Vo vzťahu sa necítim dobre

maruska500
21. apr 2024

Ahojte, prosím o dobrú radu.. Mám vzťah ale necítim sa v tom vzťahu uz dobre a je mi ťažko odísť z toho vzťahu a ťažko by som sa s tým vyrovnávala lebo úprimne veľmi ľúbim svojho priateľa ale uz má to takto nebaví fungovať..
Fungujeme na diaľku už 2 rok a všetko bolo v poriadku ale v poslednom čase mám pocit že si tam nasiel druhé dievča lebo sa chova divne menej mi píše a menej sa mi venuje, niekedy mi stále volal hneď po robote aj v robote keď mohol a mal čas ale teraz to už takto ani nie je… Snažila som sa s ním o tom aj rozprávať ale nedalo sa lebo sa stále tomu bráni a mi hovorí že si namyšlam že to nie je pravda a tď ale pre mna je zaujímave hlavne to že sa takto zmenil poslednú dobu že ani spolu nekomunikujeme ani nepíšeme a aj keď mu píšem tak odpíše mi až večer niekedy o 8 -9 a to už je na ubytovni od 6tej… nikdy pred tým mi toto nerobil ale teraz to začal robiť už mesiac že mi pomaly píše a ani mi nevolá a nedvíha mobil. Momentálne ešte spolu nebývame ale chceli sme tento rok to spolu plánovať ale neviem či je to dobrý nápad aj keď sme už spolu 2 rok ale nemám z neho dobrý pocit a nechcem si dokafrat mladosť kvôli nemu a byt klamana alebo podvádzania a vidím aj to že viacej dáva prednost iba práci ako nám a viacej chce venovať ten čas práci a sebe a čo sa týka toho tak tam nemám problém s tym že chce pracovať a zarábať peniaze ale ten pocit nezmením jednoducho a vadi mi to že nás vzťah už dáva ako keby na posledné miesto. Dala som mu aj na návrh že či by sme spoločne do toho nesli do toho zahraničia aby sme spolu viac času trávili a neboli bez seba aby to viac medzi nami fungovalo ale žiadny záujem neprejavil o to a povedal že nie tak neviem ako ďalej pokračovať teda 🙂

barbora0308
21. apr 2024

@maruska500 Rozist sa. Toto co popisujes nema nic spolocne so vztahom.

schauma123
21. apr 2024

@maruska500 intuícia neklame!!! Tiež sa mi toto stalo. Milovala som ho a keď robil vonku,našiel si inú/iné.... Všetko krásne zničil.

sevrin
21. apr 2024

@maruska500 v poslednej vete tvojho príspevku si si vlastne aj sama odpovedala, či to má zmysel. Či máme ťa v tom ešte uistiť? 🙃

alickapusinka
21. apr 2024

Toto nie je vzťah a myslíš si podľa mňa správne intuícia nikdy neklame že ma tam nejakú inú. Ináč ak by s tebou chcel byť tak si slobodna tak by ťa do toho zahraničia volal. Naučila by si sa jazyk niečo zarobila ale presne myslím si že tvoje tušenie je správne.

deti95060810
21. apr 2024

skonči to...
lebo alebo mu to vyhovuje mať dve , alebo nemá odvahu a čaká kedy to za neho spravíš ty...

domkakvet
21. apr 2024

@maruska500 bude potrebne sa rozist.

feb13
21. apr 2024

Vztahy na dialku nikdy nefunguju. Ak neskoncia kym su daleko od seba, skoncia po navrate, lebo sa odcudzia a uz si k sebe cestu nenajdu. Poznam jednu vynimku, kde to spolu zvladli, ale prve dva roky po navrate sa stale hadali, potom sa ich vztah upravil (to boli ale dlhorocni manzelia s detmi, takze mali silnejsiu motivaciu zostat spolu, tak to nakoniec ustali).

sisska96
22. apr 2024

Bohužiaľ vzťah na diaľku je o ničom dlhodobo