Vadia ženám odstávajúce uši na mužoch?

ivka13q
Včera o 12:04

Myslíte, že vadia ženám na mužoch odstavajuce uši alebo som jedina, že by som s takým mužom nikdy nebola ?

fairyy
Včera o 12:12

minimalne viem o dvoch, ktore maju partnerov s odstavajucimi usami 😀 takze ano najdu sa ludia, ktorym tato cast tela je u prdele ...mne by to bolo.tiez fuk...ale urcite nie si jedina 😉

7miriam77
Včera o 12:13

Každému vadí niečo iné. Ja si nemyslím, že všetci chlapi na svete s odstavajucimi ušami su slobodní. Mne by skôr vadil chlap s prázdnou hlavou

lenka.25
Včera o 12:15

Môjmu mužovi jemne jedno ucho odstáva, ale on je tak užasný čklovek, tak aj keby mal odstavajúce uši ako lopúchy, bolo mi to úplne jedno

veronikam33
Včera o 12:16

@ivka13q tak podľa mňa, vadí obom pohlaviam na tom druhom niečo mimo 'normy' ak je to príliš viditeľné. No ak spoznas toho človeka napríklad ako kamaráta, alebo si s ním rozumieš, napríklad pri písaní, kedy nevieš ako vyzeráš, alebo ho neberieš prvom rade ako svojho partnera, sme ochotní posúvať svoje normy, a takéto zvláštnosti brat zhovievavejsie. Teda môžeš si pri prvom pohľade povedať, no s takýmto by som nič nemala, no pri ďalších stretnutiach, a keď zistíš, že ten človek je skvelý, myslím že už ide ta jeho/jej nedokonalost bokom. Teda nie u každého, no vraví sa nesúď knihu podľa obalu.

simsalabim
Včera o 12:18

Asi som divna, ale mne by to nevadilo.

tramtada31
Včera o 12:21

Ja si neviem vybaviť muza, ktorému by dostavali usi, takze to asi ženy neriesia. Vsimnem si len karfiolove usi zo zapasenia a tie sa mi nepacia

zuzanka.zuzu
Včera o 12:21

ak by to prebili iné kvality, tak nevadilo

macekovam
Včera o 12:25

@ivka13q volakedy ,ked sme boli majstri sveta tak na Lašákovi mozno ani ziadnej nevadili... asi zavisi aj od toho kto ich nosí a aka žena sa pozera...

belllinka
Včera o 12:26

každý má predsa iné preferncie. Mne by uši vôbec nevadili, ja by som zas nebola s chlapom, ktorý napr. nevie povedať R.

samik88
Včera o 12:28

Ja si pamätám jedného veľmi sympatického chlapa ,ktorému odstávali uši. Ale inak to bol fešák . Už som ho dlllho nevidela ,tak neviem ako teraz vyzerá. Ale tie uši sa mu dokonca aj hodili 😅 A bol naozaj múdry a sčítaný. Aj cvičiť chodil ,mal peknú postavu. Iné veci sú dôležitejšie ako uši 🙈 Aj chlap s odstávajucimi ušami môže mať charizmu a sexepíl.

anos18
Včera o 12:28

Ja som asi čudná, ale páčia sa mi ľudia s nedokonalosťami. To je pre mňa zaujímavé

jana_eyre_2
Včera o 12:37

Aj ja som čudná, každý môj chlap v živote mal nejakú výraznejšiu nedokonalosť..

Môjmu mužovi výrazne odstávajú uši a mne sa to hrozne páči.. aj mojim deťom po ňom odstávajú uši a je to hrozne zlaté a naozaj nerozumiem ako toto môže niekomu prekážať až tak že by nebol schopný mať pre takúto vec s človekom vzťah 🧐

Moj bývalý priateľ bol plešatý, mal okuliare, rackoval, bol strašne vysoký a chudý.. podľa opisu by asi mnohé si predstavili neatraktívneho podivina, mne sa však v Tom čase strašne páčil.. ako uvedomujem si, že mám asi menšinový vkus, ale tak čo už..

Mňa strašne na mužoch dokáže odpudit len buranske správanie a tupe názory...

jamimo
Včera o 12:41

@ivka13q každému vadí niečo iné, možno priam s odporom. Ja vnímam človeka (chlapa) ako celok, dôležité je fluidum, sympatie, charizma. Také odstávajúce ucho môže byť náhodou milé. Poznám takých. Mám dosť rokov a rozumu na to, aby som vedela, že každý z nás sa nejaký narodil. Odstávajúce uši, pehy, ryšavé vlasy, mierne nabúraný nos, krátke nohy, riedke vlasy, lámavé nechty, akné.... no a čo? Čo majú ľudia chodiť kanálmi? Skôr mi vadí zanedbaný vzhľad, umastený, zapáchajúci, zubný cintorín v ústach, hulvátske reči, primitivizmus 🤷‍♀️
Mnohé z nežiadúcich "nedostatkov" sa dá riešiť, alebo sú jedinečné...A mne sa trošku aj také anomálie páčia! 😉

zanta3
Včera o 12:58

Su podla mna dolezitejsie veci. Ale napriklad kedysi som bola zalubena do jedneho chlapca ktoremu usi trochu odstavali, no jemu sa to tak neskutocne hodilo a dodavalo mu to celkovo taky mily nevinny vyraz 😀

mirola
Včera o 13:11

mne vadia, tak ako mi vadia krive zuby, plesina, skulenie, a nizky vzrast

anouschka5
Včera o 16:32

@belllinka jáj a čo takí francúzi alebo rakúšania či nemci ??? Je to sexy - a odstávajúce uši - OP už nie je žiaden problém

anouschka5
Včera o 16:35

Čo mi na mužoch najviac vadí sú zlé zuby ( pokazené vylámané ap. ) holá hlava, pivné brucho, špinavé nechty

belllinka
Včera o 17:13

@anouschka5 francuzi a rakusania vynechavaju pismeno R? To je predsa uplne ine R, ako ked u nas to niekto niekto nevie vyslovit, a ho vynecha alebo povie nieco medzi J a R.

barborachors
Včera o 17:23

@ivka13q mne vadia, mne sa ani ten hokejista Lassak nepaci.