Ahoj, píše sa mi veľmi ťažko ale už to viac nedávam... Na jednej zoznamovacej appke som si začala písať s jedným mužom , mužom ktorý bol o dosť starší, najprv sme si písali potom sme si začali volať trvalo to 2mesiace. Mala som pocit že ho poznám páčili sa mi jeho názory, jeho hlas jeho charizma... Volali sme si nonstop a ja som do neho bola platonický zaľúbená, v myslí som túžila po ňom .... Prišiel deň kedy sme sa naozaj stretli bol z ďaleká. A jednoducho sa to stalo videla som ho a vedela som čo chcem ( prosím neodcudzujte má za to ) padol bosk ktorý bol nádherný a ja som sa neovládla a stalo sa ... 😥 Potom sme si vlastné ešte dve dní volali a potom neviem prestal písať volať vypol si mobil ...Písala som mu na tú stránku kde sme si začali písať ale že prečo si vypol mobil a on že to nie je kvôli mne že nemá náladu na ľudí že mu od rána niekto volá (boli Vianoce ) no a ja na to že dobre a od vtedy už vôbec nie sme v kontakte... Mňa to veľmi bolí aj mrzí lebo som na neho bola veľmi zvyknutá 😥 Moja otázka znie , mal to naplánované? Alebo som sa mu nepáčila? Nečakala som že s toho bude veľká láska , len som si nemyslela že to skončí tak rýchlo , cítim sa sklamaná využitá a hlúpa ....
@zuzanita1609
Áno chránila... Ale tak mi to mohol aspoň povedať nie ? Máš pravdu prídu a odídu....
dostal to,o čo mu išlo.
To je všetko.
@rozculena Asi to tak bude ale ako ho mám dostať s hlavy? Chýba mi to že som s ním bola stále v kontakte....
Chlapi sú lovci. Bola si ľahká korisť.
Ak sa s tebou stretol len preto, aby sa s tebou vyspal a potom prerušil kontakt, tak to bol nejaký zúfalec. Najskôr to bude nejaký lúzer čo zo svojej detskej izby vylezie len vtedy, keď mama zakričí že už je obed.
Chlac typu lovec. Ulovil korist a ide dalej.
@mamamasama vo svojom živote som malá iba jedného muža on bol druhý ... Niesom Boh vie ako skúsená....
@sevrin Noo ... Možno to tak je a možno som ja tá zla že som nedokázala ovládnuť svoje city 😏
Znie to drsne,ale áno, išlo mu len o to a nezafungovalo to z oboch strán. Nepovedal ti veci narovinu,lebo je len "taký vyčuránek". Nie si prvá,ani posledná. Časom sa nad tým aj zasmeješ,či mávneš rukou, aká si bola naivná.
@zuzanita1609 ďakujem dúfam že to tak bude , lebo teraz mi je zle so samej seba ....
Nie nie si zla. City sa ťažko ovládajú. Nič zlé si neurobila, takéto veci sa stávajú. Bud v kľude. Sú aj takýto chlapi bohužiaľ. Zabudni na nho, nemá zmysel na nho myslieť, nezaslúži si to tento pánko aby si za ním smútila.
Za pár týždňov bude lepšie. Ak si si ten sex užila, není potreba sa viniť za niečo, čo si tak cítila 😉. On by sa mal,že ti to aspoň narovinu nepriznal. Načo by ti bol v živote taký "makak"? Iba na škodu a nervy😁.
No prepáč za úprimnosť, ale vliezť niekomu do postele na prvom stretku...? Možno si sa mu aj páčila, ale po tomto si o Tebe pomyslel ,,svoje,,. Mali ste sa rozprávať, spoznávať, tešiť sa na ďalšie rande...On už teraz nemá ani o čo bojovať, nemá ho čo na Tebe lákať, všetko si mu dala ako na zlatom podnose 🤷🏼♀️
Dievčatá máte pravdu ďakujem ❤️
@danyelia v pohode ja mám rada úprimnosť, vieš ja
@danyelia vieš ja som od toho celého nečakala niečo lásku alebo niečo len jednoducho človeka s ktorým som sa mohla porozprávať ktorý má rozumel a s ktorým sa občas stretnem ako som vyššie napísala nečakala som lásku.. vzťah.. Len som si nemyslela že to celé skončí tak rýchlo.... Ako som písala že je starší tak je vekový rozdiel 22-rokov ...
