Mam jednu kolegynu v praci, s ktorou sa bavim naozaj len ked velmi treba. Vadia mi taketo typy zien, nafukane pery, dlhe umele mihalnice, vonavka taka, ze z toho boli hlava celu budovu ako ju citit a kazdeho oslovuje “moja/moj/zlatko/zlato”. Raz som ju pocula na obede rozpravat o muzoch, ako jej ublizili, partner ju bil a neviem co vsetko ale ze ona veri, ze to dostala za to, ze raz zbalila zenateho chlapa. Ale na facebooku zdiela kazdy den nejaky prispevok od scientologov, ze treba byt dobry clovek. Som zla ak poviem, ze som alergicka na taketo typy?
Ja zas moc nemusim take, co sa vrtaju v sukromi druhych a sudia na zaklade vzhladu
každý sme na niečo alergický…
Osobne si myslím, že nemáš čosi vyriešené v sebe ... tiež mám kadejaké kolegyne, sú to len kolegyne, necítim potrebu riešiť, prečo sú také, aké sú ... jednoducho ľudí nesúdim, nikdy som "nechodila v ich topánkach", neviem, prečo sú takí, akí sú, čo majú za sebou atď.
Nie,nevadia mi. Mne skôr vadia závistlivé, stále ofučané, večne nespokojné 😉
Nechaj zit, mne pridu take gycove
Vadila by mi tá voňavka, bezpochyby... Neznášam tie presmradené ženské... Ostatné by mi bolo ukradnuté. celkovo z popisu, ktorý dávaš, by mi na 99% nebola sympatická. takže by mi bola ukradnutá. nesledovala by som ju nikde na rozdiel od teba.
Nech to vyznie akokolvek povrchne, mne su ludia, ktori ako univerzalne oslovenie pouzivaju "moja/zlato", absolutne nesympaticki.
Vobec mi nevadia, kludne mi moze vadit vyzorovo hoc aka tuctovka ked je sprosta
Polovica komentarov tu bude moralizovat ako sa mas starat sama o seba, ale ano, mne take zeny/ludia vadia 😅 Ale zase mne vadi vela typov ludi, na druhej strane nikdy by som nebola na nikoho neprijemna bez dovodu ani nic podobne, nemala by som problem prehodit formalnu nezavaznu konverzaciu. Ale ano, isla by mi na nervy aj tym zlatkom. Nazor si vytvarame vsetci na vsetkych, a to ako sa clovek prezentuje navonok napoveda vela, ci chceme alebo nie.
Vôbec mi nevadia. Všetky čo som také poznala boli milé, zhovorčivé, nekonfliktné. Furt som vedela od nich čo je momentálne in. V podstate niečo ako živý magazín pre ženy.
Z toho všetkého by mi vadila iba silná vôňa. Ostatne je jej osobná vec. Nech si dá mihalnice aj na celé čelo mne je to šum a fuk.
...zlatko moje mne vadia len tie ekrazity..🤣😂..z tých viem byť samonasratá celý deň, keď ma skrz nich hlava rozbolí 🤢
Ale ano, isla by mi na nervy. Ale mne ide na nervy tak 97% obyvatelstva 🤷♀️🙂
Každý niekomu ide na nervy, ver tomu, že aj ty niekomu vadíš.
@vanilkovazmrzka suhlasim
A naco si alergicka? Nato, ze jej sa pacia plne pery a citi sa s nimi dobre? Ved su to predsa jej pery. Pises, ze vravela, ze ju partner bil, si alergicka nato, ze hovorila na byvaleho partnera nieco negativne, alebo skratka z principu nemas rada ludi ktorych biju? 😀. Neviem je to take zvlastne, ak ti je taka nesympaticka tak si ju nevsimaj a ani nesleduj na fb a vyriesene, ci ?
nevedia mi takéto ženy, nevšímam si ich . Sama používam výraznejšiu voňavku , mám ju rada,slovo zlatko , miláčik v mojom repertoári nie je ale neskáčem z okna ak mi tak niekto povie . Moje kamarátky to nie sú , na kávy s nimi nechodím ale žiť im dovolím 🙂
nepride ti zvlastne zakladat diskusiu o niekom s kym sa ani nebavis? Pride mi to od teba neuveritelne pokrytecke. Skor by si sa mala spytat samej seba, co ta vedie k tomu, ze o osobe ktora ti je vyslovene proti srsti, rozbehnes anonymnu debatu online. Este pocuvas na obede o com sa bavi s kolegami a pozeras co zdiela na facebooku? 😂😂😂
Tak hlavne, ze ty si v uplne v poriadku.
