Čo vám naznačovalo že je koniec? Nemyslím neveru alebo to že vás okradol a také zásadne veci. Ale napríklad niečo kde ste začali cítiť oddialenie a nepohodu že vás napríklad začal tlačiť do veci ktoré ste nechceli alebo začal rušiť stretnutia vyhovárať sa. Proste keď ste fungovali normálne ale dačo sa vám už prestávalo pozdávať. V živote som mala len jeden vzťah skončil neverou teraz mám druhý a akosi začínam cítiť napätie neviem však či to je z bežného života stres alebo či ide o niečo viac. Pýtala som sa či si chce o niečom pohovorit tak že je všetko ok aj keď vidím že je iný
táákže: prvé signály boli, že sa prestal zaujímať o mňa a domácnosť, nič ho doma nebavilo, radšej šiel na bajk/s kamošmi, začal byť doma podráždený, všetko mu na mne vadilo, dovtedy mi nikdy nič uštipačné nepovedal, zrazu mi len odsekával, bol nepríjemný, nevedel mi pozrieť do očí, sex skončil.. vzťah skončil..
TREBA ESTE POCKAT, MOZNO MA NEJAKE STRESOVE OBDOBIE V PRACI. NO AK TO BUDE UZ DLHO TRVAT, TAK JEDNOZNACNE SA HO ZNOVU SPYTAJ, CO SA DEJE
...nezajem o travenie casu s rodinou, vsetko mu zacalo na mne vadit, vsetko vycital, ked mal prist domov z prace ja aj deti sme citili uz napatie ze zachvilu pride, cas radsej s kamosmi aj kamoskami uz to ani netajil, bolo mu jedno co si kto o nom mysli, co jeho rodina si mysli, susedia,...zacal zit len sam pre seba a pre svoje pohodlie a zaluby. Az sa mi to zle pise ☹ Aj napriek malym detom sme uz v 20 rocnom manzelstve, ale uz citim ze mu je koniec, uz sama chcem aby bol co najdalej od nas, aj ked momentalne sme uplne na nom financne zavisli ☹
@retatka ...ano je to priserne, zaludok sa mi obracia ked ho vidim, chodi ako kohut, starost o nic, nic sa ho netyka, navarene ma, oprate, vyzehlene, o deti postarane, domacnost vyupratovanu, no vsetko a on si len uziva s kamaratmi a sam so sebou ☹ Priserne, ale uz sme radi ked doma nieje, ked ide na sluzobku sa normalne tesime, ja hlavne ale aj decka.
tak tomu daj ešte nejaký ten čas či sa nezmení a potom mu proste treba povedať, že takéto to odsudzenie proste nedávaš a nevidíš zmysel v tom ďalej pokračovať