Čo si myslíte o tejto úvahe? Keď má niekto veľa kamarátok je skôr lepším partnerom ako ten kto ich má málo? Alebo to podľa vás vôbec nesúvisí?
Nemyslim ze by to suviselo.
Taketo rovnice vobec neplatia. To by znamenalo, ze introverti su zli partneri a extroverti dobri. Takto to nefunguje. Uplne ine predpoklady vo vztahu su dolezite a nie pocet kamaratov.
ked ma niekto vela kamaratov, zrejme je extrovert a vyzaduje viac spolocnost a teda aj akekolvek ocenenie pre neho ma skor hodnotu ud skupiny, ako od jednotlivca. Vo vztahu teda treba pocitat, ze bude viac davat na okolie, ako na vlastny usudok.
Niekedy je to skôr naopak, lebo ľudia, ktorí majú veľa kamarátov, majú tendenciu vo vzťahu sa nudiť a utekať z neho naspäť do partie.
podľa mňa nie...
Nesuvisi to so vztahom.
Kamarátku nemám ani jednu....partnerka som asi dobrá,keď to spolu ťaháme už od 17 rokov.
Absolútne nesúvisí,záleží na povahe
Takuto “dedukciu” vidim prvy krat a je to absurdne.
Nesúvisí. Nerozumiem prečo by malo. Vieš rozviesť túto úvahu? Lebo podľa mňa veľa kamarátok = extrovertka, málo kamarátok = introvertka... 🤷. A možno ani to nemusí byť pravda, keď je extrovertka príliš otravná alebo introvertka príliš ochotná pomôcť každému.
Podla mna to vobec nesuvisi.
Nie kazda zena je stavana na vela kamaratiek. Su zeny, ktore preferuju par hlbsich priatelstiev a tak im to vyhovuje. A naopak su zeny, co su sucastou velkych partii, maju vela kamosiek/ kontaktov a su uz davno rozvedene. Urcite kolko ma clovek kamaratov nedefinuje aky bude partner.
Moj manzel napr. vobec nema nejako vela kamaratov, je introvert a ani vztahy nevyhladava, ale je to ten najlepsi manzel, je laskavy, dobry, ohladuplny, mileny.