Vadilo by vám, keby si pri vás muž obzerá iné ženy?

6. aug 2024

Uprimne. Viem ze sa kazdy muz obzrie. Ale ako reagujete ked si muz obzera vo vasej pritomnosti ine zeny? Som precitlivela ked mi to vadi?
Ked je sam tak nech sa pozrie. Ale v pritomnosti rodiny aby sa obzeral a otacal je asi moc ci?

beatrice1111
6. aug 2024

Pokial je to s mierou ze to je nenapadne tak ok pre mna za mna ale okato pred rodinou by mi to tiez vadilo. Moj sa teda nepozera ani nenapadne.

mamamasama
6. aug 2024

Vadilo. Je to chrapúň

solinkarka
6. aug 2024

pokial sa pozrie ok neriesim ale ked sa uz obzera to je uz cez

sara07
6. aug 2024

pokial sa pozrie, neriešim nejak že sa niekam alebo na niekoho pozrieš neovplyvníš
ovšem otačanie a dlhši pohlad dlhší to nie , ak mi to vadí vysvetlím že toto nie
prípadne nebud putka urob to isté a potom mu vysvetli že robí to isté , ako sa super citi
hned si začne dávat pozor
ak to inak robí stále a okato je vulgarny bl

tiezjedna
6. aug 2024

kam chodíte na tieto exempláre...

karolinakovac
6. aug 2024

Vadilo a nikdy by som to netolerovala.

lindous
6. aug 2024

V mojej prítomnosti, nie v mojej prítomnosti, kludne aj cudzí chlap, zadaný, nezadaný, či cítim pohľad ja alebo pozerá na inú, keď je to takto okato, slizko, za mňa človek bez vychovania, súdnosti a totálny trapas… je to veľmi neprijmené na oboch stranách

unicornlady
6. aug 2024

Ak by sa vyslovene len pozrel, že aha, ide mi nejaká baba naproti, ok.
Ak by na ňu civel, či sa obzrel, to už je neúctivé voči partnerke. To by mi vadilo.

mane01
6. aug 2024

Tak ked nie je idiot, tak sa pozrie nenapadne, tak, ze to nikto nevidi. Len hulvat čumí ako tela… my sa s muzom pozrieme aj spolu na peknu babu. Ale ona o tom netuší… samozrejme.

tiezjedna
6. aug 2024

...dievčatá, len taká poznámka na okraj, keby sa jej muž nedíval okato, tak to autorka nerieši😉

autor
6. aug 2024

Tak to bolo tak ze sme boli v obchode. Kukol na nu a potom este pred odbocenim na pokladnu kukol tym smerom ako stala ona. A ked som stali na pokladni tak sa asi 3krat otocil na nu. Ked sme vysli z obchodu tak som sa ho opytala co tam tak kukal. Vraj kvoli tomu ze tam bolo pivo a ze jedna plechovka stala 1€ a ze podla neho to bolo vela 😶 doma som znovu otvorila tuto temu a povedala som mu ze nech mi nehovori ze kvoli pivu. Potom som uz zo zufalstva zacala rozpravat ne h mi teda prisaha na mna ze sa na nu ani nekukol. A ze ak sa mi neprizna tak ze to budem brat tak ze ma klame. Potom z neho vypadlo ze 2krat na nu pozrel.

Dalsia situacia bola ze sme boli aj s dietatom na prechadzke a isla jedna v kratasoch a v croptope na kolobezke elktrickej a cumel na nu. Potom este ked parkovala kolozlbezku tak kukal na nu. Toto sa stalo asi tyzden dozadu ale neriesila som.

Ja si neviem predstavit ako si obzera zeny ked nie som pri nom. Vsak to hadam aj slintat nad nimi musi. A v praci asi tiez.

apolka77
6. aug 2024

Predtym taký sedliak akože nebol? Ak áno, tak vieš čo si si si brala.
A áno, vadilo by mi to veľmi a úplne by sa mi sprotivil. Ako nadržany pes.

autor
6. aug 2024

@apolka77 bol ale som mu viackrat vtedy povedala ze nech si pri mne neobzera ine zeny.
Dokonca asi 2 roky dozadu sme boli v obi aj s jeho kamaratom a tam bola zena v obtiahnutych satach a kukal na nu viackrat. Uz ten jeho kamarat zacal s tym ze co si ju obzera a zatlkal ze on si nikoho neobzeral. Ja som to tiez videla ze sa pozera viackrat na nu a este som bola ja ta zla lebo vraj on sa na nu nepozeral.

