Verili by ste tej žene alebo svojmu chlapovi?

11. nov 2024

Predtavte si ze ste s niekym vo vztahu a napise vam jeho ex. Ci ste jeho nova partnerka a zacne vam vypisovat, aky je ten chlap klamar, ako ju klamal a ze od kedy ste spolu, pretoze ona ma pocit ze nejaky cas bol vo vztahu aj s vami aj s nou. Vas vztah je ale krasny, nemate dovod ho z tohto podozrievat, nemali ste ani jednu hadku a nemohli ste byt ani traja vo vztahu lebo zijete spolu a ste spolu 90% casu. Co je horsie je ze ta zena je jeho kolegyna. Co by ste tej zene napisali?

jaskolka
11. nov 2024

Nič by som nepísala, konfrontovala by som s tým priateľa a podľa jeho reakcie by som sa nad tým zamyslela.

deti95060810
11. nov 2024

žene by som neodpisovala, ..
verila mužovi - zatiaľ

autor
11. nov 2024

@jaskolka povedal ze je to jedna zena z prace a ze ano mal s nou vztah ale velmi kratky pretoze ona sa vobec nevie spravat. Ze to netrvalo ani mesiac a ze len on chodil za nou a ona sa spravala ako kralovna tak ju poslal kade lahsie. A potom mu vypisovala on uz zaujem nemal tak sa nastvala.

denisa_deniska
11. nov 2024

Nepísala by som jej nič, riešila som by som to s mužom. Avšak nejaký dôvod tam byť musí, a jeden ten klamár taktiež musí byť. Veď hádam by si toto všetko nevymyslela, lebo je už vonku skoro tma a po večeroch nemá čo robiť.. dôvod by som chcela vedieť, a ak ona klamala.

rozkvet1
11. nov 2024

Mohla sa oduť, že ju nechal, znížil jej ego a teraz mu chce ublížiť v podobe toho, aby si ty nechala jeho. Každopádne nedá sa takto hodnotiť, ty svojho partnera poznáš, nemaj nasadene len ružové okuliare ale všímaj si veci. To, že je jeho ex jeho kolegyňou ti ale úprimne nezávidím.

autor
11. nov 2024

@rozkvet1 ja som ju blokla vsade. Napisala mi na tri siete. Co ma ale zarazilo je ze priatelovi vypisuje uz strasne dlho ale on ju stale nema bloknutu. Vraj mu od nej bezne chodia ziadosti o kontakt, z toho isteho urctu, neviem preco ju neblokol.

tovies
11. nov 2024

Čo riešiš. Zatiaľ sa zahraj na pozorovateľa. Prečo by si mala drbať muža a nedaj bože ho opustiť kvôli jeho ex, ktorá očividne žiarli a nič viac. Nerob mužovi policajta, lebo ťa pošle kadeľahšie a už budete dve, ktoré mu budú takto vypisovať. Vidím to skôr tak, že tá žena potrebuje čas sa zmieriť s tým, že ho už nemá a žiarli to je všetko. Jediná vec je to, že sa s ním môžeš porozprávať o tom ,aby vedel, že píše. Ale nie štýlom, že čo to má znamenať :D Musela by si mať dôkaz o niečom čo nemá. Ak chceš napíš mi..v správe sa dá rozpísať.

stanulienkat
11. nov 2024

No ja by som minimalne spozornela.

danica2711
11. nov 2024

nie je väčšia zmija ako opustená milenka (teda nie každá, samozrejme)... S ňou by som nič neriešila, ale s mužom asi áno

aurora33
11. nov 2024

Kebyze s ňou nič nechce tak ju blokne.

ivik4
11. nov 2024

Dala by som smajlika ale zo zaujimu by som napisala nieco v tom ze vsak nech mi posle nejake sms este co mali medzi sebou v case ked podla nej mal byt uz aj s Tebou podla nej. Ci to ozaj tak bolo

tovies
11. nov 2024

@ivik4 Vzťahy sú náročné občas :D

tramtada31
11. nov 2024

Uvidis po dnesku. Ako si ju v praci úprace. Blokovat si ju nemala, mohla si sa niečo dozvediet. Muži nie sú svati

sense
11. nov 2024

Jej by som neodpisala nič ale ani ju neblokla a jeho sa spýtala že keď mu tvadi že ho kontaktuje prečo ju neblokol a mal by pokoj. A ostala pozornejšie,pretože pravda bude niekde uprostred.
Nie j síce noc horšie ako ohrdnuta milenka ale...neverila by som ani tomu ako o nej zle výprava. Z vlastnej skúsenosti. Môj prvý vážnejší vzťah má opustil pre ženu vlastného kamaráta o ktorej sa vyjadroval že by o ňu ani bicykel neoprel a že sa čuduje kamarátovi prečo s ňou je keď koketuje so všetkými mužmi naokolo, nevie dá správať a má pokrivený charakter. A polroka po tomto vyjadrení, si spolu niečo zacali

stanulienkat
11. nov 2024

@danica2711 a co by ti muz povedal? Len to, co chces pocut.

