Ahojte , idem si len pre názor ,mám synčeka , jedna známa mi posúvala (predávala ) veci pre malého syna 3 ročného ..vždy sme sa stretli niekde , tak mi písala aj pred nedávnom , tak som jej písala že ok , medzitým sa mi niečo prihodilo , proste som jej písala že nemôžem , nevychádza mi to ,..nech dá na internet,že určite predá , odišla som z netu na nejaký čas , a po čase som sa vrátila a správy od nej , že ona si ma nájde , kvôli veciam,ale úplne nepríjemná správa , proste z nej išlo že je nahnevaná ...vo mne to zanechalo strašné zlý dojem , už to je týždeň a stále mám z toho zlý dojem,že kde sa objaví ..veď jej nič nedlzim , aj ja predávam veci po synovi ale napíšem raz ,nereaguje , tak predám ďalej..spravila som takú chybu ,že som tie veci nekúpila?.
Nie nespravila si chybu, a aj keby tie veci nechces tak niesi povinná ich kupovať . Nechápem prečo je nahnevaná za to ze ich neberies ty, hlavne keď si jej ponukla aby to dala na net nech to predá... nejaka je čudná sa mi zda 🙄 akože ved nemate zmluvu že všetky veci po nej musis kúpiť, tak neviem aky ma problém 🤷🏻♀️