Ahojte kamosi,
chcela by som sa vas spytat na nazor v tejto otazke. Mam kamarata, vdovca, 62 rocneho. Samozrejme ma svoje ,,potreby" a bavili sme sa o tom, ze sex mu chyba, ale vztah uz by riesit nechcel. Spytala som sa ho teda, ci by nechcel vyskusat nejaku zoznamku 50+, cim som ho urazila a prekvapene sa ma opytal, ci to myslim vazne a ci snad nema na mladsiu (cize vo veku 30-45).
Nebola som si ista, co mu na toto odpovedat, pretoze mam 34 a nejako po 60tnikoch nepozeram, ale teda zapriala som mu uprimne vela stastia v jeho hladani.
Moja otazka znie, myslite, by zeny v tomto veku mali realny zaujem o eroticky vztah so 62rocnym? Alebo len mne to pride zvlastne? Ja mam nazor, ze zeny v tomto veku hladame skor partnera na zivot, ale mozno sa mylim.
Dakujem vopred za rozumne odpovede 🙂
🥹
Ty si dobra, že si sa udržala, ja by som ho vysmiala veru😁 to je ego
Ak má milióny, tak je možno že nejaká mladá sa na neho ulakomi, ale jedine ak z toho niečo bude mať 😂
Ja neviem, ale pre mňa je to úplne choré, a je jedno či ide o vzťah alebo len sex.
@huxy keby mal milióny nie je dávno sám 😂 ale má minimálne jednu sexuchtivu možno aj 20 ročnú
Tak mozno ako o sugar-daddyho by onho v danej vekovej skupine
zaujem bol...
@lenkasarka tým som chcela povedať, že žiadna o toľko mladšia žena nebude mať záujem o starého paprdu na sex.
No aby som to uzrejmila, ze to obycany pracujuci clovek s nizsim prijmom, takze o nejakych financnych vyhodach by ten vztah nebol. Je to vazne super clovek, ale tieto jeho predstavy sa mi nejako nespajaju s realitou.
To by mohol zaujat akurat tak typ Martinka z Turca.
Bohuzial je to tak ty mas 34 cize tvoj "revir" su 60tnicy🙄je to iplne v p. ja mam 39 a moj revir je asi v hrobe je tam totalna diera😂40nik ta nebude chcet ked moze mat 25ku mozno 20tnik sle toho asi neces ty🙄
Ale ved nech skúsi.... Ale teda neviem co by vedel taky 62r s nižším príjmom ponúknuť takej 30 r ale ani takej 45rocnej.
ja neviem, vymazal sa mi text, kde som vysvetľovala. ale už nemusím. po tvojom príspevku o 19:07 ti rovno napíšem, že nie, nie je to vhodné a nie je to ani priateľstvo s výhodami. výhodu by mal jedine tak on.
@sense nic😂
Možno sú aj ženy,ktoré si vyslovene hľadajú starších. Teda ja už dávno nemám 30,ale za seba píšem,že ja by som nechcela ani 50 r. Nie to ešte 62
@klotildabazarik asi tak...
@lenkasarka za mna muz po 45 je k nicomu pokika není milionar😂
No a máš odpoveď prečo je sám. Ja som v tej kategórii a sex s takým dedom si neviem predstaviť bez vzťahu. Teda ani vzťah keď už sme pri tom.
Ha-ha, rozum mi stojí nad egom niektorých týchto týpkov! Jasné, vzťah už nechce, ale "kamošku" 30-tničku, ktorá mu celá rada dá zatrtkať, by chcel, lebo 50+ už je pre 62 ročného priveľa?! No, nech len hľadá! Ešte bude rád, ak sa mu podarí zbaliť 60+.
@h2 60plus ta bude chcieť 25nika😂
@klotildabazarik no tak ja mám 40 a o dosť mladšieho chlapa. Možno 45 by ešte šlo,ale skôr nie 🙈🙈🙈
@lenkasarka moze byt zalezi aj id cloveka kludne by som bola s 20nikom ak je rozumny😂mne uz ostali ken ti stari paprdovia 60plus ja neviem mne je aj 50+vela ked si predstavím ze moj tatko ma tolko🙄😂😂
@klotildabazarik tak zas pri 20r to by sa človek musel cítiť ako pri synovi 😂
moj sused ma okolo 70+ a mal kamaratku 30tnicku .. a popritom mu tam chodili tety z bordelu .. osobne neviem co s nimi robil - kedze je disability a viem ze aj pleny nosil v tom case- upratovala som mu byt tak viem .. osobne som sa len pousmiala a snad aj ja budem na dochodku tak stastna ako on
Starký by dostal hádam aj infarkt pri nejakej 30-ročnej kočke😄keď ešte mu to teda funguje …
@syslik81 šťastný to chlap. Možno mu varili obed
No tvoj kamos ma dobre pobavil 🙂. Chcela by som mat take sebavedomie 😅, ozaj moze byt rad, ked zbali nejaku svoju rovesnicku. Mna by zaujimalo, ako dosiel na to,ze by s nim bola nejaka 30+, 40+, co by ich malo na nom akoze lakat?? Ja mam 30, ale v zivote by mi nenapadlo pokukovat po nejakom 60tnikovi ani keby mal miliony na ucte. (Ani po 50tnikovi) Mozno tak este Orlando Bloom v 60tke, to si viem predstavit😅a tam to hasne.
@klotildabazarik A môže naňho zabudnúť, presne tak isto, ako tento 62 ročný na 30-tničku. Určite sa nájdu 25 roční chlapci, ktorí chcú staršiu, ale pod tým si treba predstaviť ženu do tých max. 40 rokov, nie 60-tničku.
😂
Ak je nejaký vyšportovaný, že vyzerá mladšie, možno by krátkodobo nejakú zbalil, ale ak je to nejaký pupkáč, tak sotva 🤣
😂😂😂😂 dobre som sa pobavila. Boze ti chlapi... Uz vidim ako si ide 30tnicka nohy dolamat,aby si mohla uzit sex so 62 rocnym. Ja poznam 50tnika,ktori ide po 20-30 rocnych. 40tnicky su prenho uz stare...