Baby chcela by som vedieť len váš nazor..mám dvoch synov , máme známych, deti spolu super vychádzajú, teraz boli pozvaný na oslavu, detskú, s tým že mám prísť aj ja, lebo malý je malý ešte ,tak kvôli nemu, aj oni majú takého istého ,bez mamy nikam..tak sme šli ,okolo obeda..boli sme tam jediný, rodina mala prísť až za dve hodiny , naraz mi jej muž dával najavo, že deti nech nechám tam a idem preč ..normálne mi povedal ,že nech idem domov a synov tam nechám ..po desiatich minútach návštevy..už keď mi to niekoľkokrát povedal ,tak som šla ,mladší 2 ročný samozrejme so mnou a starší zostal tam , že prídem po neho neskôr..dohoda bola že mam prísť aj ja a zostať ,kvôli malému..prečo som tam zrazu vadila neviem ..
Keď som prišla pre staršieho 8 ročného ,tak som sa dozvedela že boli preč s autom , bez autosedačky nepríputany , no nahnevalo ma to..ani sa nespytali či mozu, keby sa niečo stane? Ako neboli ďaleko., ale ja by som si to s cudzím dieťaťom nedovolila ,bez vedomia aspoň jedného rodiča..pritom sú to bio eko raw rodičia..deťom iba najzdravšie všetko a moje zoberú bez pásov do auta..
Nechcem robiť rozruch okolo toho , iba vedieť názor, že ako by ste sa cítili ..či len ja som sa cítila nepríjemne neprávom alebo by sa to.trosku dotklo aj vás..
.
Opytat sa, upozornit ze sa ti to nepaci, a teda nabuduce budes vediet kde nenechat syna bez dozoru...
Vadilo by mi to a nikdy by som im už nenechala dieťa. Neseriózne správanie, od nich aj nečestné.
Tak mňa by to vytočilo určite. Nie to, že mám ísť domov, to by som neriešila, ani by som nešla, dvojročnému je nejaká ostala ukradnutá, ale to vozenie v aute by mňa osobne veľmi nahnevalo, ako sa poznám.
@selest no už nenechám ,to som sa poučila ,hneď prvé ma to napadlo..ani by ma nenapadlo že by to niekto spravil..
@nika23t ako neboli ďaleko ,ale vieš náhoda je sviňa..išli len s tatom jeho , ja ani neviem aký to je šofér a nedovolila som mu to..nemala som poňatia
No drzosť nenormálna. A kde ti vlastne dieťa zobrali? Hneď by som tomu chlapovi dala po zobáku.
Keby sa mu niečo akurát stane, ako mi to vysvetlia .? Nechápem toto
To by mne bolo jedno, ako ďaleko. Ja ani mojim rodičom nedám deti bez sedaciek, ak idú napr len k lesu autom pár km. Proste nie, v tomto som nekompromisná, takže úplne Ti rozumiem. A ze ten otec si vzal cudzie dieta takto do auta 🤦♀️
@macik166 nie ďaleko sli len pre niečo , ale chápeš ,my sme nevedeli , ja niekomu zverim svoje dieťa Ale to neznamená že si s ním môže robiť čo chce
Prečo si to s nimi nevydiskutujes?
@nika23t veď toto , moji bez autosedaciek nikam
@macik166 ešte nebola príležitost a bojím sa že má označia za hystericku
@macik166 zato sa aj tu pýtam , či len ja som precitlivela ,či to ozaj prehnali ..aj to že mám ísť domov ,najprv ma zavolajú a potom pošlu preč?
Mňa by aj to vytočilo, keby ma poslali preč. Mala si sa otočiť na päte aj s deťmi.
@macik166 nabudúce nejdeme určite..no nezažila som to , a to máme v rodine kadejakých expertov ..
Ono to tak býva, že v prvom momente ostaneš viac zaskočená ako nahnevaná, a potom, keď to človeku dôjde, už je to také o ničom riešiť. To sa mne stalo, že prvý moment asi neprijemne prekvapenie, a doma mi docvaklo, čo sa udialo. Ale riesit to dodatočne už by bolo nanič. Možno keď sa najbližšie stretnete, tak nahod túto tému, že nabudúce nech ostane v dome, alebo proste ze nech nejde bez autosedacky. Len tak, medzi rečou, nech si nenastrbis vzťahy.