A ty máš koľko? A mala si už nejaké vážnejšie vzťahy?Mne hneď prišlo,že si mladá a nemáš moc skúsenosti s chlapcami/mužmi. Ak sa mýlim,tak sa ospravedlňujem 😊.
@zuzanita1609
@zuzanita1609 Áno nemylis sa ....ja 26 .... Môj prvý vzťah trval 7rokov bol to môj prvý partner.... A bol odomna starší o 6-rokov ... A tento dasa povedať že kamarát o 22-rokov ... Viac mužov som vo svojom živote nemala .... Som hlúpa viem nemala som to urobiť a vôbec som nemala začať s ním písať teraz to už ľutujem pretože už viem že už nebudem veriť nikomu ...
Vieš, keď sa zachoval takto, vôbec nemáš čo ľutovať. Možno len stratu ilúzií…
A keď píšeš o vekovom rozdiele, možno je to znudený magor, čo má doma manželku a dal si osobný challenge zbaliť babu vo veku svojich detí… Tí najhorší vedia byť najšarmantnejší. Mrzí ma tvoja skúsenosť, ale najlepšie bude oklepať sa a ísť ďalej. Horšie by bolo, keby ti tento somár v živote ostal.
@jazula ďakujem... No on vôbec nevyzeral na svoj vek a volala som s ním 24/7 dva mesiace tak neviem povedal že nemá deti ani manželku že je sám ... Dúfam že nemal naozaj lebo toto by som nezniesla ak by som vedome ublížila inej žene 😭
Nabudúce budeš opatrnejšia 😊. A áno,tak som to aj myslela,že nemáš skúsenosti s inými typmi chlapov. Hold,sú aj takéto individuá 😏. A určite sa to stáva aj starším ženám, ktoré sa bezhlavo nechajú ovládnuť túžbou.
@zuzanita1609 veľmi pekne ďakujem trošku ma upokojili tvoje slová, áno už sa nestretnem z nikým hlavne nie zo zoznamky.... Viem že ho neľúbim len mi chýba . Verím že zabudnem. Ešte raz ďakujem.
Je to blbec,čo viac k tomu povedať.....zvykneš si znova byť bez neho,boli to len dva mesiace.
V mojom prípade sme boli spolu trochu dlhšie,takže som si aj porevala.....potom som sa už len bavila,keď mi poslal svadobné oznámenie,mali svadbu na moje meniny😂
@rozculena On ti ešte poslal svadobné oznámenie 🤦tak to je charakter... Mrzí ma čím si si prešla.. Určite to bolo ťažké ...
áno,poslal,rehotala som sa ako sprostá,to asi vybrala ona,a on jej nemohol povedať,že vieš čo,to má meniny moja bývalá😂 ale aspoň ho budem furt strašiť 😂
Vieš čo,my sme si veľmi dobre pokecali vždy cez net,ale keď sme sa stretli,nakoniec som sa namotala,aj keď sme mali určitú dohodu že to nebude nič vážne.Tak stalo sa.
Neboj,prejde to,určite nájdeš niekoho normálneho.....
@rozculena ach jaj no hej to by bolo 😁 áno tak určite to prejde len už nech je to čím skôr lebo mám pocit že sa zbláznim mám veľku chuť mu napísať že prečo vlastne ... Ale potom si poviem že ak by to cítil rovnako tak by sám napísal takže sa snažím aj ja zabudnúť ... No ten pocit že som urobila takú hlúposť toto ma asi tak skoro neprejde.... A zaujímavé je aj to že ten mobil si ešte stále nezapol čomu vôbec nerozumiem ak to bolo naozaj jeho číslo lebo ma napádajú divné veci ... Ja už radšej nehľadám , ja mám šťastie len na zlých chlapov ....
@rozculena a pred tebou dole klobúk že si to zvládla prajem už len veľa veľa lásky bez sklamaní ❤️
hlavne mu už nepíš
Tak asi si mu nepadla do oka,ako on tebe,no a dúfam,že si sa aspoň chránila, keďže asi si sa s ním vyspala (aspoň som to tak pochopila). Netráp sa, stáva sa. Niektorí ľudia nám do života prídu a hneď odídu.