Ahojte, prišli ste o milovaného cloveka vlastnou chybou? Ako sa s tým dá vyrovnať ?
To nie je chyba. Ty si taká, aká si. On je iný. Nehodíte sa k sebe.
@kassandra25 ako vieš čo sa stalo? možno ho podviedla a teraz si to vyčíta, že kvôli jej chybe prišla o muža..
@sajmonka_1216 no, je taká, aká je. On je iný. Nehodia sa.
Zase nič nehovoriaci príspevok. Keď už píšeš, ako anonym, je taký problém napísať, o čo konkrétne ide?
Pozri, asi vám to 100% neklapalo, keď si o neho prišla. Nevycitaj si to, ale hlavne sa pouč zo svojej chyby. Neviem prečo dávaš vinu len sebe. Vždy sú na vine obaja. Vždy!
Odpustiť si, povedať si, že je to už minulosť , ktorú aj tak nezmením a poučiť sa...
@h2 možno len potrebuje počuť povzbudzujúce slová. Nie vždy ma človek vysypať zo seba všetko pred cudzími ludmi
@simona20201309 Nesúhlasím.
@sajmonka_1216 nepodviedla som, ale oklamala. On klamstvo nedokáže odpustiť a tým mi už viac neveri.
@simona20201309 Medzitým, ako som písala, pribudol tvoj príspevok mne. Tak len pre poriadok, to "nesúhlasím" malo byť k tomu, že vždy sú na vine obaja. Často áno, ale sú situácie, kde je to chyba len jedného, druhý neurobil nič zlé.
Je podstatne v čom si ho oklamali....keby v tom, že si namiesto 6 rožkov kúpila len 5 - tak je to kokosin.a...ale pokiaľ to bolo v nejakej rovine - finančnej, morálnej, to je kus horšie...nevieme o co ide a ťažko sa radi.keby vieme, ľahšie sa vie na tú situáciu nastaviť. No podstatne je, že ten tvoj sa s tým vysporiadal odchodom- zrejme to nebola banalita
niekedy sa dá chyba napraviť, dostať druhú šancu... a tiež záleží o aký vzťah ide. Ťažšie sa spracuje rozvod s malými deťmi ako vzťah, kde je pravdepodobné, že príde ďaľší a možno lepší...
záleží na klamstve, ja tiež nepoviem niekedy koľko som platila u kaderníčky. 😂 Teda nepovedala som. Ale od určite doby už hovorím koľko za čo platím, nech má prehľad (ak by chcel ísť za inou, že lacnejšie ho to nevíde)😂
Ak je to niečo vážne - no chcelo by to podrobnejšie info
@h2 zamyslela som sa nad tým a máš pravdu.
Nedokáže odpustiť klamstvo? To je nejaký slabý jedinec. Alebo to bola nejaká vážna vec?
Nedokaze odpustit, nelúbi. Kazdý má svoj strop. Ak si prekrocila strop, vráti sa po čase. Ak nelúbi, neodpustí a nevráti sa.
@elenka.k ty musíš byt veľmi empatická osoba gratulujem
@h2 a prečo komentujete keď vás téma nezaujíma? Máte nudný život?
@lenka567899 Prečo myslíš, že ma nezaujíma? Práveže ma zaujíma, veď som chcela viac informácií.
autorka, napíš v čom si oklamala? že v nedeľu si uvarila miesto rezňov guľáš? alebo iné klamstvo? buď konkrétna, nie je klamstvo ako klamstvo...
@kvetinka75 😅👍
ked vies, že je na to haklivy, načo ho pokúšaš..
No ten je nejako veľmi zásadový. V čom tak hroznom si ho oklamala, že nie je ochotný odpustiť? Muselo to byť ozaj niečo hrozné.
@lenka567899 vďaka
@slovakboy Slabý jedinec? Oklame raz, nebude mať problém klamať aj druhý, oklame v banalite, oklame neskôr vo vážnej veci. Vzťah je o dôvere. Pre mňa určite. Nemohla by som byť vo vzťahu s niekým, na koho sa nemôžem spoľahnúť. To nie je potom vzťah. To nie je o odpúšťaní. To je o odhalení charakterovej vady.
wtf? Zobrať - prijať bremeno a žiť s tým ďalej , čas všetko zahojí ...