Prosím, nehisterci. Porozprávaj sa s nimi o tom vklude. Problémy treba riešiť, nie vyhrocovať
@nika23t áno presne , zaskocena som bola aj s tým že má poslali preč aj s týmto..ako naozaj nepríjemné zaskocena..
No jasné, že by to aj mňa nahnevalo. Aj keď neboli ďaleko - ale nešťastie sa môže stať aj na ulici pri dome. Čo s tým ale už urobíš? Môžeš im povedať, že teda majú riadnu odvahu, že zobrali cudzie dieťa autom, bez sedačky a bez pripútania, že to by si si nedovolila ani pri vlastnom dieťati a nieto ešte pri cudzom. Už s tým nič neurobíš, môžeš byť len rada, že sa nič nestalo a do budúcna si poučená.... A nie - nie si precitlivela, oni sú akýsi divní.....
@zmrzlinka2021 veď nehrotim, keby som hrotila , to by ma počula celá dedina..
Je to mega divné, aj to ako ťa posielal domov... 🤷Wtf
@ysseba vieš majú telefónne čísla , celý čas som mala telefón pri sebe, keby sa aspoň opýtali , alebo oznámili, by som povedala nech ho pripútaju ..
@svokrinjazykmonika veď toto ,pritom dohoda bola iná..riadne trápne mi bolo naozaj ,veľmi zle som sa cítila
Ja neviem či by som v takejto situácii vôbec stála o to udržiavať akýkoľvek vzťah s takýmito ľuďmi. Nemala by som už k nim vôbec žiadnu dôveru.
U nás všetci vedia,že som striktne za sedacky,keď beriem iné dieta mam ho v sedačke a moji, teda starší len, už sem tam mimo nej a naši a svokrovci ho môžu brat aj bez, s tým že niekto sedi pri ňom vzadu… raz som za toto spravila bordel a spoznala moj nazor prevažná väčšina dediny lebo to bolo v skolke s pani ucitelkou a teda riesila som to cez zriaďovateľa,keďže pani ucitelka sa vyhovarala, takze ozaj asi všetci vedia že moje deti neradno previezť ani o meter na aute🤷♀️a hnevala by som sa,ja som mala prazdninarku susedku 13 rocnu babu a volala som jej mame že keď by sme chceli niekam ísť či môžme a vždy som jej dala vediet kam ideme,že vyrazame a že sme dorazili a už mala na mna aj nervy že dobre veď má pozna,že verí mojim schopnostiam aj vsetkemu ale skratka aj ja chcem aby toto pre mna ľudia robili a ja to robit budem,keď preberám za decko zodpovednosť . Takze určite by som to spomenula a bars by si aj mysleli že som hysterka,noaco,bezpečnosť mojich deti je pre mna prvoradá a takisto to aby som vedela kde ich mam.
To čo spravili, nebolo správne, preto si to treba vydiskutovať.
No neviem, celkovo sa chovali nejak divne... jediné, čo ma napadá je, že ťa pozvali, aj keď tam toho mladšieho v podstate asi ani moc nechceli, ale nechceli (nevedeli?) ťa poslať do hája. No a s tým autom - takisto - keď majú bežne takýto prístup k pásom v aute, tak to asi brali ako niečo nepodstatné, načo by ťa s tým otravovali 🤷. Tak už vieš, čo si nevedela, takže nabudúce sa zariaď tak, aby k takejto situácii nemohlo prísť. Buď sa nenechaj vypoklonkovať, alebo choďte aj spolu s osemročným domov 🤷. Alebo strč podsedák pod pazuchu a príď na návštevu aj s podsedákom - pre istotu 😁😁😁. Teraz už ťažko radiť, keď sa stalo. Našťastie sa malému nič nestalo.
Jasné, chápem to. Celé divné, aj to ako ťa posielali domov. A to kam "tak súrne" museli ísť? A to je irónia, že sú to bio eko raw rodičia. Cesta v aute bez autosedačky či pripútania by dokázala určite skôr zabiť ako Ečkový párok z obchodu 😀 (a to by som im aj povedala, keby nejak hrotili situáciu)
určite sa ich na to opýtať .