Váš názor na nešťastný vzťah

matyka_
10. júl 2020

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o nezavisly nazor na situaciu,ktoru momentalne zazivam. S mojim ex priatelom sme sa zoznamili cez zoznamku ( ja 28 on 32). Po par tyzdnoch randenia sme spolu zacali chodit (inicioval to on). Nas vztah bol uz od zaciatku velmi zvlastny, ale neprikladala som tomu velku vahu. Mali sme na seba velmi malo casu lebo on mal skoro kazdy den daku sportovu aktivitu po praci,takze sme sa vacsinou videli len vecer+ sme spolu travili vikendy. Velmi casto chodil po diskotekach s kolegami a kolegynami,nikdy ma nezavolal so sebou. Casom som sa zacala stazovat ze mi nevyhovuje ze na mna nema cas a vidime sa cez tyzden len ked jemu sa uvolni program a nie je ochotny sa ziadnej svojej aktivity vzdat alebo ma do nej zapojit. Na to mi odpovedal ze on uz raz mal taky vztah kde travil vsetkok cas so svojou priatelkou,nemal vlastne konicky a ked sa s nim rozisla nevedel co ma bez nej robit a zrutil sa mu cely svet a preto uz nechce takto dopadnut a chce mat cas aj pre seba. Na to som mu ja povedala ze neocakavam ze bude so mnou travit kazdu minutu ale ze mohol by sa zacat spravat ako zadany a travit viac casu so svojou priatelkou. Touto debatou sme nic nevyriesili, ale vyriesila to za nas Korona. Pocas tych 3 mesiacov bol nas vztah velmi pekny. Po tom ako sa vsak zivot vratil do normalu, ba mozno to bolo este horsie. Zasa nemal cas,ba sa dokonca prestal ozyvat...keby som ho nekontaktovala ja tak sa ani neozve. Bolo toho na mna vtedy uz vela tak som prisla za nim a povedala mu ze ja neviem takto dalej pokracovat,ze mam pocit ze ma nema rad a ignoruje a nechcem v takom vztahu pokracovat. Na to mi on povedal ze on nevie co ma povedat lebo nic take necakal. Ze on je spokojny v tomto vztahu,ze mu nic nechyba. Ale je pravda ze ma ma velmi rad ale nebazi po mne a nie je do mna zblazneny ale chce byt so mnou. Ze on sa v zivote uz sklamal a uz nedovoli aby sa stal na niekom tak zavisly. Povedala som mu ze ma nemoze trestat za svoj predchadzajuci vztah a som sa s nim rozisla (boli sme spolu 10 mesiacov). Od tej doby ma neustale kontaktuje ako mu velmi chybam a aky je hlupak co si nevazi co ma, ze pojde k psychologovi... povedal ze chce byt so mnou ake potrebuje cas,lebo mi nechce ublizit este viac (recicky,recick)..lneustale opakuje ze ci sa ppjdeme spolu bicyklovat, do kina, ci ta spolocna dovolenka plati ...ze nechce aby som mu odisla zo zivota. Myslite ze bol dobry napad sa s nim rozchadzat (ked ho lubim)? V tech chvili som pocuvla rozum,ktory mi vravel ze nemam zostavat s clovekom ktory nie je do mna zblazneny. Teraz to dost lutujem ...a neviem ani co si mam mysliet o jeho sucasnom spravani. Naco to robi?

janinah
10. júl 2020

keby to myslel vážne,tak kľačí pred tvojimi dvarami s megakyticou a neodíde,kým ho neprijmeš na milosť....máš pravdu,zbláznený nie,len mu chýb aparťák na dovolenku...podla mňa si urobila dobre a nechaj ho ísť..

tosomja
10. júl 2020

Choďte sa bicyklovať , do kina, aj na dovolenku, možno len ako kamaráti. Uvidíš ako sa to vyvinie. No ja by som od takého muža nečakala že má bude ľúbiť ked doteraz nelubil.

marca12
10. júl 2020

@matyka_ velmi dobre si spravila. Vsetko boli len reci. Ja mam tiez rada slobodu,svoj zivot,nelipnem na partnerovi,ale zijeme rodinny zivot,v ktorom ma kazdy svoj priestor,ale mame aj priestor pre spolocne chvile. To citis,ci si spokojna vo vztahu alebo nie. On sa nezmeni,ma to v sebe. Hladaj partnera,ktory bude rad s tebou a bude mat aj svoje konicky,ale budes v jeho zivote.

