Ahojte , zaujíma ma vás názor na môj vzťah s partnerom a naše problémy a momentálna situácia .
Mám priateľa nejaký čas už ,ktorý ma deti ale súčasť e ešte je ženatý . Prekonali sme iste nejaké problémy na ktoré sme zabudli a išli ďalej ,všetko bolo super a žili sme spolu cca 2 mesiace ,ale po tých mesiacoch vytiahol na mňa jednu vec ktorá sa stála ale pri tom to nebolo tak ako on si mysli a začal sa v tom nejako šparať až mi povedal ,že mi neverí keďže mu to cele nesedí ,následne od toho už 2 týždeň vôbec nebývame spolu . Teraz to je také ,že ano stretávame sa ,trávime nejaký čas spolu ale vôbec nebývame spolu keďže on vraj potrebuje ešte čas . Čo ale je na tom najhoršie chodí spať k svojej ex na byt aj keď tvrdí mi ,že to nie je pravda ale párkrát som ho už pristihla ako tam ide neskoro večer .To iste sa stalo aj včera ,po krásnom dni spolu ,keď som večer vencila psa úplnou náhodou som ho videla ako tam ide a to ešte aj poza bytovky a to on si ma ešte ani nevšimol a keď som mu to povedala a povedala že ja som to vedela že tam chodí a že ma klame ,tak hneď na mňa vyskočil ,že ani neviem o čo ide a hneď robím nejaké zábery .Povedal ,že celý deň nebol s deťmi a keďže ešte boli hore tak to chcel využiť a tam ísť ale tém čas nato bol podľa mňa neskôro o 22:10 . Ja si myslím keby to bolo tak ako tvrdí tak mi to oznámi a pri tom vôbec nič nespomínal . Čo myslite vy ? Klame ma ? Spi tam ?
Ku akej ex chodí spať keď je ženatý? 🙂
Podľa mňa ťa má len na zábavu, ale asi ti to nedošlo ešte
nepísal tu náhodou?
Jasne že ťa klame ani sa nikdy nerozvedie.Daj si pokoj a hľadaj si slobodneho.To robia ženatý že namotaju slobodnu tak a potom sa nerozvedu neverím že sa rozvedie.Ak by ju nemal rád tak spi u nej doma ak ma vzťah sama tomu neveriš. Presne súhlasim s názorom egonsk že iba TI hovori rozprávky a ked žena nemôže mať s nim sex tak ma u teba.Oprate má navarene má sex má tak čo mu chyba nič.Iba sa zbytočne trápiš vie vôbec jeho žena že sa ide rozviesť. Ja mám kamárátku stalo sa jej to čo tebe a že tiež sa rozvedie ked som jej povedala že počuj vie jeho žena že sa s ňou chce rozviesť a ona že áno a ked sm zistila ja tak ta pozerala že či jej môžem povedať odkiaľ to mám že sa idú rozviesť že to nie je pravda a ONA o tom nič ani len netušila takže určite to bude rozprávkar.
Dievca, ty si taaak naivna az je to mile 😃
Ked on sa nevie rozhodnut medzi vami dvoma, mala by si to rozhodnut ty a pekne ho vratit tam odkial si ho vzala, nie je tvoj.
K akej ex? Je ženatý, čiže nechodí k ex, ale domov k manželke a deťom.
že ex
keď som si po tomto tvojom príspevku prečítala aj fórum od tvojho priateľa, mám pocit, že on ho sem založil len pre to, lebo vedel, že sem chodíš a dúfal, že to nájdeš a uveríš mu tie jeho bludy :D
tak si to prečítaj, uver mu to, dajte sa znova dokopy a nechaj ho prespávať u ex :D bude dobre
Otvor oči slečna milenka.
Chodí spať k svojej manželke, tá manželka o tebe nevie a stavím sa že ani nevie, že sa idú rozvádzať. Keď si tu niekto nerobí dobrý deň a je to reálne, tak si nájdi normálneho chlapa a nie takeho čo hrá na dve strany, alebo chudáka čo sa nevie odpútať.
Nič v zlom, no si pekne sprostá ... pokiaľ je stále ženatý, nie je ex ... proste Ťa využíva ... ako matrac ... fuj ženy, nemáte hrdosť, úctu voči sebe samým?
napis manzelke ci tam nieje fero .. a za par minut tu bude aj tema od nej -nech to uz mame z kazdej strany 🙂
Ty si pristihla, ako chodi spat k ex?
A vedel on vobec, ze s tebou chodi???
To ti je akoze naco, taky maharadza s 2 zenami.... 😂
Ujasni si realitu. Ona je manželka, nie je žiadna ex. Ty si milenka ktorá mu robí matrac 🤷
@ahhola maharadža zabila sto bodov.
Ľudia, toto si zas niekto robí srandu. Nezdá sa vám zvláštne, že autorka aj jej priateľ majú rovnaký nesprávny spôsob písania čiarok? Nie bez medzery za slovom, ale bez medzery pred slovom? Aká náhoda, však? 😉😅
@minka201 ani nie srandu, len asi klesli trocha hádky na mk, tak treba zvýšiť tlak ženám..
ideálna téma - naivná milenka žiarli, chlap podvádza 🤪
Ze ti toto treba 🤦
Dnes napíše ako manželka 😁
Mňa zaujalo, že ste žili spolu 2 mesiace - kde? za ten čas vôbec nebol doma? s deťmi?
chodi si zasulozit a oprat trencle, ale inak ta silno lubi, lebo si mu obnovila sexualny apetit a spestrila cas. Nebud hlupa, rozpravkarov su vsade cele hory...