Ahojte, venujú sa vám chlapi? Mám na mysli že masáž nôh, pripadne česanie vlasov a podobne. Zaujímali by ma skorej páry, ktoré sú spolu 15 rokov a viac. Kamoška mi stále hovorí, že toto všetko časom pominie..
V živote mi chlap (okrem kaderníka) nečesal vlasy 🤭. To by zle dopadlo, veď sa dakedy nevie dať dokopy sám 😁
Nikdy mi necesal vlasy preboha 😄
Muž sa mi venuje, sme spolu už 13 rokov, nikdy ma ale nečesal a ani mi nerobil masáž nôh. 😃
Akurát sa s mužom smejeme, nikdy za 20 rokov mi necesal vlasy a masáž nôh ja neznášam, keďže som šteklivá, ale on to zbožňuje, takže ja ho masírujem pomerne často. Inak sa mi ale venuje malo, teda ja by som brala viac nežnosti, ale on na to nikdy nebol.
😂 česanie vlasov...
Že cesat.🤭🤭🤭Umreli by sme aj ja aj on.Ja sa cesem,iba keď si vlasy umývam.
Nohy mi masíruje každý deň a chrbát často.U nás sú masáže veľmi oblubene
Vlasy by som môjmu chlapovi do rúk nezverila ani s hrebeňom a masáž od neho dovidenia škriabem sa po stene 🤣 ale zato chodíme spolu stále niekam a každý večer aj po 12ke sa venujeme jeden druhému
Jasne, ze zanikne, ak sa o vztah nestarate. Preto sa treba venovat jeden druhemu co najviac co to ide. Nic sa nerobi samo.
Sme spolu 13 rokov ale teda ze by mi mal muž cesat vlasy 🤣🤣 asi by som si pripadala divne 🤣🤣 ale venuje sa mi inak, inými gestami, pomôže mi v domácnosti, spraví večeru, vezme ma na jedlo, mne stačí ak si večer lahneme k telke a deti spia a otvoríme si víno, alebo sa venujeme jeden druhému... Nehovorím ze je to stále ale keď je nato čas pri deťoch tak sa venujeme jeden druhému 🙂
Praveze u nas to az casom prislo 😂 mne moj nedavno robil zehlickou vlny na vlasoch. Mala som seknuty krk a ochotne sa podujal na tuto cinnost. Masaz to je samozrejmost.
Nie, masáž mi zaplatí🙂)nie, ani jedno z napisaného nerobí.Ja som praktická mne stačí, že vyberie umývačku či ide do obchodu.Praveze nadáva, keď sa ja cesem, že všade sú vlasy
Jediný raz mi dával vlasy do copu.Ked sme čakali v Petržalke na pohotovosti,kým mi zasiju ruku.😊
Pominie....ak sa nesnazite. Masaz mam, venuje sa mi, kazdy vikend ma vezme na kavicku, chodime na prechadzky, vylety. Treba dodrziavat nejake ritualy aj nasilu, lebo ked padnete do stereotypu a nudy, to bude uz zle. Sme spolu 25 rokov. Keby sme na tom nepracovali, tak sa zozerieme.😂
Sme spolu viac ako 10 rokov, ak by mi chcel česať vlasy tak ho capnem po rukách 😁. Masíruje mi chrbát ak na bolí. Kamoška mala pravdu, čas vzťahy mení a mení hodnoty a priority vo vzťahu.
Sme spolu takmer 20 rokov a nerobi ani jedno z vymenovaneho. Ja som velmi hakliva na dotyky a na vlasy, takze ma ani necese a ani nemasiruje, lebo to nemam rada. Ale dotyky, ktore su mi prijemne, praktikujeme 🙂
@doriiis a mňe,keď som bola pri vysokých teplotách v nemocnici. Ale to mi zapletal po stranách do copov 😁 a len preto,bo som mu kázala,ináč nikdy.
Cesat vlasy ? To som nevidela ani vo filme😃
Venuje venuje ale zas nejake romanticke blbosti necakaj .. skor sme spolu casto aj sami
Neznášam, keď mi niekto iný češe vlasy a som extrémne citlivá na moje nohy. Takže keby toto robil ho vyhodím dverami. A čo po rokoch pominie/nepominie je len na vás😉
Venuje sa mi, ale teda necese ma 🙈
@zuzanita1609 ....bolo to tragikomické a v polke ,,procesu " som moju žiadosť aj oľutovala.Ale nebolo cesty späť😆
Na druhý deň som musela svojou zdravou ľavou rukou gumičku rozstrihnúť,aby som neprišla o vlasy.🙂
17 rokov sme spolu a u nás sa nič nezmenilo, ale záleži od oboch, aby manželstvo nebola rutina atd...
Nohy mi manzel masiroval denne v tehotenstve, vtedy som to dost potrebovala. Ze by ma cesal, to by ma nikdy nenapadlo a asi by mi to aj vadilo. Ja najviac asi potrebujem, aby sa mi venoval rozpravanim sa so mnou a to robi.
Keď sme spolu radili česal ma často, až som pri tom zaspala. Teraz po rokoch ho donútim tak raz za rok 😂 dobre, tak asi som ja divná.
Z akého dôvodu by ti mal očesať vlasy? Si nejak nevládna?
@doriiis autorka asi len chcela rozosmiať koníka 😁. Neviem si,nevie si asi žiadna predstaviť,ako sa češe hriva svojej partnerky, manželky. Možno ešte ockovia a ich dcérky ráno do školy, škôlky,keď sa nestíha bus 😁.
Nie sme spolu síce 15 rokov, vlasy mi necesal ani by som nedovolila. Ale akonáhle si na neho vyložím nohy pri pozeraní telky začne mi ich masírovať alebo keď si polozim hlavu začne má hladkať po vlasoch čo tiež neznášam , tak ma buď škrabka po chrbte ale najradšej si na neho vykladam nohy
autorka nie si divna. Kazdy par ma svoje vlastne pravidla. Ak ti to chyba, tak hod pokec s muzom. Obnovte vase aktivity, vrati vas to do mladi 😀
@zuzanita1609 ...tak,každý máme nejakú nevinnú úchylku.🤷🏻♀️
Ano, ked som mala zlomene prsty, cesal mi vlasy 😅😅 aj zehlil a umyval 😅😅 naco by mi to ale robil teraz? 😅😅
Vlasy mi cesal raz, to bola pohroma 😂 Masaz robi tak dost, ze citlivejsia zena by bola na plafone 😂 Ale venuje sa mi dostatocne, len tieto dve veci su take kontraproduktivne u neho