goodidea
10. júl 2020

Po pár mesiacoch ( áno vo vzťahu je to len pár ) si zistila, že si vo vzťahu nešťastná ...rozišla si sa a spravila si dobre...bodka

zooeynka
10. júl 2020

Kopol by ta do zadku v okamihu keby sa zamiloval do inej...mal ta len ako docasnu istotu a nasrala si ho ze si ho odkopla prva, jeho ego kope a krici ze takto to nechcel. Velmi mudro si urobila...

jaskolka
10. júl 2020

Dobre si urobila, tam on to skôr ako lepšie kamarátstvo bral, alebo partacku na dovolenku, kedy jemu sa to hodí. Nezamiloval sa, to je úplne jasné, len mu bolo dobre.Cize jednoznačne si spravila dobre, že si sa s ním rozišla. A prečo teraz sa chová, ako sa chová? Zranila si mu ego, lebo si "si dovolila ho nechať ako prvá" nedaj sa mu obalamutit

krisbar
10. júl 2020

Podla mna dobre si spravila. Muz ked chce a aj ked je brutal busy, tak si na zenu, ktoru chce vzdy najde cas. Nehovoriac o tom, ze ta vobec nebral do svojej spolocnosti. To sa neda predsa po 10 mesiacoch mat stale oddelny zivot. Jemu teraz chybas, lebo cas ktory mal volny zrazu nema s kym travit.
Si i teligentna, emocne vyzreta zena, uvidis najdes skoro skveleho muza.

asia83
10. júl 2020

@matyka_ Mali ste mu dať čas. Kto sa raz sklame, už má problém znova ľúbiť. Mali ste byť dlhšie kamaráti, spoznávať sa. Získali by ste si ho. Ak nemáte trpezlivosť, treba ho nechať ísť a nechať spoznať takú, ktorá ju má.

sunny8
10. júl 2020

Obidvaja máte pravdu .. nesedite si a taký vzťah nemá zmysel. Ja som asi taká partnerka ako je ten tvoj. Ja by som nemusela vo vzťahu tráviť 24/7 so svojím partnerom. Aj keby sme si nepísali a nevideli sa každý deň ja by som bola s tým ok. Chápem čo to znamená obetovať všetko pre človeka ktorého miluješ a nakoniec sa sklameš - pre exa som nechala rodinu školu priateľov celý svoj život kariéru .. a čo sa stalo ? Rozviedli sme sa. Čiže už by som nešla bezhlavo do ďalšieho vzťahu.

silwika123
10. júl 2020

@matyka_ to mi veľmi pripomína môjho bývalého. Tiež nič len práca, kamaráti a jeho koníčky. A ja hlúpa som mu písala, volala atď. 🤦🤦 Keď som sa s ním rozisla, tak mi sľuboval ako pôjdeme spolu na bicykel či do kina ako sa zmení a budeme spolu tráviť čas. A samozrejme tiež som ho ľúbila, tak som sa s ním opäť začala stretávať. A vieš čo? To správanie tá jeho "zmena" trvala sotva štyri dni. Takže myslím si, ze by si nemala ustúpiť zo svojej pozície. Možno má len zranené ego, že si sa s ním rozisla. Ja som po rozchode stretla svojho terajšieho priateľa s ktorým máme 7mesacnu dcérku a som veľmi šťastná. Držím Ti palce, aby si sa rozhodla správne. 😉🙂

dollyzv
10. júl 2020

Podľa mňa si spravila veľmi dobre..pokiaľ bol stále sklamaný a zranený z predchádzajúceho vzťahu,nemal začínať nový..tak si si to odtrpela ty..to chodenie po diskotékach a kade tade by som netolerovala..to už je podľa mňa len bohapusta výhovorka,akože bol tak sklamaný že musí chodiť po diskotékach a nemôže/nechce s tebou tráviť čas? Blbosť podľa mňa..nevracala by som sa k nemu ani ako kamarátka,aby si do toho zase nespadla a zase budeš nešťastná..zaslúžiš si byť pre niekoho stredobodom vesmíru..nebola si proste jeho priorita,podľa mňa si bola až niekde na poslednom mieste unho a mal ťa iba na vyplnenie casu

jaass
10. júl 2020

@matyka_ ak to ľutuješ, tak sa mu ozvi a uvidíš jeho správanie 🙂 ale.....z toho, čo píšeš sa uvedomil asi. Ale potrebuješ sa s ním stretnúť aby si sama videla. Čo sa týka jeho predch.vzťahu - asi ju mal veľmi rád a po rozchode sa ´opustil´ a možno si len nahovaral, že na nikom nechce byť závislý keď mal teba a pochopil už no...........

