Ahojte ,chcela by som počuť nestranný názor.
Vezmite si, že vlastníte nejaké svoje auto a váš partner príde s tým, že vám kúpi nové.
Otázka znie, predali by ste svoje alebo by ste si ho nechali (pre istotu)?
Pochybnosti mám asi v tom smere,že bolo obdobie ked sme si s partnerom zdielali polohu na telefonoch kedze veľa cestujeme, no dostala som sa potom do bodu ,kde som to brala až za sledovanie tak som to zrušila. No v podstate to auto je niečo obdobné...
Zase tá kúpa nie je niečo ,čo môžem brať ako láskavosť ...pretože primárne je to kupované na firemný účel,čiže tá kúpa je láskavosť pre firmu...
Možno som len ja paranoidná..ale prijať niečo tak hodnotné on niekoho, je závazok.
Na čo byť závislá, keď si nezávislá?
Má prístup ku kľúčom od tvojho auta? Potom ti môže sledovacie zariadenie namontovať aj do tvojho auta.
Asi veľmi nerozumiem. Samozrejme, vy spolu žijete a ty musíš vedieť, ako to medzi vami je a prečo máš podozrenie. Ale ja si neviem predstaviť, že by niekto urobil takú investíciu do auta, aby niekoho sledoval… To vie urobiť jednoduchšie a lacnejšie ako cez auto.
Tvoj problém nie je auto. Porozmýšľaj, či nestrácaš čas.
Keď to auto raz kúpi na firmu, tak bude firemné a nie tvoje.
Tvoje veci sú tvoje, jeho veci sú jeho, spoločné sú len tie ktoré si nadobudnete spolu. Svojich sa nezbavuj a s jeho nech si robí čo chce, o spoločných sa rozhoduje spoločne... ak mu to nesedí tak neviem prečo by ste spolu zostávali.
auto je najmensi problem ... ak auto chce prepisat na teba ok ale ak na firmu a nikdy nebude tvoje nechaj si stare do zalohy - lebo pri takomto upodozrievani vam vas vztah dlho nevydrzi
@maranco dnes už do nového auta nemusí noc montovať. Majú automaticky gps.
Mne by to napríklad absolútne nevadilo. Tajis niečo pred ním? Nam to vyhovuje. Ak manžel vie se ešte nie sme doma, neponáhľa sa domov. Keď vidí že už sme na ceste, ide domov tiež a stretneme sa pred garazou. Ak máš pocit ze mu ide len o to aby ta mal pod dozorom, tak to auto odmietni. Taky vzťah nemá zmysel.
A mas mu prispiet na to firemne tym, ze svoje predas?
Ak ano tak o tom ani neuvazuj, lebo Ti nezostane nic a on bude mat auto
Ak ho chce kupit za svoje, tak nech kupi, povozis sa aj na firemnom, ale, svoje si nechaj
Je kúpené na firmu, aká.je tomsluzba firme? Bude to firemné auto nie tvoje. Takže toľko k tomu. Úmysly = to už tu vieš ako.velmi ti co vadí, ako veľmi sa ta napr snaží kontrolovať, ovládať.. ci ti dá auto, ty svoje predáš a potom ti bude vykrikovat auto = pripadne ti ho brať.
Je to moc drahy dar, nesuhlasila by som.
Firemne auto, nebude nikdy tvoje. Ak sa mylim, opravte ma. Osobne by som taky « dar-nedar » nechcela a urcite odmietla.
Daj na svoj tusak, bez ohladu na to co ti kto napise. Ty s tym zijes