Vnútorne ma niečo ťahá ku kamarátovi

6. sep 2024

Ahojte,mám priateľa 5 rokov,máme dobrý vzťah ,ale mám ten problém ,že som jeden čas ešte pred vzťahom mala dlhoročného kamaráta s ktorým už nie som veľmi v kontakte pretože ma chcel ,ja som ho nechcela ,ale začínam mať pocit že sme mali toho veľa spoločného dokonca mal veľmi rád moju rodinu ,čo sa o terajšom nedá veľmi povedať,no stretáva sa s rodinou ale skôr je to také neutrálne ,u mňa je hlavný problém to že není nadšený ak ideme niekam s mojou rodinou atď + je výbušný,stará sa o mňa ,ale fakt mám pocit ako keby ma to vnútorné stále ťahalo k tomu kamarátovi ,keďže sa mi vedel viac prispôsobiť ,fakt by urobil pre mňa prvé a posledné atď ... Je vobec normálne že mám niekedy také myšlienky že ak by som sa s terajšim priateľom rozišla tak by som sa s ním dala dokopy ? On bol do mňa tak zamilovaný že keby teraz prídem za ním tak urcite by ma chcel ,len sa stiahol kvôli priateľovi ,cca rok nie sme v kontakte no normálne mi vnútorné chýba,je to podľa vas normálne ?

egonsk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gribka1
6. sep 2024

Akože už by si ho milovala ako on teba? Či by ti len vyhovoval. Ak nie si spokojná s terajším priateľom, tak ho nechaj a potom sa rieš čo ďalej. Či s tým prvým, či úplne s iným.

terry658
6. sep 2024

Bola som v podobbej situácii. Len ma ešte ten môj priateľ podvádzal. Tak som sa s ním rozišla a dala som sa dokopy s tým druhým kamarátom. Sme spolu už 12 rokov manželia ale poviem ti, že každý vzťah dá zabrať. My teraz máme veľmi ťažké obdobie a neviem či to prekonáme.
Každopádne pri tom prvom priatelovo som prišla nato, či od muža chcem a čo nie.preto som mala silu odísť a začať odznova s kamarátom.

opica_skorica
6. sep 2024

@egonsk kostole jazdene a garazovane? Made my day. Hehe😁 este som toto nepocula.

cimage
6. sep 2024

Ak tam nie je iskra, tak to asi s kamaratom nebude fungovat. To nestaci, ze ma rad tvoju rodinu. Taha ta to k nemu, lebo s tymto priatelom to nie je dobre. Ak by si mala vztah, v ktorom si spokojna, tak by si na kamarata ani nepomyslela. To su zadne dvierka. Kamarat pocas roka co ste sa nekontaktovali mohol najst zenu svojho zivota.

adeladulova
6. sep 2024

Ak je súčasný výbušný, a nemá rád tvoju rodinu, tak aby si nelutovala potom po svadbe ze taky zostal.. porozmýšľaj ci takého chces

oli18
6. sep 2024

Idealizujes si ho, lebo nie si v tomto vztahu spokojna. Za 5 rokov sa aj on zmenil a je maly predpoklat, ze by ste po tak dlhom case pokracovali tam, kde ste prestali.

egonsk
6. sep 2024

@opica_skorica no vidis a moderatorovi sa to nepacilo a ma pocit, ze to mohlo autorku ranit. Nuz, musim sa naucit asi ofukovat prdelku kazdemu, potom budem in 🤣
Alebo musim pisat otrepane odpovede, lebo tie su ocakavane... cize som mal autorku bud podporit v jej myslienkach, alebo jej to vyvratit tak, ze aj pust by bola proti tomu vlhka ako raselinisko ... A mozno moderator ma obdobnu skusenost a zdvihol som mu tlak 😋😄

victoriab
6. sep 2024

@egonsk a mozno si to proste prehnal. Obcas by si to ego mohol krotit, lebo prerazis nim plafon

egonsk
6. sep 2024

@victoriab dakujem za tvoju myslienku ... urcite si prispevok pred zmazanim citala o tom nepochybujem 🤣😄😋

luccija
6. sep 2024

Výbušný priateľ by mi vadil.No nič prechodili ste sa, motýle sú preč, všedné dni....ak by ti s ním bolo dobre neťahá ta to k byvalemu

spanielka44
6. sep 2024

Akože podľa mna dosť svinstvo takto rozmyslat že čo keby ho vymením za toho druhého lebo ten mi v určitých veciach vyhovuje viac… možno aktuálny nie je dokonalý, len aby ti nebolo luto že si vymenila dobrých 80% za tých 20% čo ti na prvom chybalo… radšej si sadnúť a porozprávať sa s ním však o to vo vzťahu ide o tu komunikáciu

kikusenka1
6. sep 2024

Vy ste spolu 5 rokov a teraz ako čo čakáš? Ze sa rozidete a začneš si niečo s kamarátom? No a to ze bol milý, pozorný a mal rád tvoju rodinu.... nemyslíš, že to bolo práve kvôli tomu , že ťa chcel dostať? Vieš ako sa vravi: keď vtáčika lákajú, pekne mu spievajú....
Ked nie si spokojná s partnerom tak sa s ním rozid a nájdi si iného. Keď si svojho kamaráta nechcela vtedy nerozumiem prečo by si ho mala chcieť po 5 rokoch... ľudia sa menia a to ze si si s ním rozumela bolo tým ze bol kamarát a nie partner. Ja sa tiež so svojimi kamarátmi zasmejem veľakrát viac ako s manželom ale je to úplne iný vzťah pretože sme kamaráti a neriešime veci, ktoré sa riešia v partnerstve...

gerber58
7. sep 2024

Uprac si to v hlave, keď nie si spokojná, tak netráp toho s kým si, pretože ty chceš nejakého kamoša. Tak buď s nim, keď ty tak henten vadí. A ten si nájde aspoň lepšiu partnerku, nie takú, čo má romantické myšlienky na kamaráta.

ovaaa
7. sep 2024

Mať frajera znamená mať v jednej osobe aj funkciu kamaráta a vy to máte vzájomne a keďže terajší vzťah máš na figu a neuspokojuje tvoje potreby, nestrácala by som čas. Zavolala by som kamarátovi, mali nejaký program a zistíš sama či sa veci medzi vami nejak zmenili a či si vieš s ním predstaviť aj vzťah. Je možné, že sa kamarátove city voči tebe zmenili a už nie sú. ...alebo sú a ty si pripravená mu dať to isté. Máš v ňom citovú istotu takže treba to vyrovnať aj u seba, potom veci môžu fungovať k spokojnosti.

luba98
9. sep 2024

Hurá,konečne vieš čo v živote chceš.

janette2021
10. sep 2024

Problém je, že niekedy porovnávame dvoch mužov, akoby sme mali pocit, že jedného z nich si musíme vybrať. Ale nemusíme. Musíme sa hlavne rozhodnúť, či chceme pokračovať v aktuálnom vzťahu. Čo bude potom, a s kým, nikto nevie.
Pravda je, že to, že uvažuješ takto o inom mužovi, znamená, že nie si šťastná v terajšom vzťahu. Toto poriadne preskumaj v sebe, lebo muži sa nemenia, a ak si nesadnete teraz, nezlepší sa to časom. Budeš len viac a viac nespokojná.
Ja som to mala podobne, a teraz ľutujem, že som vtedy pred svadbou a deťmi nepočúvala intuíciu a neposlala toho môjho niekam. Inak, rozdielnosť pováh je veľmi častý dôvod rozvodov.