Sme veľká rodina a ja zavolám len mame. So súrodencami si nevoláme, len ak sa niečo stane, ten druhý ochorie alebo tak. A máme sa radi. Tak si možno nepotrpia na telefonický kontakt, radi vás vidia naživo.

petamich
25. aug 2024

Kamaratka je vtipna, tak teraz, kym ste iba partneri podla nej netreba s nimi travit cas ale ked sa zoberiete uz treba - aky je v tom rozdiel, ak je vas vztah vazny a planujete spolu buducnost asi je fajn udrziavat zdravy kontakt uz teraz a raz za cas sa vidiet, mne by nevadilo, ze sa mi neozvu kym tu nie je, ked ste zatial partneri 🤷‍♀️

Moja svokra nam pise v jednom kuse 🙂 to tiez neviem, ci by si chcela

januska12323
25. aug 2024

Napísala si že sa neozvu mesiace a potom, že kamošky chodia so svojimi raz za mesiac dva niekam a to sa ti zdá veľa. Tak chodíte spolu každý víkend len nepíšu alebo ako to mám chápať? Inak nevidím na pozvaní nič zlé, chcú byť so synom aj ísť na akciu tak vás tam rovno pozvú. Vypisovanie je skôr pre mladšiu generáciu, staršia volá alebo rovno pozve na návštevu. Takže nie nevadilo by mi to.

muchotrafka298
25. aug 2024

@gribka1 uplne suhlasim s tvojim nazorom, ze na co udrziavat bohvieake silne vazby, ked nie su este rodina.A tiez s tym, ze po rozchode ten kontakt uz nebude. ja som mala dlhorocneho partnera, s jeho rodinou som vychadzala korektne, dokonca by som povedala, ze som surodencami nadstandardne dobre. Po rozchode po mne ani pes nestekol, totalne ma odstrihli. Ani na sviatky mi uz nevedeli zagratulovat.

11bodka11
25. aug 2024

Podla mna to je super. Naco ti maju vypisovat ked je ich syn v zahranici. Keby ste manzelia a mate deti tak to ano... Ale takto mi pride ok ze ked syn pride domov tak chcu byt s nim,a automaticky beru ze pojdes s nimi asi. Keby ta nezavolali tak by bolo zle, ze ta ignoruju. Keby ta kontaktuju aj ked je syn v zahranici tak by zas boli otravni. Neveste nevyhovies 😀

lucilaines
25. aug 2024

Mne to pride, ako keby niektore zeny boli uz dopredu naprogramovane, ze svokra=nepriatel. A moze sa aj na mihalnice postavit, nikdy nebude nevesta spokojna. Tak pises, ze priatel je mesiace prec a tebe sa neozvu. A potom ked je tu, tak vas volaju na jarmok ci grilovacku a slecne sa nechce. A chcela by si teda vlastne co? Aby ti volali castejsie, aj ked priatel nie je doma? A to si im povedala? Lebo mozno len nechcu otravovat. Alebo by si chcela, aby tvoj priatel chodil sam bez teba? To by ti nevadilo? Nevycitala by si mu o chvilu, ze ide bez teba s ze mu je mama prednejsia ako ty? Alebo aby vas uplne prestali pozyvat? Grilovacka, jarmok su vsetko vacsie akcie, kde sa teda asi stretava viac clenov rodiny, priatelovi by nevadilo, ak by ho nezavolali kvoli tebe? Alebo by si chcela, aby proste svokrovci zmizli zo sveta, mala priatela len pre seba a nemusela sa hrat na rodinku?

ahhola
25. aug 2024

Nemusis sa hrat na naj kamosku s buducimi svokrovcami, vsak tvoj chlap moze vonku zostat a z vasho vztahu neostane nic. Radsej rozmyslaj ist za nim a potom sa spolu niekde usadit. Svokrovci su tvoj problem cislo... 59 😂