janeninka
10. júl 2020

@matyka_ znie to ako recicky recicky. Pojde k psychologovi? Kedy na svateho dindi?

naniki
10. júl 2020

akého psychológa potrebuje ?Keď tam nepreskočila iskra,keď tam chýba vášeň, túžba,žiadostivosť - čo chýba, ( lebo inak by bol stále s tebou - začiatky sú najkrajšie) tak si myslím,že už to umelo nepríde.Kto zažil - pochopí,kto ešte nezažil,asi nie...ja by som bez týchto vymenovaných do žiadneho vzťahu nešla...ale každá sme iná

mlska19
10. júl 2020

Rozchodu nelutuj a nechaj ho tak.Tiez som bola narazila na tento typ-"V pondelok idem do sauny,v utorok behat,v stredu na bicykel,vo stvrtok periem,v piatok by si mohla prist..." Ale v sobotu rano uz ma nervozny vyprevadzal,lebo o deviatej je dohodnuty s chalanmi na turistiku.Pritom som sa turistike,behaniu a biku venovala taktiez,ale on so mnou sportovat nikdy nechcel ist.A tiez tie reci o sklamani v minulych vztahoch apod.Vrcholom bolo,ked mi na Silvestra odvolal stretnutie 15 min predtym,lebo sa na to neciti...konca tohto "vztahu" nelutujem.

katty2012
11. júl 2020

@matyka_ tvoje reakcie na mna posobia ako zrele, jeho ako unikove... o tom, ze nie je do teba zblazneny svedcia aj jeho odpovede, konanie. co myslis, co by sa stalo, keby stretol zenu, do ktorej by sa zblaznil? ... presne vies co chces a nerob kompromisy sama so sebou. ci ma vztah perspektivu, zavisi od vyberu a tento vyber sa zjavne neosvedcil

lucyluv
11. júl 2020

Dobre si spravila, z toho by nic poriadne nebolo. Mozno ponaucenie do buducna, netreba hned skakat do vztahu, treba sa chvilu spoznavat. Napriklad ja som sa s muzom par mesiacov kamaratila, medzitym som ako jeho kamoska spoznala jeho priatelov. Az potom sme presli do vztahu. Idealna kombinacia na dobry zaciatok. A mne na tom tvojom daco nesedi, akoby mal aj daku inu, alebo to stale tahal s byvalou, alebo stale sa o nu snazil. Proste nieco na tom urcite nesedi

panelacikova
11. júl 2020

@matyka_ nie, nevracaj sa k nemu. opäť to spadne do starých koľají, on bude pozerať len na seba a svojich kamarátov a tebe ostanú oči pre plač. a "na krku" možno zo dve deti s ním. kašli na takého... môj muž tiež chodí takmer denne športovať. venuje tomu cca 1-1,5 hodinky, robí to len sám pre seba, chodí sám. sám si pozrie aj niektoré programy, ktoré mňa nebavia (bývame oddelene). ale to je tak všetko. zvyšok času, ak sa dá, hneď trávi pri mne, sme spolu. už dávno by som s ním nebola, keby žil tak, ako tvoj bývalý. takže ako uvádzaš v príspevku.. istú časť slobody samozrejme áno, veď si ľudia potrebujú od seba aj oddýchnuť. ale nie tráviť ju tak, akoby on bol nezadaný mládenec a ty domáca puťka, ktorá na neho poctivo čaká. buď žijete rovnako obaja alebo nie a v tom prípade je to problém.

karolinakr
11. júl 2020

Chyba mu sex s tebou.Keby stretol nejaku, co ho očari, zabuchne za tebou dvere do 2 sekund