Prosim nesudte!! Asi intuicia mala som nejaky tusak a stalo sa mi to raz. Ze som si pozrela ci si s niekym nepise. Predchadzalo tomu akoby ochladnutie z jeho strany, mensi zaujem o sex. Aj ked stale je mily zaujima sa ale uz to nie je ako predtym. Nasla som mu 2 konverzacie so zenami, pisali si cely den ale bolo vidno ze konverzacie su akoby odseknute a nemaju zaciatom v podstate, cize ostatne spravy zmazal..narovinu som sa ho spytala tak ze to su zname s ktorymi si napose eaz za sto rokov no s oboma si nahodne napisal v jeden den..??!! Neverim mu a on este zo mna robi podozrievavu. Proste to citim, ze nieco tam nehra. Verili by ste alebo je moje tusenie spravne? Ze tam je nieco viac
ok....precitaj si po sebe co si napisala a predstav si ze to pisal niekto iny.... veris?
@monnci2226 nie...len sa stale akoby utvrdzujem a hlava to nechce priznat
mrzi ma to ale toto spravanie nie je v poriadku, nechces zit s takym chlapom, ktory si cely den pise ,,so známymi,, smajlikuje im a kto vie co vsetko kedze konverzacie boli zmazane..... daj si cas, preboli to a najdi lepsie 😉
Ja si myslím, že ak sú dvaja v partnerskom vzťahu, nemali by mať pred sebou tajnosti tohto druhu, keďže je evidentné, že jeho potenciálne známosti negatívne ovplyvňujú vzťah, ktorého si súčasťou. Proste mu povedz, že ak má pocit, že iná mu je prednejšia, tak s tebou nech ďalej nepočíta. Je možné, že ho pochytí eufória, ako elegantne sa ťa zbaví a môže sa sústrediť na svoj nový objav alebo objavy, ale tie keď ho niekam pošlú, tak za tebou sa priplazí. Tebe to možno už bude jedno, ale ten pocit 😃
Keby o tych znamych viem mozno by som nemala dovod podozrievat a este to ze predosle spravy zmazal..to nie je v poriadku urcite a ked si pisal s jednou od sameho rana cely den, vobec mi ta konverzacia neprisla, ze je to len znama ktora mu napise raz za sto rokov ale ze vobec. Uz mu neverim a tym padom ten vztah pre mna straca zmysel 😔 a to som si myslela ze je vsetko v poriadku. Staram sa o seba, snazim sa o pohodu doma aj celkovo. V intimnych veciach mal vsetko co chcel vzdy. A ked som videla aj fotku tej dotycnej plus ma deti 🙈 tak som ostala v soku ze mna by vymenil za nieco take. Ta druha tiez neviem co je zac no podla pisania mi pride este velmi mladucka
Myslím, že pravdu sama poznáš už od momentu, keď si prišla na to, že sa zmenil a správy ti to potvrdili. Odpoveď prečo sa to stalo je podľa mňa ukrytá v tvojich slovách "mal všetko čo vždy chcel" - muži nepotrebujú mať doma ženu, ktorá im dá všetko čo im na očiach vidí, ide sa pre nich doslovne "zodrať", oveľa viac si cenia ženu, ktorá myslí v prvom rade sama na seba v tom dobrom zmysle slova, nemyslím tým ženu, ktorá je sebecká ale zdravo sebavedomú asertívnu ženu, ktorej stredobodom vesmíru nie je muž a jeho potreby.
Čo sa medzi vami zmenilo? Porozmýšľaj a pracuj na náprave. Ako ti píše @rawmamka.... Mysli aj na seba, Vyhraď si čas ...len pre seba. ... O všetkom sa rozprávajte. (môžeš mu hoc napísať mail, SMS) Maj oči aj na chrbte. Sleduj jeho reakcie. Mimiku, gestá tváre, rúk.
Nie, neverila by som mu už..
Toto známe nebudú lebo by si ich už dávno poznala ,nemal by potrebu ich zatajovať ,poprípade by ti ich predstavil a ešte k tomu mazať správy .K tomu aj ochladnutie k tebe .Je neúprimný .Už viac signálov ,že sa niečo buduje za tvojim chrbátom už ani nemôžeš mať .
