Vo vzťahoch som neustále vymieňaná a podvádzaná

18. nov 2024

Uz roky mam problem, ze som vo vztahoch neustale vymienana a podvadzana. Uz moje prve stredoskolske vztahy boli take, ze sme si pisali ale potom sa odmlcal a ja som neskor zistila ze si nasiel inu. Mala som zopar vztahov a vacsinou to skoncilo cca rovnako, chlap ku mne ochladol, postupne sa vytratil z mojho zivota a potom som zistila ze si niekoho nasiel, aj ked som sa trapila nad tym, co take hrozne som mu spravila ze sa na mna takto vykaslal. Potom som narazila na chlapa, ktory bol zenaty, a mne klamal ze nie je, ked som na to prisla tak ma opustil. A moj posledny vztah, to iste. Pomaly sa prestal ozyvat, zo dna na den ma zacal ignorovat, ja som nechapala preco, lamala som si hlavu, co som mu spravila, trapilo ma to. Po pol roku som az zistila, ze si nasiel inu. Mne je z toho uz uplne do placu. Stane sa mi to iste proste vzdy, zakazdym. Pritom ja som neverna nikdy nebola. Casto mi niekto vytkne, ze som prilis chladna. Toto bol problem v tom poslednom vztahu, ze mal pocit, ze nie je lubeny, chcel ist na veci prilis rychlo, no ja nie som zena ktora by mala sex na prvom rande alebo by sla s chlapom byvat po 2 tyzdnoch. Nasiel si teda niekoho, kto je taky ochotny. Co by ste na mojom mieste robili, ako by ste sa zmenili? Som z toho tak smutna.

zelenina1
18. nov 2024

Vyberas si blbcov, v tom je GRO tvojho problemu.

madeincssr
18. nov 2024

🌻 nevesaj hlavu, venuj sa sebe, svojim zalubam, uc sa nove veci, chodievaj na kulturu, pekny film, citaj, vyletuj, sportuj a svoje stastie raz najdes 👍. A obcas si dopraj, urob si niecim radost.

autor
18. nov 2024

@zelenina1 to by som si myslela tiez. Lenze s inou zenou im to potom klape. Ten ktory bol zenaty, je zenaty dodnes. Aj tie vztahy pred tym, co si potom nasli inu, trvalo to potom celkom dlho. Aj ten posledny teraz, ma velmi stabilny pekny vztah. A to len preto, lebo mu dala skor ako ja?

autor
18. nov 2024

@madeincssr ved to vsetko robim, uz dlho. Mozno som preto uz tak ochladla lebo uz muzom neverim. Pri tom poslednom vztahu som mu hovorila ze ak sa chce somnou len zahrat, tak ho naozaj uprimne velmi pekne prosim, nech to nerobi, lebo som prave velmi spokojna so svojim zivotom. A just mi musel narusit moj pokoj…nedal mi pokoj az kym som aj ja k nemu nezacala nieco citit a potom ma odhodil ako spinavu handru.

zelenina1
18. nov 2024

Ja poviem za seba. Tato "chladnost a nedostupnost" mi na zenach vzdy imponovala. Ked som mal 20, bavilo ma spravit si z balenia "tzv. projekt". Vitazstvo bolo, ze sme sa zacali zdravit. Potom mesiace pisania (aby pochopila, ze za mojim podpriemernym ksichtom) sa skryva celkom zaujimava persona. Potom dalsie mesiaca chodenia na prechadzky a az potom som sa vedel odhodlat k prejaveniu nejakych citov.........

Hladaj dalej. Bud pre niekoho tym zaujimavym projektom na dlhsie obdobie 🙂

madeincssr
18. nov 2024

Hej, clovek ked sa citi osamelo, tak prilne k hocikomu, kto sa k nemu ako-tak chova. Ale ina cesta ako neocakavat vzdy uspech (najdenie toho praveho) a napriek tomu sa spoznavat (s tym davanim bud nadalej konzervativna, ten pravy to pochopi a oceni), asi nie je. 🍀

earlgrey
18. nov 2024

No nevrav mužom, aby sa s tebou nezahrávali atď. to je na čo dobre? muži nechcú ženy, ktoré si nie sú isté same sebou, alebo ich hoč čo položí...nemusíš sa s nimi hneď vyspať, ale nebuď ani chladná a odmeraná, prejav záujem aj ty, nech vedia, že ten záujem máš...samzorejme, že muž pôjde o dom ďalej, keď vidí, že žena sa hrá na nedostupnú, má problém s dôverou, spochybňuje čo sa dá...a nájde si takú, ktorá pochybnosti nemá, prejavuje záujem, je pozitívna, usmievavá a nepatlá sa v minulosti...takže moja rada je, ak niekoho spoznávaš, nemaj veľke očakávania, spoznávaj, užívaj si jeho spoločnosť, nebuď nudná, zaujímaj sa...pýtaj sa, rozprávaj sa...a nechaj to plynúť spontánne...buď to výjde alebo nie....je zbytočné mať veľké očakávania a potom sa sklamať...ber to tak, že nemáš čo stratiť, ale naopak môžeš získať...teda ak ten muž za to stojí a cíti to rovnako

autor
18. nov 2024

@zelenina1 ved prave. Ja by som sa citila asi strasne “lacno”, keby som sla do vsetkeho hned. Ten posledny, ked sme randili 2tyzdne, a ja som ho stale doma nenavstivila, na mna zvysoval hlas, ked sa spytal ci nejdeme k nemu a ja som povedala ze prepac este sa na to necitim. A cim viac sa na mna za to hneval a robil mi za to sceny, tym viac som k nemu nechcela ist a tym menej som mu verila.