andrejka1974
6. aug 2024

Ano si precitlivelá ja sa často pozriem na pekného muža a často sa navzájom upozorníme že pozeraj aký fešák aká kocka je to úplne v pohode nevidím na tom nič zle aj tak lubi teba najviac

autor
6. aug 2024

@andrejka1974 ja si druhych chlapov neobzeram. Lebo viem ze mne je neprijemne ked si on obzera ine zeny.
Ale asi to zacnem robit

kate_cs
6. aug 2024

Minule sme sedeli na zmrzline. Najskôr som ženu videla ja, obzrela som si ju. A úplne som sledovala muža, že aj jeho pohľad ju nasledoval, keď prešla do jeho zorného pola. Ale žiadne obzeranie sa za ňou, otáčanie sa. Jednoducho pohľad.
Vôbec som to nebrala ako niečo zlé, veď aj ja som sa pozrela. A hlavne, ja sama sa pozriem po peknom chlapovi. A? To znamená, že neľúbim svojho manžela? Vôbec nie, veď je to len obzretie, nikdy som nemala ani len zaváhanie, či by som ho podviedla, keďže som vo svojom vzťahu spokojná po všetkých stránkach 😉

katka700
6. aug 2024

Autorka, každý sa rád pozrie po fyzicky peknom či pekne oblečenom chlapovi alebo žene. Dôležité je robiť to nenapadne aby človek nebol za uchylneho uslintaneho burana. Nech sa to tvoj chlap naučí alebo nosí klapky ako koník na dostihoch 😆

viestta
6. aug 2024

Obzera alebo len pozrie?

autor
6. aug 2024

@viestta ja si myslim ze obzera. Vsak ked sa pozrie viackrat alebo sa otoci tak je to obzeranie nie?

30katrusa40
6. aug 2024

Keď sa pozrie však čo. Ja som aj slečne na prechode zastavila , aby mal manžel radosť prisahal vernosť nie slepotu. Ja sa tiež pozriem pri ňom na iného chlapa . To neznamená že sa navzájom podvádzame.

viestta
6. aug 2024

Tak potom doplnjuca otazka: Uz sa dozvedel, ze ti to vadi?

sense
6. aug 2024

Áno vadilo by mi ak by predmnou okato ocumoval iné ženy, ak by sa len pozrie tak nie je sa tiež pozriem

maminkadeticiek
6. aug 2024

Pre mna je toto vec absolitne neprijatelna a u mna urcite na rozchod.Ak by sa chlap pri mne pozeral na ine baby okato,prehnane,u mna je toto na rozchod,strasne ponizujuce.

marca12
6. aug 2024

Jasne,ze by mi to vadilo,ak sa obzera po zenach. Pozrie sa kazdy,ale tak,aby partnera neurazil a pozrie sa decentne. Ja sa takisto pozriem. Ale vyslovene obcumovanie a obzeranie sa je odporna vlastnost a ponizuje tym partnerku. A navyse je to neokrochane spravanie sa. Ja sama neznasam,ak si ma chlap obzera ako maso na pulte,je to neprijemne aj pre objekt zaujmu,aj pre partnerku.

sszuzu8
6. aug 2024

Pre mňa nechutne a neprijateľné. Pre toto kľudne chlapa nechám. Či obzerá naživo alebo na nete to je jedno je to úchylne. Žiaľ pracujem s chlapmi a vidím ako to funguje. Komentujú každú pipinu co prejde naokolo a 95 percent z nich sú ženatí

beata_k
6. aug 2024

Robi to decentne. Ale poviem ti. Doma si sa spravala ako hysterka. Normalne si ho psychicky vydierala, ze musi "priznat", ze pozrel 5x a nie 2x. Trochu sa ukludni lebo ak ma doma toto pocuvat tak vies co urobi? Bude sa pozerat. A vies preco? Lebo ci sa pozrie alebo nie doma ho caka vysluch od gestapa. Ma to za jedno. Tak ked to ma pocuvat, tak nech to stoji aspon za to.

joesvk
6. aug 2024

Možno by mi toto vadilo na začiatku vzťahu,kedy som bola aj žiarlivejšia a bála som sa,že môjho muža zaijme nejaká žena viac ako ja.
Teraz, skoro po 20 rokoch manželstva, by som sa len zasmiala pri podobnej situácii.
Neber to tak vážne...ani on to pravdepodobne nijako vážne neberie. A nemyslím si,že je to poníženie partnerky. Skôr on môže pôsobiť trochu trápne, keď nevie nenápadne očumovať.

vladino212
6. aug 2024

Obzeranie cez internet je sociálne prijateľné podľa mnohých názorov tu v diskusiách . Ale naživo je to cez ? Tak chalanovi odkazujem nech sa na svet okolo seba pozerá cez foťák na telefóne a je zahojeny 😅

nika23t
6. aug 2024

Môj sa snaží byť nenápadný. Nikdy si predo mnou, ani pred našimi blízkymi neobzeral iné ženy nejako okato. Keby to robil, vadilo by mi to. Ale na peknu ženu sa určite rád pozrie, keď ho nevidim 😊

megg1
6. aug 2024

Ak by sa pozrel a okomentoval nieco divne je to ok, ale ak sa obzrie celym telom a aj flirtuje to netoleruj. Medzi muzmi a zenami sa to nijak nelisi. To nie je tak, ze muz je muz, tak sa obzrie. Vacsina muzov sa za inymi neobzera ani bez pritomnosti partnerky.