Chcela by som vás spýtať či môže reálne fungovať vzťah mladšia žena a muž od nej starší o 10-15rokov
Môj muž je odomňa starší o 11 rokov. Máme pekné manželstvo a dćeru. Vôbec nepociťujeme nejaký vekový rozdiel.😃
Môže fungovať.
do určitého veku áno, potom je chlap starý dedo a žena ešte plná síl
Môj muž je odo mňa starší o 9 rokov a 2 mesiace. Sme spolu 15 rokov a fakt máme úžasný vzťah.
Ja si myslim ze urcite
Ale ako sa poznam, vo vyssom veku by mi to vadilo. Keby ma on uz 70 a ja napr. 57
Takze musis s tym byt ok
My s manzelom mame 10 rokov rozdiel, nam to funguje velmi dobre ale podla mna dost zalezi od povahy a spolocne zaujmy, pohlad na zivot a tak
ja osobne si myslim ze na veku vo vztahu nezalezi ide o uplne ine veci
Mám kamarátku, ktorej muž je o 12 rokov starši. Keď s ním začínala, bolo to samé on je uz zabezpečeny, mňa by nebavilo si začínať s rovnocennými, tí ešte nič nemajú. On už má auto, vlastný byt... Hej, vtedy to boli výhody ale dnes, po rokoch sa karta obracia. Z neho sa stáva starý, uhundrany frflos, ona je momentálne žena v najlepšom veku, kedy si chce užívať život, len nie je s kým. Perlička, že dlhodobo nemajú ani sex, lebo on už nemá chuť... Takže každá minca má 2 strany, nikto ti nezaručí šťastný vzťah so žiadnym mužom lebo nikto nemá vešticu guľu. Za mňa ak sa dvaja úprimne ľúbia, nech to skúsia bez ohľadu na vek.
To su take otazky.. moze to fungovat, nemusi
Tak je rozdiel mať 20 a ON 35 rokov a je rozdiel ty 45 rokov a on 60 už pomalý dôchodca. Tak isto deti je to na zváženie.
Fungovat moze, ale pre mna v 30-ke bol 40-rocny chlap uz "stary". Ja by som mohla tak max s o 5 rokov starsim/mladsim. Je to individualne. Mne by sa stary chlap hnusil 😀
Za mladi môže ale keď má žena 50 a chlap 65 alebo 55 a 70 nieje moc lákavá predstava .Proste ten rozdiel bude cítiť psychicky ,fyzicky a nehovorím po sexuálnej stránke 😉 aj keby bol v neviem v akej dobrej forme.
Mojim starym rodicom, aj manzelovym, to fungovalo, mali pekne manzelstvo. Moji starki ale rocnik 1913 a 1923. Manzelovi starki o desatrocie mladsi, ale starky uz nezije, je to pomaly 10 rokov, ako zomrel. Nedozil sa ani prveho pravnucata.
Medzi mnou a mojím partnerom je vekový rozdiel 13 rokov a rozumieme si maximálne a vo všetkom takže super 👌zatiaľ sme spolu 8 rokov a dúfam (verím)že budeme ešte ďalších 888 😂
Moze, a kludne aj naopak 🙂
Aké odborníčky 😀 za mlada môže, ale na starosť nie.
Autorka, to ti radia ženy ktoré už žijú druhý život. V tom prvom žili s o 15r staršími mužmi, preto tak vedia, že ti to nemôže fungovať, vieš?
Ale ja ti hovorím, nie je to o veku. Tak ako sa rozvádzaju rovesníci, tak sa môžu rozviesť aj páry s väčším vekovým rozdielom. Tak ako môže byť debil 30tnik, tak môže byt debil aj 70tnik. Tak ako vyzerajú niektorí 30tnici na 50, cítia sa na 60 a správajú sa ako 89rocni dedkovia, tak máš aj mužov v 70 plných síl a elánu.
Neriad sa vekom, vsimaj si oveľa OVELA dôležitejšie faktory. Napríklad ako sa správa k svojej matke, jeho vzťah k alkoholu, a pod.
@deti95060810 registrujem ze si rozvedená, a máš prvého syna s prvým mužom a registrujem aj to, že si sa par krát zmienila o tom aký bok debil ale ani raz si nespominala, že ste sa rozviedli kvôli veku a že vek bol dôvodom na rozvod. Aspoň som to nepostrehla. Ak si ta s niekym nepletiem, tak problém bola jeho ľahostajnosť a alkohol nie?
mala som priateľa staršieho o 15 r. Nevydržalo to. Ja som chcela žiť život mladého človeka, on už po 40 chcel kľud, turistika 0 bodov, výlety nič moc... nehovorím, že sme boli len doma ale ja som si chcela za,IT viac zážitkov kým sa usadim.
Ano a aj naopak, ak si rozumeju a pritahuju sa.
Priateľova mamina mala 67 ocino 81 čize rozdiel 14 rokov povahovo vychádzali skvele rozumeli si avšak všetko už bolo posledných 10-12 rokov na pleciach tety, ujo už mal svoj kľud lebo nevládal svoj kútik doma pri pc, čiže skôr ako spolubývajúci boli čo sa ľúbia a vychádzajú spolu ak chápeš, ujo zomrel pred rokom a pol a teta pred týždňom takže smrť si vek nevyberá takže tam je vekový rozdiel lautri jedno, ale myslím ze mali pekne manželstvo aspoň z toho co som mohla ja vypozorovat keď som tam rok bývala u nich
Ano. Normalne. Lepsi ako mlady chalan.
Nie je to o veku. Je to o laske, ucte, vzajomnom respekte a mnohych dalsich aspektoch. Takze ano moze.
Prečo by to nemohlo fungovať? Veď to nie je o veku. Pozri sa koľko zúfalých rozídenych, rozvedených žien je na modrom koníku a mali vekovo primeraných partnerov. To, či si budete rozumieť závisí úplne od iných parametrov. Horšie to bude, keď budeš mať ty 50 a on 65, vtedy to budeš cítiť. Rozdiel bude priepastný- aj fyzicky, aj mentálny.
u nás nie... rozviedli sme sa.
ale zas poznám veľa párov ktorým to funguje...