earlgrey
18. nov 2024

@autorka ty považuješ 2 týždňovú známosť za vzťah?

autor
18. nov 2024

@earlgrey nikde nepisem ze to cele trvalo 2 tyzdne. Napisala som co sa dialo po 2 tyzdnoch.

earlgrey
18. nov 2024

@autor
Ale ty si to mala stopnúť hneď po tých 2 týždňoch, kedy na teba začal zvyšovať hlas a hnevať sa na teba...lebo muž, ktorý má o teba vážny záujem nebude po tebe hulákať a hnevať sa kvôli tomu, že s ním sex nechceš, ale bude to rešpektovať a počká si na sex....

jana_eyre_2
18. nov 2024

No ak zvyšoval hlas preto, že si nešla k nemu domov, robil scény, tak ver že s tou druhou priateľkou má dobrý vzťah len preto, že je asi submisivna a robí všetko podľa neho.. ak však prestane, nebudú mať ani ideálny vzťah.. jednoducho blbec je, len niekto na to príde skôr a niekto neskôr.. koľko máš rokov?

madeincssr
18. nov 2024

AUTORKA, s tym zvysovacom hlasu bola tvoja intuicia spravna, tak sa nesprava muz, ktory hlada seriozny vztah a nieco k tebe zacina citit.

earlgrey
18. nov 2024

@madeincssr Intuícia správna a aj tak to nestopla...takže ona ubližuje sama sebe...lebo každá normálna žena, by s takým mužom viac byť nechcela...

madeincssr
18. nov 2024

@earlgrey no mozno ho "podvedome" (odmeranym spravanim, obozretnostou) vlastne stopla.

earlgrey
18. nov 2024

@madeincssr No ok, mohla, len po akej dobe? po takej, kedy ju mrzí, že ten človek si našiel niekoho a má pekný vzťah?...keby to stopla priamo a hneď po 2 týždňoch, nepolemizovala by nad tým takto, ako to robí teraz...

autor
18. nov 2024

@jana_eyre_2 mam 23. Tak je to mozne, ze s tou priatelkou este nenarazili na konflikt lebo mu stale pritakava. Ja som si dovolila povedat mu nie. To ho asi stvalo. Ale celkom som sa smiala, ked mi napisal, ze ano bude sa hnevat a opusti ma, ak nepridem. Mozno oni k tejto otazke ani neprisli lebo ona mu hned kyvla na to, ze pride.

grof_monte_christo
18. nov 2024

Vyberáš si mužov, s ktorými mas toho málo spoločného, opadne záujem a ide to dole vodou. Nemám na mysli len koníčky, ale tak celkovo. Ideš do vzťahu len preto, aby nejaký bol.

jana_eyre_2
18. nov 2024

Si mladučká, popri čítaní úvodu som si myslela že máš aspoň 35 a stále hľadáš.. neunahluj vzťahy, je to zbytočne.. normálne ži, zabávaj sa, spoznávaj nové miesta a neocakavaj nový vzťah.. vtedy nejaký príde.. najlepšie je spoznať niekoho najprv ako kamaráta.. je mnoho dobrých mužov, len proste neunahluj to a nezufaj..

damian85
18. nov 2024

Slečna , mám 39 a mal som 2 vzťahy. Tvoj problém je , že z každého kto si chce len užiť , chceš urobiť partnera. Len to čo si písala , je na tvoj vek - dosť. Nemyslim mužov , myslím partnerov. Ak z každého muža , chceš urobiť partnera , lebo tebe to vnútro , výchova , presvedčenie nedovolí , mať len tak niekoho na sex , nečuduj sa , že to dopadne stále rovnako. Skús byť sama na dlhú chvíľku a utriediť si myšlienky a to čo od života chceš ale najma , to čo ti život ponúka. Ono tie vzťahy , ak by sa dali nájsť na každom kroku , tak láska nie je až tak vzácna......

klotildabazarik
18. nov 2024

Nemusela si vobec urobit nic, muži su kkti😂

damian85
18. nov 2024

@klotildabazarik zato ženy , čo žena to ružička , anjelik , vyrovnaná osoba , samostatná čo presne vie čo od života chce 😅

earlgrey
18. nov 2024

@damian85 princezne nie? 😄

klotildabazarik
18. nov 2024

@damian85 ja o zenach som nepisala nic😂 za mna kurvy😂

barborachors
19. nov 2024

zacni byt neverná aj ty, muzov rajcuje ked maju konkurenxiu. Si otvorena ako kniha, zacni byt trochu protivna a hlavne zacni sa o seba viac starat a obliekaj sa vyzyvavo. Táto kombinácia sposobi ze ta nikto nevymeni. O dobre bejby v koute nema nikto záujem.

duppka13
19. nov 2024

Kazdy jeden s ktorym som sa rozisla lebo bol blbec tak si nasiel niekoho a uz su spolu dlho alebo manzelia. Tiez som sa nad tym zamyslala preco mne nevyhovoval a nejakej dalsej ano a az tak ze si ho vzala. Myslim teda, ze pre kazdeho je tu niekto kto mu vyhovuje, ved sme ludia rozny, s roznymi hodnotami a pristupmi k zivotu. Skus v sebe najst svoju hodnotu a nevesaj kazdemu dalsiemu na nos aka si zranena a ze ta isto uz nesmie sklamat. Toto chlapov odradza. Ako ti v case spoznavania, ked este ani netvorite par moze vobec nieco slubovat. Kym nie ste manzelia nemusi ti slubit vobec nic.