Volajú a organizujú pre vás niečo kamaráti a rodina alebo stále ste len vy iniciátor ? Už mi lezie na nervy ,že stále keď chceme aj s partnerom niekam ísť s kamarátmi tak je to len stále,zorganizuj,výbav,volaj a samozrejme že všade by išli ale treba ich volať,nechápem prečo proste to nemoze byť aj tak že aj oni nás niekam.zavolaju,tak sme to prestali robiť a už sa nebavíme dlhšie ,kebyže ich zavoláme tak pôjdu..už veľakrát sme plánovali aj chatu na Silvestra ,ale keďze zase čakali na nás tak sme sa na to vykašľali a išli sme si len dvaja ,plus jeden Silvester bol aj u nás na byte ,kde sme robili chlebičky,jednohubky,upratovali ,ja úplne vyčerpaná lebo sme aj upratovali na druhý deň sami a kamaráti s priateľkami si prídu ako keby nič ,nič nedonesu ani nepomôžu máte to niekto rovnake ? Alebo fakt to nemá význam ak to iniciujete iba vy ?
Aj v našej partii sú typy, ktoré sú viac organizačne schopné a iniciujú a takí, ktorí to v sebe nemajú - ale radi s nimi čas trávime, tak radi niečo vymyslíme… ja som bola dlho hlavný organizátor, mne to nevadilo, ale zaúkolovala som všetkých, kto čo ma spraviť, čo doniesť 😅 a bola som rada, že mám všetko podľa seba… až priateľ ma naučil aj sa nechať iba viesť, keďže on je tiež organizačný typ a v partii sa toho tiež ujalo pár kamošiek… skúšali ste to kamošom na rovinu povedať? Že by tu chatu napr. mohli pozrieť aj oni alebo že keď je akcia u vás, tak aby každý niečo priniesol?
Treba im to povedat narovinu, ze teraz su na rade. Mozno si myslia, ze vas to bavi a preto to nechavaju na vas. Ked robite party, tak povedat Jozo dones chlebicky, Katka upec kolac, po party sa upratuje, atd.
Ja to tak mám,ale nie s priateľmi ale s rodinou. A už som si koncom leta povedala že dosť,že stačí...
Ozvala by som sa, ze u koho je tento rok Silvester. Na drzovku.
Ako keby som to ja pisala. Uz akcie nerobime.. nevolame neorganizujeme.. a partia sa asi rozpada ale uz ma to nebavilo. A vrchol bol aj ked sme nieco organizovali a tzv. Volali my boli ludia co ani neodpisali ci pridu alebo nie alebo co.. tak som si ppvedala ze ma to uraza.. nikdy nik nic nepriniesol nepomohol a aj ked nas to s manzelom bavilo a sme super hostitelia uz nas nebavilo ze vzdy vsetko len my.. a roboty okolo toho hromada a vzdy to stalo aj kopec eur.
Vsak prestante organizovat pre tych okolo a organizujte si to len pre seba ked ti vadi, ze vzdy je to len na vas.
My sa striedame. Ak sme mali takych, co vzdy len prisli, tych sme vyradili. Ale, uz nechystame obcerstvenie, ale objednavame. Chceme sa spolu zabavit a nie lietat okolo hosti. Ono, NEstriedat sa, je v dnesnej dobe dost draha zalezitost. Tak preco to ma tahat jeden
to sú divní kamaráti, s ktorými si neviete vydebatovať také veci na rovinu, aj vy ste v tomto zmysle divní
Však na každej akcii na konci treba dohodnúť kto robí nasledujúcu akciu a tak dookola. Alebo chodievajte spolu von posedieť a nikto nemusí nič riešiť.
No, ja som robila stretávky so spolužiakmi, potom som otehotnela a odvtedy stretávka nebola, čo ti poviem 😂. A vždy keď sa s niekým stretnem, tak "musíme spraviť stretávku". No áno, musíme, ale ja už mám medzičasom deti 3, ale tak spolužiaci čakajú, sú trpezliví... 😂😂😂. A to vždy poviem, že Ježiš jasné, sprav, vymysli čosi, ja určite prídem, len nemám už čas popri deťoch na to myslieť, som rada, že stíham do roboty z roboty atď. No - a nikto nič...
Aj u nás je to viac menej tak a tiež som to zredukovala na nulu. A mam pokoj.
My to mame tak, ze ked sa s niekym chceme stretnut, tak musime ist za nimi. Vsetci znami hovoria, ze to je daleko k nam. Nam ta hodina cesty nevadi, lebo ich chceme vidiet. Su velmi pohodlni, same vyhovorky preco nemozu. Alebo jasne, prideme, dohodneme sa, deti sa zahraju a uz su to 3roky co to hovorili a nic. Vacsinou si robime program sami a velakrat stretneme ludi s ktorymi si lepsie pokecame
Mne príde úplne nemysliteľné aby niekto prišiel niekam len tak bez ničoho. To máte ozaj divných kamarátov...a dokonca všetkých. 🤷
Na takéto akcie je treba každému pripomenúť,že každý niečo donesie
Mne by tiež napríklad bolo ak by niekto povedal ideme tam a tam a vtedy a hotovo