Ahojte baby, je podľa Vás vekový rozdiel cca 15r veľa? Mám 26 a priťahujú ma starší muži (samozrejme slobodní a bezdetní), a to bol aj jeden z dôvodov, prečo som sa pred pár dňami rozišla s priateľom, ktorý bol starší len o rok ale vyspelý, len tá sexuálna príťažlivosť tam z mojej strany nebola. Keď túto tému otvorím doma alebo s kamoškami tak ma nikto okrem jednej kamošky nechápe ako som predtým mohla chodiť so "starým chlapom" a že to nie je normálne a podobne, len mne tí mladí absolútne nevyhovujú. Myslela som, že ma to vekom nejak prejde ale stále mám rovnaký postoj.
Pre mňa to veľa je, mňa starší muži nepriťahujú vôbec, ale každý má iné preferencie a nepríde mi to ako nič neuveriteľné a nepochopiteľné, nie si ani prvá ani posledná, ktorej sa páčia a ktorá by taký vzťah mala 🙂
v mladom veku OK, len čo bude keď budeš mať ty 45 a on 60 ... to je už badateľný rozdiel...
práveže môj ex deti chcel ten starší ale ten mne podobný veku ani za nič a on má čas a neviem čo, a to tiež dokedy mám čakať :D a tiež bola som s niekym s kým to bolo akože správne ale názorovo mi nevyhovoval a sex bol z mojej strany že nech je klud tak to spravím.
Chceš nájsť v tom veku normálneho chlapa slobodného a bezdetného? Nevyzretý debil môže mať aj 60
My mame vekovy rozdiel 18 rokov
Sme manzelia 12 rokov mame 2 deti
7 rocnu a 7 mesacneho
Vztah mame uzasny rozumieme sa vo vsetkom
@lakebabe no len ci pricinou bol vekovy rozdiel, alebo skor rozdielnost povah, nazorov, hodnot, temperamentu...
@madeincssr iný temperament a priority máš v 20 tke inú v 40 🤷♀️ viem o com hovorím. Teraz som s mužom o 2 roky starsim a starneme rovnako naraz a spolu , čo je úplne o niečom inom
Pre niekoho to vela nie je, pre mna ano. Hlavne vekom bude ten rozdiel vyraznejsi. Poznam dvojice, kde je vekovy rozdiel 20-25 rokov a je to vidiet. Pretoze v mladosti je to este OK, ale neskor, zena ma 40 a muz 65. A nebudeme si tu nahovarat, ze 65 rocny muz je na tom rovnako ako ten, co ma 40. Ano, moze byt v dobrej kondicii aj starsi chlap, ked sa o seba stara. Za mna ale nie. Neviem si to predstavit, nikdy som nebola s nikym starsim od seba ako 4-5 rokov.
Presne ako pise @lakebabe, pocas zivota sa clovek meni.
@muchotrafka298 jj iné veci som chcela v 20 tke a chlap mal 35 bol na vrchole síl, keď som ja mala po 30 tke chcela som začať riešiť rodinu, podnikanie mala som tonu energie a vtedy sme zistili, že chlap na prahu 50 tky uz je niekde mentálne inde. Tak sme to zabalili, lebo to bolo trápenie pre obidve strany. Sam potom priznal, že už by do toho nikdy nešiel a po rozchode si našiel rozvedenu rovesnicku, čo chce tiež už kľud.
Ja som vtedy stretla môjho muža, s ktorým sme si sadli a všetko chceli rovnako. Chytila som druhý dych, ten starší partner ma už ťahal mentálne dolu ku koncu
Moja najlepšia kamoška ma manžela staršieho o 18 rokov a sama už teraz priznala , že to uz nie je sranda.
Bude veľa, keď bude mat chlap 50, mame v rodine dva take prípady a naozaj twn rozdiel medzi nimi vidiet.
Niekto ma rad deti, niekto mrtvoly.. ty si na podstatne starsich, ano je to chore, ale ked ta pritahuju, tak co uz 🥴 je to tvoj zivot
@deti95060810 nie,nie je,záleží od vzťahu,od povahy....
@piskotka3 ak si rozumiete tak to nie je veľa 🙂