Vaše názory na môj vzťah

10. jún 2020

Žienky chcela by som Vás poprosiť o Vaše úprimne názory na môj vztah. S partnerom sme spolu vyse dvoch rokov máme spolu pol ročný dcéru. Začínali sme spolu asi takto: nikam sme nechodili nikomu ma nepredstavil. Keď som otehotnela chodil stále za mnou menej a menej. Počas tehotenstva sa tri mesiace ani neukázal, chodil si na výlety bol aj na dovolenke. Mňa nezobral ani len na zmrzlinu do mesta. Teraz momentálne už rok akože dorába byt aby sme sa mohli nasťahovať. S rodinou ma zoznámil až teraz a povedal im o nás az keď sa nám narodila dcérka. Vkuse spomina svoje bývalé kde všade spolu boli ako chodili na dovolenky, bicyklovať ako boli v divadle atď. Pričom vie, že sa ma to dosť dotýka keďže mi sme spolu nikdy žiaden čas netravili. Ma hlúpe narážky na moju inteligenciu, tvrdí, že som konfliktna lebo vždy všetko riešim. Naposledy mi povedal vraj riešim s ním iba veci pre malú čo treba kupit, že sa už spolu vôbec nerozprávame a vyzerá to viete ako. Ako keby mi išlo o peniaze (a to pritom kupuje veci malej rovnako ako aj ja) načo mal dieťa keď mu to vadí? včera sme sa pre to tak pochytili a ešte ma aj ignoruje. A keď sa ho pýtam aký mal deň v práci povie mi, že v pohode. Ja už neviem ako pokracovat dalej. Neviem či som sa vyjadrila jasne som trocha z toho rozrušená. Čo si o tom prosím Vás myslíte

autor
10. jún 2020

Mam taký pocit, že je to cele iba o tom, že si ma jednoducho neváži ani ako ženu a ani ako matku.

pribinak
10. jún 2020

Že kašli na takého chlapa.

veronikaszabova
10. jún 2020

Vyprdni sa na takeho debila.
Naco si s nim? 🤷‍♀️🤷‍♀️

eliska13
10. jún 2020

Co to je za chlapa, ktorý v tehotenstve nepríde 3 m za ženou, ktorá čaká jeho dieťa a rodičom ju predstaví, keď je dieťa na svete?myslím, že si nerozumiete a je to len tak, aby bolo...ale je to aj tvoja chyba prečo ste nikam nechodili, nepoznáš poriadne nikoho z jeho okolia...to, že má narážky na inteligenciu to je už ponizovanie.mozno je načase mu ukázať, že máš svoj názor a nebude s tebou husi pasť.

amelia000
10. jún 2020

Mna najviac pobavilo, ze ty toto nazyvas vztahom. Kde ty vidis ten vztah? :-O

jaskolka
10. jún 2020

Hlavná otázka, hoci už neaktuálne, preboha, prečo si s ním robila dieťa? Ci to bola náhoda? Lebo toto nie je lásky plný vzťah ani náhodou, ten chlap na teba kašľal ako na placaty kameň, nič to nebolo predtým varovaním? Ze sa správa ako chlap bez akýchkoľvek záväzkov? Nehnevaj sa za úprimnosť, ale dosť si si sama na vine,neviem, či to boli také ružové okuliare, alebo slepa láska. Mal ta na háku, má a mat bude, je otázne, dokedy sa ty budes "hrať na akože vzťah" a nepošleš ho definitívne do kelu.

nikyball
10. jún 2020

Otehotnela si po cca 9 mesiacoch chodenia, čiže predpokladám , že ste sa veľmi nepoznali. Tento ,vztah' asi ani ako vazny vzťah nebral, keďže ta za ten čas nikam nezobral, nikomu nepredstavil. Mne to pripadá tak, že mu na vašom vzťahu nezáležalo a ani nezáleží len si si ho ,,uviazala" dieťaťom a keďže nechce byť za toho zlého, tak čaká, že sa rozides ty s nim. Z toho ako sa správa mu záleží iba na vašej dcére a ty si mu ukradnutá rovnako ako aj doteraz.

autor
10. jún 2020

Tak chcela som aby moja dcéra mala "kompletnú"rodinu. Lenže vytvorila som si presne model aký som videla u svojich rodičov žiaľ. A preco som s nim? Neviem možno už obavy stale pocuvam ako to sama nezvládnem, že ostanem sama. A trocha sa aj bojim, že mi zoberie malú.

snowflake07
10. jún 2020

Podla mna ta mal iba na sex a do toho mu dosla "nehoda"ktoru necakal.Po 9 mesiacoch otehotniet je riziko aj s chlapom s ktorym som denne.Nech je to akokolvek,dobre to nikdy nebude.

daganov
10. jún 2020

Ako pokracovat? V com pokracovat? Ved vy ste ani partnetmi neboli, iba ste spolu spavali a pritrafilo sa dieta. Nehnevaj sa, ale s clovekom, ktory ta ani nepredstavi svojej rodine a znamym, nikam s tebou nechodi, ide sam na dovolenku, ponizuje ta, si na co spavala? A ked uz, preco si sa nechranila? Si si zbudovala dieta, ktore bude vyrastat v neuplnej rodine. Od neho skutocne necakaj, ze by bol raz s tebou, s vami. Nema ta za nic

nikyball
10. jún 2020

Ty si túto kompletnú rodinu vytvorila nasilu. To robí veľa žien preto je MK plný podobných problemov. Mala si počkať na niekoho , kto tu rodinu s tebou bude chcieť. Bohužiaľ stalo sa, nepadne svet. Snaž sa s ním porozprávať a nájsť riešenie , dohodnúť sa koľko ti vie platiť, na bývani a podobne

anita6666
10. jún 2020

Mňa by zaujímalo,ako vznikol tento váš vzťah? Na základe čoho a ako to prebehlo?

