Necitim pracovne naplnenie, nie som stastna, v osobnom zivote mi tiez chyba pocit spokojnosti, chybaju mi aj niektori ludia...ani neviem, ci som vyhoreta, alebo je to nieco ine, no citim sa takto dlhodobo.
Mam pocit, ze neviem urobit zmenu, neviem ako na to a bojim sa, ci to bude spravne rozhodnutie....niekedy som i zmatena v tom co by som chcela, pretoze uz sa tak citim dlho...a mam okolo seba malo blizskych ludi...bud su dalej, alebo sme casovo v nesulade...
Mozno je zbytocne to pisat, ved ked to trva dlho a nenasla som riesenie, ako mi to tu pomoze? Mam takmer stredny vek, mam pocit, ze som stara na velke zmeny...
Cítim to isté úplne
Skus si najst nejaku zalubu, nieco co ta bude bavit.
@domkakvet ked ja mam den plny, som aj rada, ze si mozem oddychnut...
Mozno ak zmenis job, zmenia sa tym prirodzene aj iné veci, lepsie vztahy, spokojnost, vnutorne naplnenie. Co ta v praci drzi? Preco nevies urobit ten krok odist? Odpútaj sa od toho, co ta drzi, prijmi to, pusť to a novy job pride. A verim, ze sa tym pohnú aj dalsie veci. Drzim palce.
Ak ti práca nie je koníčkom ani poslaním, tak naplnenie nehladaj. Načo? Sprav si svoje a sustred sa na súkromný život, ako ho zlepšiť. Niekedy treba radikálny rez, inokedy stačia malé zmeny.
@toskanka mam rada svoju pracu, bola som v nej stastna a citila som aj naplnenie...postupne sa vsak stracalo, najskor stastie a potom naplnenie a teraz ju mam iba rada, ale necitim sa tam ok.
@mtoth drzi ma tam plat, zmluva na dobu neurcitu a ze som tam tuzila pracovat, vypracovala som sa a zrazu taka zmena v zivotopise?! ak pojdem inde, znova si zvykat, ktovie ci tam bude fajn...na druhej strane predstava, ze som inde je fajn...dakujem za povzbudenia
skus psychologa? hm? je to dobra vec 🙂…
dakujem vsetkym za rady, vyskusam ich
@autorka V byvalom zamestnaní som bola 18 rokov a prechádzala som si podobnými fázami vyhorenia ako aj ty. A chyba bola asi v očakávaniach, že ma práca bude stále napĺňať. Zmenila som postoj, úplne stačí, ak si svoju prácu viem dobre spraviť, naplnenie nehľadám. Viac sa zameriavam na súkromný život.
poriadny sex? 🙂
@mladena take plytke
Ale ako potom urobis zmenu? Iba tak ze vystúpiš z komfortnej zony. Ano, zmena v zivotopise, aj v zivote. Tie zmeny nas posuvaju. Mozno ti uz teraz zivot ukazuje vydat sa inym smerom. Vravis ze si sa vypracovala tak urcite mas pekny CV a iny zamestnavatel to moze ocenit a ponuknut tiez nejaku istotu, Dobry plat. Zalezi v akej sfére pracujes, mozno sa najde nová ponuka. Ale musis to sama citit, ze sa chces tym smerom ubrať.
Na zmeny nikdy nie je neskoro, ani na male ani na velke. A aj dlha cesta zacina prvym krokom, takze nabrat odvahu a vykrocit...