Myslíte, že vadia ženám na mužoch odstavajuce uši alebo som jedina, že by som s takým mužom nikdy nebola ?
Každému vadí niečo iné. Ja si nemyslím, že všetci chlapi na svete s odstavajucimi ušami su slobodní. Mne by skôr vadil chlap s prázdnou hlavou
Môjmu mužovi jemne jedno ucho odstáva, ale on je tak užasný čklovek, tak aj keby mal odstavajúce uši ako lopúchy, bolo mi to úplne jedno
@ivka13q tak podľa mňa, vadí obom pohlaviam na tom druhom niečo mimo 'normy' ak je to príliš viditeľné. No ak spoznas toho človeka napríklad ako kamaráta, alebo si s ním rozumieš, napríklad pri písaní, kedy nevieš ako vyzeráš, alebo ho neberieš prvom rade ako svojho partnera, sme ochotní posúvať svoje normy, a takéto zvláštnosti brat zhovievavejsie. Teda môžeš si pri prvom pohľade povedať, no s takýmto by som nič nemala, no pri ďalších stretnutiach, a keď zistíš, že ten človek je skvelý, myslím že už ide ta jeho/jej nedokonalost bokom. Teda nie u každého, no vraví sa nesúď knihu podľa obalu.
Asi som divna, ale mne by to nevadilo.
Ja si neviem vybaviť muza, ktorému by dostavali usi, takze to asi ženy neriesia. Vsimnem si len karfiolove usi zo zapasenia a tie sa mi nepacia
ak by to prebili iné kvality, tak nevadilo
každý má predsa iné preferncie. Mne by uši vôbec nevadili, ja by som zas nebola s chlapom, ktorý napr. nevie povedať R.
Ja si pamätám jedného veľmi sympatického chlapa ,ktorému odstávali uši. Ale inak to bol fešák . Už som ho dlllho nevidela ,tak neviem ako teraz vyzerá. Ale tie uši sa mu dokonca aj hodili 😅 A bol naozaj múdry a sčítaný. Aj cvičiť chodil ,mal peknú postavu. Iné veci sú dôležitejšie ako uši 🙈 Aj chlap s odstávajucimi ušami môže mať charizmu a sexepíl.
Ja som asi čudná, ale páčia sa mi ľudia s nedokonalosťami. To je pre mňa zaujímavé
Aj ja som čudná, každý môj chlap v živote mal nejakú výraznejšiu nedokonalosť..
Môjmu mužovi výrazne odstávajú uši a mne sa to hrozne páči.. aj mojim deťom po ňom odstávajú uši a je to hrozne zlaté a naozaj nerozumiem ako toto môže niekomu prekážať až tak že by nebol schopný mať pre takúto vec s človekom vzťah 🧐
Moj bývalý priateľ bol plešatý, mal okuliare, rackoval, bol strašne vysoký a chudý.. podľa opisu by asi mnohé si predstavili neatraktívneho podivina, mne sa však v Tom čase strašne páčil.. ako uvedomujem si, že mám asi menšinový vkus, ale tak čo už..
Mňa strašne na mužoch dokáže odpudit len buranske správanie a tupe názory...
@ivka13q každému vadí niečo iné, možno priam s odporom. Ja vnímam človeka (chlapa) ako celok, dôležité je fluidum, sympatie, charizma. Také odstávajúce ucho môže byť náhodou milé. Poznám takých. Mám dosť rokov a rozumu na to, aby som vedela, že každý z nás sa nejaký narodil. Odstávajúce uši, pehy, ryšavé vlasy, mierne nabúraný nos, krátke nohy, riedke vlasy, lámavé nechty, akné.... no a čo? Čo majú ľudia chodiť kanálmi? Skôr mi vadí zanedbaný vzhľad, umastený, zapáchajúci, zubný cintorín v ústach, hulvátske reči, primitivizmus 🤷♀️
Mnohé z nežiadúcich "nedostatkov" sa dá riešiť, alebo sú jedinečné...A mne sa trošku aj také anomálie páčia! 😉
Su podla mna dolezitejsie veci. Ale napriklad kedysi som bola zalubena do jedneho chlapca ktoremu usi trochu odstavali, no jemu sa to tak neskutocne hodilo a dodavalo mu to celkovo taky mily nevinny vyraz 😀
mne vadia, tak ako mi vadia krive zuby, plesina, skulenie, a nizky vzrast
@belllinka jáj a čo takí francúzi alebo rakúšania či nemci ??? Je to sexy - a odstávajúce uši - OP už nie je žiaden problém
Čo mi na mužoch najviac vadí sú zlé zuby ( pokazené vylámané ap. ) holá hlava, pivné brucho, špinavé nechty
@anouschka5 francuzi a rakusania vynechavaju pismeno R? To je predsa uplne ine R, ako ked u nas to niekto niekto nevie vyslovit, a ho vynecha alebo povie nieco medzi J a R.
@ivka13q mne vadia, mne sa ani ten hokejista Lassak nepaci.
minimalne viem o dvoch, ktore maju partnerov s odstavajucimi usami 😀 takze ano najdu sa ludia, ktorym tato cast tela je u prdele ...mne by to bolo.tiez fuk...ale urcite nie si jedina 😉