Vekový rozdiel pri priateľoch s výhodami

14. apr 2024

Ahojte kamosi,
chcela by som sa vas spytat na nazor v tejto otazke. Mam kamarata, vdovca, 62 rocneho. Samozrejme ma svoje ,,potreby" a bavili sme sa o tom, ze sex mu chyba, ale vztah uz by riesit nechcel. Spytala som sa ho teda, ci by nechcel vyskusat nejaku zoznamku 50+, cim som ho urazila a prekvapene sa ma opytal, ci to myslim vazne a ci snad nema na mladsiu (cize vo veku 30-45).
Nebola som si ista, co mu na toto odpovedat, pretoze mam 34 a nejako po 60tnikoch nepozeram, ale teda zapriala som mu uprimne vela stastia v jeho hladani.
Moja otazka znie, myslite, by zeny v tomto veku mali realny zaujem o eroticky vztah so 62rocnym? Alebo len mne to pride zvlastne? Ja mam nazor, ze zeny v tomto veku hladame skor partnera na zivot, ale mozno sa mylim.
Dakujem vopred za rozumne odpovede 🙂

jimi1985
14. apr 2024

😂😂😂😂 dobre som sa pobavila. Boze ti chlapi... Uz vidim ako si ide 30tnicka nohy dolamat,aby si mohla uzit sex so 62 rocnym. Ja poznam 50tnika,ktori ide po 20-30 rocnych. 40tnicky su prenho uz stare...

dadis
14. apr 2024

🥹

lucia245
14. apr 2024

Ty si dobra, že si sa udržala, ja by som ho vysmiala veru😁 to je ego

huxy
14. apr 2024

Ak má milióny, tak je možno že nejaká mladá sa na neho ulakomi, ale jedine ak z toho niečo bude mať 😂
Ja neviem, ale pre mňa je to úplne choré, a je jedno či ide o vzťah alebo len sex.

lenkasarka
14. apr 2024

@huxy keby mal milióny nie je dávno sám 😂 ale má minimálne jednu sexuchtivu možno aj 20 ročnú

masinka
14. apr 2024

Tak mozno ako o sugar-daddyho by onho v danej vekovej skupine
zaujem bol...

huxy
14. apr 2024

@lenkasarka tým som chcela povedať, že žiadna o toľko mladšia žena nebude mať záujem o starého paprdu na sex.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. apr 2024

No aby som to uzrejmila, ze to obycany pracujuci clovek s nizsim prijmom, takze o nejakych financnych vyhodach by ten vztah nebol. Je to vazne super clovek, ale tieto jeho predstavy sa mi nejako nespajaju s realitou.

mandzula
14. apr 2024

To by mohol zaujat akurat tak typ Martinka z Turca.

klotildabazarik
14. apr 2024

Bohuzial je to tak ty mas 34 cize tvoj "revir" su 60tnicy🙄je to iplne v p. ja mam 39 a moj revir je asi v hrobe je tam totalna diera😂40nik ta nebude chcet ked moze mat 25ku mozno 20tnik sle toho asi neces ty🙄

sense
14. apr 2024

Ale ved nech skúsi.... Ale teda neviem co by vedel taky 62r s nižším príjmom ponúknuť takej 30 r ale ani takej 45rocnej.

lonely66
14. apr 2024

ja neviem, vymazal sa mi text, kde som vysvetľovala. ale už nemusím. po tvojom príspevku o 19:07 ti rovno napíšem, že nie, nie je to vhodné a nie je to ani priateľstvo s výhodami. výhodu by mal jedine tak on.

klotildabazarik
14. apr 2024

@sense nic😂

lenkasarka
14. apr 2024

Možno sú aj ženy,ktoré si vyslovene hľadajú starších. Teda ja už dávno nemám 30,ale za seba píšem,že ja by som nechcela ani 50 r. Nie to ešte 62

sense
14. apr 2024

@klotildabazarik asi tak...

klotildabazarik
14. apr 2024

@lenkasarka za mna muz po 45 je k nicomu pokika není milionar😂

januska12323
14. apr 2024

No a máš odpoveď prečo je sám. Ja som v tej kategórii a sex s takým dedom si neviem predstaviť bez vzťahu. Teda ani vzťah keď už sme pri tom.

h2
14. apr 2024

Ha-ha, rozum mi stojí nad egom niektorých týchto týpkov! Jasné, vzťah už nechce, ale "kamošku" 30-tničku, ktorá mu celá rada dá zatrtkať, by chcel, lebo 50+ už je pre 62 ročného priveľa?! No, nech len hľadá! Ešte bude rád, ak sa mu podarí zbaliť 60+.

klotildabazarik
14. apr 2024

@h2 60plus ta bude chcieť 25nika😂

lenkasarka
14. apr 2024

@klotildabazarik no tak ja mám 40 a o dosť mladšieho chlapa. Možno 45 by ešte šlo,ale skôr nie 🙈🙈🙈

klotildabazarik
14. apr 2024

@lenkasarka moze byt zalezi aj id cloveka kludne by som bola s 20nikom ak je rozumny😂mne uz ostali ken ti stari paprdovia 60plus ja neviem mne je aj 50+vela ked si predstavím ze moj tatko ma tolko🙄😂😂

lenkasarka
14. apr 2024

@klotildabazarik tak zas pri 20r to by sa človek musel cítiť ako pri synovi 😂

syslik81
14. apr 2024

moj sused ma okolo 70+ a mal kamaratku 30tnicku .. a popritom mu tam chodili tety z bordelu .. osobne neviem co s nimi robil - kedze je disability a viem ze aj pleny nosil v tom case- upratovala som mu byt tak viem .. osobne som sa len pousmiala a snad aj ja budem na dochodku tak stastna ako on

retatka
14. apr 2024

Starký by dostal hádam aj infarkt pri nejakej 30-ročnej kočke😄keď ešte mu to teda funguje …

lenkasarka
14. apr 2024

@syslik81 šťastný to chlap. Možno mu varili obed

lubkovaandrejka
14. apr 2024

No tvoj kamos ma dobre pobavil 🙂. Chcela by som mat take sebavedomie 😅, ozaj moze byt rad, ked zbali nejaku svoju rovesnicku. Mna by zaujimalo, ako dosiel na to,ze by s nim bola nejaka 30+, 40+, co by ich malo na nom akoze lakat?? Ja mam 30, ale v zivote by mi nenapadlo pokukovat po nejakom 60tnikovi ani keby mal miliony na ucte. (Ani po 50tnikovi) Mozno tak este Orlando Bloom v 60tke, to si viem predstavit😅a tam to hasne.

h2
14. apr 2024

@klotildabazarik A môže naňho zabudnúť, presne tak isto, ako tento 62 ročný na 30-tničku. Určite sa nájdu 25 roční chlapci, ktorí chcú staršiu, ale pod tým si treba predstaviť ženu do tých max. 40 rokov, nie 60-tničku.

rozculena
14. apr 2024

😂

ibrunova
14. apr 2024

Ak je nejaký vyšportovaný, že vyzerá mladšie, možno by krátkodobo nejakú zbalil, ale ak je to nejaký pupkáč, tak sotva 🤣