Uprimne, radsej nejaku ezo napichanu prevonanu scientologicku nez falosneho pokrytca ktory sliedi ako pes ci uz osobne alebo online a potom ohovara na konikovi 😀
Skor mi vadia zeny, ktore takto odsudzuju inych ludi
Evidentne to nemala tiez v zivote lahke
Tu je problem v tebe, skus psychoterapiu ak naozaj mas take starosti ako toto
Mne vadia preafektovane typy ľudí, tak isto aj ohováračky a falošnice.
Ale nesúdim podľa vzhľadu, to je každého súkromná vec ako vyzerá a fakt to nic nevypovedá o povahe daného človeka.
Tiez mám kamosku co ma predĺžené, nadpojené a zväčšené všetko co sa dá a je to super baba. Jej sa to páči, cíti sa tak dobre, je to skratka ona. Ja tak v živote vyzerať nebudem a ona by zase nebola ako ja.
Každému človeku nejaký druhý človek proste nesadne. Ži a nechaj žiť....Nik ťa hádam nenúti byt s ňou najlepšia kamarátka.
Áno aj ja som alergická na také, vymaľované, vysedavaju s kamaratkami kade tade, namiesto toho aby doma nieco robili,vyplakavjú ze ich frajer ich podvádza lebo prešli 4 hodiny od kedy ich naposledy pretiahol. Úplne zbytočná existencia
Ale pozor na scientologov, môžu beztrestne zabiť človeka
@misslilac13 Podľa mňa nie sú úplne zbytočná existencia. Pozri koľko žien si na nich zdvíha ego, nízkotlakári v práci nepotrebujú kávu, lebo dotyčná žienka im spoľahlivo dvíha každodenne tlak a ani ohovárať by nebolo koho, ak by neexistovali. Takže je všetko tak, ako má byť.
Boze, to ako keby som písala, že mi vadia kolegyne nad 45 rokov, alebo skarede, lebo sa mali narodiť krajsie. Ak ľudia prestanú riesit vzhľad druhych, bude na svete krajsie
Mne osobne je jedno, kto ako vyzera, ci ma natural styl alebo botox, hlavna vec aky je 🤷
Ja mám zas opačnú skúsenosť , poznám veľa žien typu napichnute pery, umelé prsia atd , veľa ľudí ich samozrejme súdi podľa vzhľadu pritom sú to úplne charakterovo dobre ženy , čisté duše . Napr aj čo chodí česky bachelor bola tam jedna takáto , samozrejme súdená ľuďmi len podľa vzhľadu ( trošku hlupucka ) ale pointa je že bolo vidno že je to dobre žieňa ktoré sa s nikým nehádalo, bola pokojná a bolo cítiť z nej žeby niekomu len tak neublížila. Tvoja kolegyňa mi podľa tvojho opisu vôbec nepríde nejaká divná , skôr naopak je obdivuhodne že si dokázala priznať že zbalila ženatého a že karma ju dobehla. Skôr budeš mať nejaký problém ty keď potrebuješ o tom zakladať aj diskusie . Ja tiež veľa ľudí v mojom okoli nemusím ale nedospela som ešte do takého štádia že mám o tom založiť diskusiu 🤷🏽♀️aký to ma význam ??
Nevadia mi. Alebo mi aspoň vadia rozhodne menej, ako pripecene sliepky domace, pre ktoré je vylizana domácnosť a obsakovany muž a deti alfou i omegou existencie. Každý máme svoje, čo neznášame.
Ja mam take typy rada🤷🏻♀️