Čo by ste si pomysleli o takom vzťahu? Žena je tá mladšia, ona 25, on 50. A sú s tým v pohode a podporujú to aj rodičia toho muža, i súrodenci, dokonca aj rodina tej mladej.
Za mna proste veľa. Jeden z nich si asi niečo kompenzuje
Pre mňa osobne je to choré.
Je mi to jedno. Ak to im dvom vyhovuje, tak budis. Ja by som si ale takyto vztah u seba predstavit nevedela, pre mna je ten vekovy rozdiel dost velky. Poznam par takych parov, su teda uz starsi vsetci a na stare kolena sa z muza stava uhundrany dedko, pricom zena je este plna zivota a nudi sa.
Je to choré a nechce sa mi veriť, že to rodina oboch zúčastnených podporuje. Teraz im ešte môže byť spolu fajn. Ale o 10 rokov bude ona žena v najlepších rokoch a on dedko pred dôchodkom. A o ďalších 10 ani nehovorím.
Pokial to obaja beru iba ako zabavu na par mesiacov, tak budis. Ale do nejakych spolocnych majetkov a dietata by som sa na ich mieste iste nepustala.
Chlap ma krizu stredneho veku a baba sa tesi, ze ulovila zabezpeceneho 🙂 blbost ako mraky na dlhodoby vztah.
aj za mňa priveľa a to sama mám muža o pár rokov staršieho, ale toto je príliš. teraz má 50, ešte môže perfektne vyzerať, aj stíhať, aj všetko, aj im to môže pasovať/ladiť. ale tiež som názoru, že o 20 rokov to bude s najväčšou pravdepodobnosťou úplne inak.
v podstate to vystihla za mňa
@belllinka
Sesternica ma takto manžela. Ona ma teraz 50, plná sily, jej muž 75. Aj jej chce stíhať, ale vek nepustí.
Ja by som taký vekový rozdiel nechcela.
Ale ak by tak mala kamarátka, a bola by štastná, spokojná...neriešim.
Za mna tiez vela, na druhej strane si davat otazku ci jej bude o 20 rokov stihat, ked v dnesnej dobe pary sa rozchadzaju po roku, dvoch je smiesne. Ked su stastni nech su. Ona je dospela je to jej volba, ked to fungovat nebude rozidu sa
v podstate si hľadá opatrovateľku na starobu
Ak sa on vola Boris a ona ma kačacie pery,tak sa tej podpore od rodiny ani nečudujem...
Za mna je to veľa. Ale každého osobný problém. Nechcela by som muža, co by mi mohol byt otec.
On ma 50?... do 5 rokov už ten problém uvidí aj ona 😀
Podľa mňa je to veľa. Na takú mladú ženu je to už starý chlap, a už vôbec by som s takým starým nechcela deti
poznam isteho profesora, ktory uz v dochodkovom veku si vzal svoju studentku, splodili potomka a maju pekne a spokojne manzelstvo, pricom ona uz tiez pracuje na VS. Tam je vekovy rozdiel este vacsi, kedze jeho dieta z prveho manzelstva je starsie ako jeho zena. Nikomu to nevadi a klape im to po vsetkych strankach.
myslim, si ze to vsetkych rychlo prejde.. tak za par rockov. tiez poznam rodiny kde to podporovali, tesikovali sa... az sa dotesili. najviac sa dievciny dotesili ked mali doma dve deti so starym panom. A to naozaj myslim. Poznam takychto parov viac. Jedna brala manzela ako otca a stareho rodica dietatu,vsetko doma riesil robil po par rokoch... uz sme mu boli na pohrebe, ich dcera ma 15rokov. Dalsie pary ani nejdem komentovat, ja naozaj nepoznam take kde by to dlhodobo klapalo mladym babam. Urcite su take pripady niekdy, ale to je podla mna skor vinimka, nahoda, zazrak...
Byť to moja dcéra, asi by ma porazilo.
Ja som vždy chcela mať muža staršieho tak o 10 rokov...neviem ani prečo. Okrem môjho, teraz už exmanžela (mladší), boli všetci moji muži starší 10rokov, 8rokov, teraz 3roky. Už by som toľko staršieho nechcela. A 25 je už extrém, podľa mňa.
Uff,dosť veľký rozdiel,čo však neznamená,že to nemôže fungovať.Ved ani rovesnikom nemusí vzťah vyjsť.
Mame mlade dievca v rodine 27a jej manzel 53maju uz druhe dieta su zosobaseny v kostole on mal predtym zenu tri deti anulovali mu manzelstvo postavil jej chalupu zabezpecil a su stastny ziju si svoj zivot
Hej, ja mám tiež 25 a do vzťahu by som išla aj s Clarkom Greggom, ktorý má 62, čižeee... 😏
(ak nevieš, kto to je, vyhľadaj si ho)
Nič by som si nepomyslela o takom vzťahu. Medzi mnou a snúbencom je 22 ročný rozdiel. Budúci rok sa berieme. Sme spolu šťastní. Neriešim kto si co o nás myslí a ja tiež sa nestaram do iných 🤷♀️
@hsjdudhdbd nápis za 10 rokov, ona 37 ročná v plnej sile a on 63 ročný starý muž odpočítavajú dni do dôchodku.
Je mi to jedno ako niekto tak funguje, moc mlada by som to tak nevnimala ale v takej 35tke by mi to uz fakt vadilo
pre mna je 25 rocny rozdiel vela.. v neskorsom veku sa to ten rozdiel prejavi.. ale pokial to im vyhovuje.. 🙂