Volajú a organizujú pre vás niečo kamaráti a rodina?

9. sep 2024

Volajú a organizujú pre vás niečo kamaráti a rodina alebo stále ste len vy iniciátor ? Už mi lezie na nervy ,že stále keď chceme aj s partnerom niekam ísť s kamarátmi tak je to len stále,zorganizuj,výbav,volaj a samozrejme že všade by išli ale treba ich volať,nechápem prečo proste to nemoze byť aj tak že aj oni nás niekam.zavolaju,tak sme to prestali robiť a už sa nebavíme dlhšie ,kebyže ich zavoláme tak pôjdu..už veľakrát sme plánovali aj chatu na Silvestra ,ale keďze zase čakali na nás tak sme sa na to vykašľali a išli sme si len dvaja ,plus jeden Silvester bol aj u nás na byte ,kde sme robili chlebičky,jednohubky,upratovali ,ja úplne vyčerpaná lebo sme aj upratovali na druhý deň sami a kamaráti s priateľkami si prídu ako keby nič ,nič nedonesu ani nepomôžu máte to niekto rovnake ? Alebo fakt to nemá význam ak to iniciujete iba vy ?

autor
9. sep 2024

Mne by tiež napríklad bolo ak by niekto povedal ideme tam a tam a vtedy a hotovo

lindous
9. sep 2024

Aj v našej partii sú typy, ktoré sú viac organizačne schopné a iniciujú a takí, ktorí to v sebe nemajú - ale radi s nimi čas trávime, tak radi niečo vymyslíme… ja som bola dlho hlavný organizátor, mne to nevadilo, ale zaúkolovala som všetkých, kto čo ma spraviť, čo doniesť 😅 a bola som rada, že mám všetko podľa seba… až priateľ ma naučil aj sa nechať iba viesť, keďže on je tiež organizačný typ a v partii sa toho tiež ujalo pár kamošiek… skúšali ste to kamošom na rovinu povedať? Že by tu chatu napr. mohli pozrieť aj oni alebo že keď je akcia u vás, tak aby každý niečo priniesol?

cimage
9. sep 2024

Treba im to povedat narovinu, ze teraz su na rade. Mozno si myslia, ze vas to bavi a preto to nechavaju na vas. Ked robite party, tak povedat Jozo dones chlebicky, Katka upec kolac, po party sa upratuje, atd.

sarandon
9. sep 2024

Ja to tak mám,ale nie s priateľmi ale s rodinou. A už som si koncom leta povedala že dosť,že stačí...

stanulienkat
9. sep 2024

Ozvala by som sa, ze u koho je tento rok Silvester. Na drzovku.

jajanka31
9. sep 2024

Ako keby som to ja pisala. Uz akcie nerobime.. nevolame neorganizujeme.. a partia sa asi rozpada ale uz ma to nebavilo. A vrchol bol aj ked sme nieco organizovali a tzv. Volali my boli ludia co ani neodpisali ci pridu alebo nie alebo co.. tak som si ppvedala ze ma to uraza.. nikdy nik nic nepriniesol nepomohol a aj ked nas to s manzelom bavilo a sme super hostitelia uz nas nebavilo ze vzdy vsetko len my.. a roboty okolo toho hromada a vzdy to stalo aj kopec eur.

jajanka31
9. sep 2024

@cimage vies to ze to niekoho bavi neznamena ze to musi vzdy robit len on.. nas to bavi. Ale bavilo by ma tiez niekam ist a nechat sa pohostit alebo proste neorganizovat tu akciu. A ked sme raz skusili stylom ze nech niekto nieco donesie. Zrazu nik nemohol.

viestta
9. sep 2024

Vsak prestante organizovat pre tych okolo a organizujte si to len pre seba ked ti vadi, ze vzdy je to len na vas.

jajanka31
9. sep 2024

@viestta ano uz tak fungujeme viac nez rok ale clovek je tvoj spolocensky a chce sa porozpravat aj s niekym inym. Socializovat.. a ked sme len my .. je to take ..

viestta
9. sep 2024

@jajanka31 najdite si takych ludi, ktori to budu ochotni aj organizovat, nie len sa povezu na hotovom. Tam kde ste vy su aj ini ludia, tak sa s nimi socializujte.

mk1111111111
9. sep 2024

My sa striedame. Ak sme mali takych, co vzdy len prisli, tych sme vyradili. Ale, uz nechystame obcerstvenie, ale objednavame. Chceme sa spolu zabavit a nie lietat okolo hosti. Ono, NEstriedat sa, je v dnesnej dobe dost draha zalezitost. Tak preco to ma tahat jeden

danica2711
9. sep 2024

to sú divní kamaráti, s ktorými si neviete vydebatovať také veci na rovinu, aj vy ste v tomto zmysle divní

anketkarka
9. sep 2024

Však na každej akcii na konci treba dohodnúť kto robí nasledujúcu akciu a tak dookola. Alebo chodievajte spolu von posedieť a nikto nemusí nič riešiť.

mikadooo
9. sep 2024

No, ja som robila stretávky so spolužiakmi, potom som otehotnela a odvtedy stretávka nebola, čo ti poviem 😂. A vždy keď sa s niekým stretnem, tak "musíme spraviť stretávku". No áno, musíme, ale ja už mám medzičasom deti 3, ale tak spolužiaci čakajú, sú trpezliví... 😂😂😂. A to vždy poviem, že Ježiš jasné, sprav, vymysli čosi, ja určite prídem, len nemám už čas popri deťoch na to myslieť, som rada, že stíham do roboty z roboty atď. No - a nikto nič...

vilma7
9. sep 2024

Aj u nás je to viac menej tak a tiež som to zredukovala na nulu. A mam pokoj.

cimage
10. sep 2024

My to mame tak, ze ked sa s niekym chceme stretnut, tak musime ist za nimi. Vsetci znami hovoria, ze to je daleko k nam. Nam ta hodina cesty nevadi, lebo ich chceme vidiet. Su velmi pohodlni, same vyhovorky preco nemozu. Alebo jasne, prideme, dohodneme sa, deti sa zahraju a uz su to 3roky co to hovorili a nic. Vacsinou si robime program sami a velakrat stretneme ludi s ktorymi si lepsie pokecame

evaachesa
10. sep 2024

Mne príde úplne nemysliteľné aby niekto prišiel niekam len tak bez ničoho. To máte ozaj divných kamarátov...a dokonca všetkých. 🤷

mnamko
13. sep 2024

Na takéto akcie je treba každému pripomenúť,že každý niečo donesie