danica2711
11. nov 2024

@stanulienkat rozhodne by som s ním aspoň prebrala obsah tých správ, bez obviňovania alebo výčitiek a zistila jeho reakciu - možno hlúpe, ale vieš, ja som taký polopatista, ja musím mať všetko vysvetlené, otvorene a na rovinu...

stanulienkat
11. nov 2024

@danica2711 vies ako sa hovori? Zatlkat, zatlkat, zatlkat.

nynia
11. nov 2024

Nic by som nenapisala a to, ze ma pocit znamena, ze ani ona sama si nie je ista. Ak by som vnutorne vahala, kto ma pravdu tak bol by to pre mna signal zhodnotit aky ma vyznam vztah bez uplnej dovery.

vilma7
11. nov 2024

Aký význam má písať jej? Žiaden. Napíše ti, co chce ona, čo vyhovuje jej.
Upratať si treba doma chlapa. A nie jeho bývalú.

katik22
11. nov 2024

Ja by som si možno vypýtala nejaký dôkaz .. napr sms

autor
11. nov 2024

Dievcata, odblokla som tu zenu a vypytala dokaz. Poslala mi fotku asi z prace, ako ma na stole kavu a oproti pri stole sedel niekto a tiez drzal hrncek s kavou. Napisala k tomu, ci mi nahodou nie su tie ruky a tricko povedome. Este existuje moznost, ze je to stare a iba provokuje.

earlgrey
11. nov 2024

Keď sú kolegovia, tak je normálne, že v spoločnej miestnosti spolu pijú kávu 🤣

autor
11. nov 2024

@earlgrey to nie je v spolocnej miestnosti ale v kaviarni pri okruhlom stole. Dvaja expartneri.

earlgrey
11. nov 2024

Veď si napísala, že asi z práce...a aj keby z kaviarne...tak možno majú kaviareň pri práci a počas prestávky tam chodia na kávu...toto by som ako dôkaz nebrala...buď mu veríš alebo neveríš...

tovies
11. nov 2024

Máš ty problém :D Tak ho opusti a zdrb ho za to , že pil kávu. Aj keby s ňou tak čo? Ja neviem no ked raz spolu robia tak ju má obchádzať na 20 metrov?

lija22
11. nov 2024

ja by som ju neblokovala. neblokujem nikoho pokialmi extremne nelezie na nervy. ale ja taketo nezazivam, ani som nezazivala. Kazdopadne, normalne by som odpisala ze dakujem za info, ze neriesim co bolo. Frajerovi veris, vsetko klape, vysvetlil a cas ukaze co bude

anos18
11. nov 2024

Keď si tú fotku ulozis, v podrobnostiach by si mala vidieť, kedy to bolo fotene

nahodnemeno
11. nov 2024

Ja by som tej zene asi neverila. Ak by chcela len z dobrej vole informovat, stacilo by napisat na 1 ucet. Nie usilne vypisovat vsade kde ta najde...skor toto mi pride podozrive...asi je zaskodnicka ona...ohrdnuta..

nekonecna_katastrofa
12. nov 2024

Ked tu napise milenka/kamoska/kolegyna, ze vie o niekom, ze je suknickar a podvadza, tak vacsina komentarov je o tom, daj to vediet jeho zene, zasluzi si vediet pravdu atd. A tu sme na opacnej strane a vacsina radi, takuto zenu ignorovat a muzovi doverovat.
Ja by som sa s nou aj kludne stretla a nech mi povie, ako sa veci maju a podla toho sa rozhodla, ci treba byt v pozore alebo je to len intriganka.

miroslava21
12. nov 2024

Tato fotka nic neznamena. To akoze ked boli spolu a o tebe nic nevedela, tak si odfoti frajera v cudnej poze ako drzi pohar kavy, naco by jej bola taka fotka