miniminka
10. jún 2020

Mne to príde ako ze ta psychicky deptá, baví sa na tvojom nešťastí a manipuluje s tebou aby si sa cítila ako nikto. A podla všetkého sa mu to darí. Veľmi ma mrzí táto tvoja situácia. Skus si nájsť dobrú kamarátku dôveru a prestaneš o tom premýšľať keď sa nebudeš cítiť taka sama. Podľa toho čo si písala asi nemáš podporu zo žiadnej strany a preto ta drží v stychu. A vieš čo keď ta to dostve tak ho výmen.

stanulienkat
10. jún 2020

Toto nie je vztah. Ty si si asi len zabudla dat antikoncepciu. Tak sa mu necuduj.

sense
10. jún 2020

Predpoklafam ze dieta planovanr nebolo a ten vztah je dkor nevztah a bolo to len o sexe

autor
10. jún 2020

A možno potrebujem aby mi len niekto cudzí poriadne naložil a otvoril konečne oči. Lebo toto sa deje len medzi nami a s nikým som to nikdy neriešila. A možno to bude znieť neuveritelne, ale on to dieťa chcel.

nikyball
10. jún 2020

Možno dieťa ale nie teba 😢

evkakozickova
10. jún 2020

Taký vzťah nemá zmysel máte spolu dieťa a stále spolu nebývate o čom váš vzťah vlastne je ? Radšej sa na neho vykašli venuj sa malej a časom si určite nájdeš chlapa čo bude stáť za to ešte keby mi chlap hovoril kde všade bol a čo robil so svojimi bývalkami tak by snim leteli aj dvere

sense
10. jún 2020

Tak potom chcel doeta ale teba mal len ako niekoho kto to dieta vynosi a porodi....lebo nikto normalny neplanuje rodinu a zenu pred kazdym zatajuje...
...postav sa na vlastne nohy a neponizuj sa

marlent
10. jún 2020

Pozri...bojis sa ze ti nezvladnes...
Ale zvladnes...matky dokazu vsetko..
Stalo sa uz sa neodstane.
Ten chlap je mimo to ti ale nebrani v tom dat tvojmu dietatku vsetko a vytvorit mu domov a krasne detstvo...na to chlapa nepotrebujes

evkakozickova
10. jún 2020

@autor predpokladám že bývaš u rodičov oni ty určite pomôžu a časom sa zamestnáš keď si to tak vezmeš on jej nedáva výchovu rodiča keďže ho tak často ani nevidí staráš sa o ňu len ty sama takže určite zvládneš všetko...

autor
10. jún 2020

Ano bola som na rizikovom a skončila som v práci mala som 2 zamestnania a pracovala som aj z domu, len potom sa to už nedalo. Ostala som u našich, aby som ušetrila nejaké peniaze a v pripade, že ostanem sama.

giuli
10. jún 2020

Polozila si otazku...Naco mal dieta.....a ty??Vedela by si na nu odpovedat..?!.bohuzial ,takto zdravy vztah nevyzera....a z mojho pohladu sa to ani k vztahu neda prirovnat...
Tu pomoze len postavit sa na vlastne nohy a necakat nic od neho....zeny su silné..drz sa

deti95060810
10. jún 2020

takto sa milujúci muž nespráva.... ja by som s ním prerušila všetky kontakty - aj tak je to na figu a požiadala súd o určenie výživného na dieťa... Samozrejme výživné aj na teba
ako matku dieťaťa ... 😉

autor
10. jún 2020

Za malou veľmi nechodí. Príde raz za týždeň v sobotu poobede prípadne raz za 2 týždne. Keď je mala už len chvíľu hore a ide spať. Zoberie ju trocha na ruky a potom mi ju hneď dá, že on má náročnú psychicky prácu a je unavený. Teraz, ale posledné 2 víkendy trávil s nami.

alexandraalexandrova
10. jún 2020

A vy spolu ani nezijete v jednej domacnosti? Ja ti polozim otazku tiez. Co si ty myslis o vasom vztahu? Myslis si ze tvoja dcera ma takto uplnu rodinu? chces aby vyrastala v rodine kde jej rodicia si nemaju co povedat a nevazia si jeden druheho? Takto si predstavujes svoj zivot este dalsich 18 rokov? Skutocne si myslis ze sama by si seba a dieta nedokazala uzivit? nemal by vam kto pomoct? Myslim ze ked tieto otazky zodpovies, budes mat jasno v tom ako dalej...

lenuliatko84
10. jún 2020

Pochopila som ze spolu nebyvate v spolocnej domacnosti.podla mna si bola pre neho len spolahliva pichacka.ked ste len doma boli a on si uzival sam dovolenky a podobne. Asi raz uslo a musel sa k tebe priznat.takto to aspon vidim ja.daj i sudne vypocitat vyzivne a kasli na neho

selest
10. jún 2020

Vy nemate partnersky vztah. On je len otcom tvojho dietata. Cim skor si zacni budovat svoj zivot s nim by som velmi do buducna neratala.

lenuliatko84
10. jún 2020

Fuuuha ....to co robi za narocnu pracu ked nevladze vlastne dieta drzat.zbijackou 20 hodin denne?

robin30
10. jún 2020

Dievca ty sama si.Nie,nerob si iluzie nemas vztah a uz vobec netvorite rodinu.Chlapovi dat noz na krk bud sa spamätá alebo si to poriesis inak.Malu zverit tebe podat o vyzivne a papa