Som už vyše tri roky single a neviem si nikoho nájsť v škole som jedine single dievča.
Som blondínka,postava - schudla som cca 7 kg vazila som 62 cca
Modre oci.
Neviem kde robim chybu vždy som sa viac bavila s chalanmi ako s dievčatami a aj tak ked sa mi niekto paci tak bud uz ma babu alebo niesom jeho typ.
Poraďte mi čo robiť...
Mam 17 rokov dve macky...
A psa nechcem...
Ziadam si normalne rady.
Ďakujem
@hugoboss1923 aj rybycky nie?
Žiadne zviera.
Najradšej by som sa vratila k svojmu ex ale neviem ako sa ho to spýtať
@name_354 v skole nenajdes asi partnera.
treba hladat inde. spolocenske akcie
Užívaj si život a to príde keď nebudeš čakať
Ziadna univerzalna rada neexistuje.
Hladat novy okruh znamych - nejake aktivity, beh, salsa, ine tance, ...nova praca, kamaratov kamarat, zoznamka, kazdy sme ho nasli inde.
Neviem, ci vracat sa k ex, hlavne kvoli tomu, ze si jemne zufala, ze si tri roky sama je dobry napad, asi ste sa pre nieco rozisli.
@stellarstar kedy ?
Ked budem mat 30 ?
Alebo ešte lepšie 50 ??
Najradšej by som sa vratila k svojmu ex ale neviem ako sa ho to spýtať
az budes stara dievka po 40 tak mozno ano, ale inak NIE !!!!
Nesilila by som to, ten pravý sa nájde, keď to budeš čakať najmenej, si mladá, nič Ti neujde...A k bývalému by som sa už nevracala, ak tam bol vážny dôvod na rozchod...
@frflos_nespokojny dobre a co mam robiť
nezufat a vsetko pride samo a ako ti radi petamich
samozrejme doma ho nenajdes
@name_354 vsade vidis zamilovane pary, lebo sa na to sustredis, rovnako vidi zena, ktora chce dieta vsade tehotne 🤷♀️ je velmi vela single ludi, ktori rovnako hladaju ako ty
ver mi ja presne viem o com hovoris, tiez som to riesila a boli sme partia single zien, co to riesila a dnes sme vsetky viac menej stastne zadane a zhodli sme sa na tom, ze single obdobie sme si mali inak uzit ako vyplakavanim, ze sme single
@frflos_nespokojny chodim aj na tanečnú,box a pingpong.
Box a pingpong som tam jedine dievca
Vietw aky je to pocit ked proste v triede stw jediny single človek
Si na najlepšej ceste zavesiť sa na nesprávneho nie ideálneho chlapca/ muža.len aby si niekoho mala.Totalne zlé riešenie.V živote prídu chvíle.kedy človek nemá ďaleko od zúfalstva.ale určite to nie je a nemá byť preto.ze v 17 nemáš frajera.
@name_354
Takto.. zazila si vztah vies ake to je.. len jednoducho mas teraz pauzu, kym nepride ten pravy.. ved to nie je sutaz kto z koho 🫣
Mas 17 a uz nieco zazite.. Ja som nikdy take veci nezazila v tvojom veku.. Az ako 23 rocna, ked som spoznala svojho muza.. A oplatilo sa pockat 🙂
Nepamätám si ten pocit. ;D Bola som hrdá na to, že nemám za sebou niekoľko vzťahov v 17. Si mladá. Dôležitá je rodina a priatelia. Ňu a ty. Škola, hobby, relax.. spoznávaj seba. Čo ta baví. Čo nie? Ako si predstavuješ svoj život potom? V čo veríš? Kam kráčaš? 🙂 Frajer príde… Až budeš mať pred 30tkou a stále nič, no to by som sa zamyslela viac..
@name_354 teraz si z toho na nervy, ale ver mi, ze za par rokov sa budes tomu smiat.
tie najkrasie chvile ta este cakaju a nakoniec budes aj rada, ze si este pockala a okolie ta nemusi zaujimat. vsetko krasne pride
@name_354 zlatko v 17ich som na vzťah a sex nemyslela nemala kedy, ved škola a doma pomoc rodičom v domácnosti a v záhrade áno viem teraz je iné obdobie, svoj 1 vzťah som mala keď som mala 19 a som vola v zahraničí. Užívaj si ze si sama a nemáš problémy s chlapmi
Dospej 🙂
Dievca nezúfaj, nemáš prečo! Ja som prisla na sš v 15st rocna, spolužiačky už mali aj 2-3tieho priatela, posteľné skúsenosťou 30 rocnej zeny a jedna aj dosť hrôzostrašné...
Ja som mala nejaký blok a už len rozhovor s chalanom bol pre mna maximum. Vtip ako mat vztah v tom veku bolo smiešne u mňa.
Až kratko po 18 narodeninách sme sa stali par s jrdnym z chalanov, s ktorými sme ako partia chodili na diskoteku. Zoznamila nás takto kamoska.
A to som bola raky ojedinelý prípad, že nikoho nemám, lebo podka slov spoluziacok som vraj bola pekná. No figu z toho, keď hanblivá.
A vieš čo? Nič mi neušlo. Tiez som chcela mať už romantický vztsh, drzat sa za ruky a mat niekoho.
Ale ty píšeš akoby si už tých 50 mala.
A poviem ti - všetko, čo som si v živote veľmi priala, mi prišlo do cesty uplne nečakane, keď iz som to buď zavrhla akebo si povedala, ôk tak nič. Prestala som na to upriamovat pozornosť a bum! Čo vztahy, deti, práca- čokoľvek. Oni tie vztahy prúdu aj tebe, o to sa vobec neboj.
Kúp si psa.