Dobre rozmýšľaš.
Mna takyto seladon raz balil v praci. Mal rozrobenych niekolko naraz. Raz som sa ho pytala,preco to robi,ved ma doma nadhernu zenu,tip top gazdinu a on sa len zasmial,ze chlap je lovec a potrebuje lovit. Doma chce mat zenu,aby bol v spolocnosti niekto,mat deti,o ktore sa zena bude starat a on si moze lovit.... Zena sa to nikdy nedozvie,lebo vsetko vymazava. Doma je ten najlepsi muz na svete,pozorny,mily. Cize nema sancu zistit,co si on na tyzdnovkach robi. Ja keby som mojmu nasla konverzacie so zenami,u mna konci. Uz nemam ruzove okuliare a nedala by som ziadnu dalsiu sancu.
Je mi z toho tazko. Navyse som este teraz zistila ze si nedavno spravil profil na pokeci. Takze je to jasne 😔
@marca12 vraj chla je lovec. Toto ked pocujem chce sa mi zvracat. Tak nech si lovia. Su to uboziaci co si len potrebuju ega dvihat
Presne tak,nech si lovia. My mame na viac!
Hlavne je to chyba zien. Preco im daju?
@marca12 ano nech si idu lovit a ja uz o vztahu nechcem ani pocut. Dnes najat niekoho normalneho je fakt problem
@marca12 tak to netusim asi si chcu nieco dokazat..alebo doma nemaju to co potrebuju a hladaju to inde. V naruci zadanych chlapov 🙈
Nie jeho spravanie nie je v poriadku.
Jasné že by som neverila.
@candii este som ja ta zla ze si domyslam a znama mu napisala po dlhej dobe. Hlavne ze konverzacia zacala rano o 6 dobre ranko a bezna debata ani ako sa mas ako zijes to by som verila ze po dlhej dobe..a predtym si museli pisat tiez a zmazal to ale ja som paranoidna 🙈
@domkakvet to ja nie som podla neho v poriadku a vidim tam to co tam nie je. Urcite..
Mám presne taku istú skúsenosť ako ty. Vraj kamarátka, ešte som bola ja zlá, že mu zakazujem kamarátky a neviem čo. Ja som bola šialená .. a nakoniec. Nebola to kamarátka
@candii ako si na to prisla ze nebola kamaratka? Zenska intuicia je silna vec no to zistenie dost boli. Mam pocit ze dnes sa chlapom proste neda verit.
Kokos ti poviem. Ja som mala normálne 6 zmysel. Tak samozrejme našla som konverzáciu a teda nebola kamarátska ani náhodou. Písala mu že ho všade vybozkava, srdiečka , pusinky atď. Potom mi sľúbil že to ukonči. Ale zase som mala tusak .. tak vo výpise hovorov som našla že si vyvolávajú každý deň .. potom som mu našla aj zaľúbený list .. darčeky od nej .. a tak ďalej
@candii tak to je sila a neskutocne co si tymto akoze dokazuju. No ten moj mi stale kolko on ma vela prace nestiha neviem co mne kolko x len strucne odpisal a potom sa dozviem ze si cely den pise s nejakymi inymi. Tak krasne
Keby mal záujem o nápravu, nehovorí ti, že ho podozrievas, ale by ti povedal, že to lutuje.. proste to bude robiť lepšie za tvojim chrbtom. Prejdi si 5 fázami smútku.. zatiaľ si v 1.odmietaní.
Buď ho prijmes takého, že je taký aký je, áno že si bude vždy vypisovať s inými, alebo sa naňho vykasles.
@nurielka presne som v tom stadiu odmietania no nie som si ista ci to ostalo len pri pisani..aleby aj do buducna. Dnes som sa s nim rozisla. Aj ked to boli citila som to tak
Nikdy ziadne take zname ani nespominal uz to mi prislo divne. S jednou si od rana skoreho pisali dobre ranko atd vsetko pocas dna necitala som to cele a s druhou smajliky a take dotahovacky. Podobne konverzacie sme mali spolu ked sme sa spoznavali..