Vekový rozdiel: 19-ročná a 29-ročný

30. okt 2024

Príde vám vekový rozdiel 19 a 29 v poriadku? ( Baba je mladšia)

bloger
30. okt 2024

Laska nepozná vek.

gribka1
30. okt 2024

Tak poznám aj väčší rozdiel a fungujú, sú šťastní.

monillia
30. okt 2024

Veľmi záleží od mentálneho nastavenia a nie od fyzického veku

hellionka
30. okt 2024

… ani nie, 19 ešte dieťa a 29 už by mal vedieť čo chce … iné je napr. 29/39 … len môj názor

klarissa25
30. okt 2024

Su páry kde ma žena 20 a muž 40...keď si dvaja rozumejú ja v tom nevidím problém

koniarova
30. okt 2024

Čo ti ja viem?🤔🤷Keby sa nejednalo o moju dcéru tak šľak traf. 😁😁

janinah
30. okt 2024

@klarissa25 a budu celi happy,az to bude 50 a 70.....každý fyzicky a asi už aj mentalne niekde inde...

vkatush
31. okt 2024

Poznám babu, čo sa tak v 20tke dala do kopy so 40tnikom. Všetci sme na to pozerali divne. No už sú spolu pekných pár rokov manželia, evidentne im to klape.

natalyya
31. okt 2024

Ja mam 22, moj priatel 43. Zatial to klape 🙂

martinka13
31. okt 2024

Problém vidím neskôr, ak spolu ostanú. Poznám také páry a v 40-50-tke tam je už riadny rozdiel. Mladší chce ešte "žiť", kým starsi len vegetit. Existujú sama aj výnimky.

eru331
31. okt 2024

Podľa mňa je to dosť veľký rozdiel, pokiaľ sa jedná o 19-ročnú. Také dievča je ešte fakt mladé, chlap už by mal vedieť, čo chce, pomaly si zakladať rodinu.

leidin
31. okt 2024

No taký starší furt má nemiestne poznámky, v čom všetkom je žena ,,zaostalá” je to na hovno. Keby proste sa choval normálne, ale toho chlap nie je schopný.

hefo
31. okt 2024

Povedal by som, že je to taký hraničný rozdiel (keby to bolo naopak, muž 19 a žena 29, to by bolo totálne zlé, ale muži dospievajú o kus neskôr), ale hlavne závisí na reálnej mentálnej dospelosti.
Kedysi sme boli vysokoškoláci na jednej túre a bola s nami aj jednej baby sestra, ktorá mala 16 - ale nebola to už vôbec nejaká naivná pubertiačka a dobre si s nami rozumela. A zase niekedy aj po dvadsiatke je to u niektorých des...

h2
31. okt 2024

@natalyya Jasné, že ZATIAĽ vám to klape. Veď vzhľadom k tvojmu veku ste spolu určite ešte len krátko. Ja vám, samozrejme, želám len to najlepšie, ale uvidíš sama časom. Rozdiel 21 rokov je už podľa mňa strašne veľa.

bonboniera
31. okt 2024

Mam pocit ze tu na koni je to populárne lebo mnohé ženy sa tak pozoznamovali ale mne to pride divne, 29 ročný rieši (aspoň by mal 🙂) úplne iné veci ako stuzkovu či kruzkovice svojej frajerky … 30 ročný co si najde takto mladú to robí preto lebo žiadna v jeho veku už nie je zvedavá na jeho nerozhodnosť a ma už svoje skúsenosti, rozum a nenechá sa vo všetkom ovplyvňovať.
Samozrejme existujú aj výnimky 🙂

tilly
31. okt 2024

Presne náš prípad s mužom. Ja som mala 19, on 29. A o dva týždne to bude 24 rokov, čo sme spolu.

bessie12
31. okt 2024

@natalyya ako dlho ste spolu ? 🙂

natalyya
31. okt 2024

@h2 @bessie12 sme spolu 9 mesiacov. Nedavno som tu o tom aj pisala, ze mam trocha neistoty v sebe kvoli vekovemu rozdielu, ale skoro vsetci, ktori vtedy komentovali, ma povzbudzovali, ze to urcite nemam kvoli veku zahodit

matkahelka
1. nov 2024

@natalyya tvoja situacia je trosicku ina, kedze mas vo svojom veku uz dieta a povedzme si uprimne, chlapi v tvojom veku este studuju a netuzia sa hrat na nahradneho otca. baby ta tu podporili skrz tvoj pribeh, kedze ta ex posielal na potrat a nechal tehotnu samu. chlapi v 40 aj 50 su v najlepsich rokoch, vyzreti, pokojni, zabezpeceni, skuseni, sexi. ja ako 40 rocna si vsak neviem ani v tom najodvaznejsom sne predstavit zobudzat sa vedla 60 rocneho, vsak to uz je dedko.