Neznášam mužov, čo rozprávajú ženám, že musia rodiť deti a na to sú stvorené. Vidím to na sociálnych sieťach veľmi často a vždy ma to nahnevá. Si ho ho porodiť sám ty chrapun!!!
A k čomu taká nevraživosť?
Síce NEMUSIA rodiť, a ÁNO,sme na to stavané, no nie každá čo porodí, môže dostať titul MATKA.
Na rodenie deti sme biologicky preddefinovane, ale nie je to povinnost. To by mali pochopit nielen niektori muzi, ale aj niektore zeny
A načo si to všímaš? Ja sa s takými jednobunkovcami ani nerozprávam.Väčšinou títo kecali deti len narobia a tam to končí.
To tak rozculil nejaky status na socialnej sieti? Asi to bude osobnejsie, ze? Ved ta nikto nenuti byt s takym chlapom, co od teba chce deti.
Ale veď nám dala príroda ten DAR porodiť dieťa. Muž ho neporodí.
Ale je na každej zene, aby sa rozhodla či sa chce stať matkou alebo nie. Veď keď nechceš mat deti, tak jednoducho nemaj
Akože takto sa rozčúliť pre nejaký status? Ale no….treba si chrániť svoje duševne zdravie
Ci sa ti to paci alebo nie , ženy boli stvorené na materstvo 🙂 to je fakt. Ale svoj život máš asi vo vlastných rukách...
toľko vzrúša pre jeden status... O tehotnom mužovi si ešte nepočula? Tak čítaj 😄
https://m.spuntik.zoznam.sk/cl/1000706/1777411/...
https://www.cas.sk/clanok/175817/tehotny-muz-th...
no ja deti neplánujem ani nemám.Ale v bežnom živote som sa s tým teda nestretla zatial že by mi toto niekto z chlapov povedal takto napriamo do očí.Ale napr na fb alebo v diskusiách to čítam často od chlapov.To máš pravdu.Asi sa obklopujem normálnejšou vzorkou chlapov alebo čo🙂 Ja sa do takých tém ani nezapájam.Nech si tam kuvíkajú čo chcú 🙂
Som chlap a nie som toho názoru. Máme 2 deti, ktoré sme chceli, ale už sú preč tie časy, keď žena rodila od prveho menzesu až do menopauzy pravidelné každý rok jeden vrh.
Úplne najlepšie na tom je, ako všetci uznávajú mníšky, že sa vzdali rodinného života, nemajú deti, och aka to veľká obeta. Ale ked to zrobí slobodná žena - nemníška, že povie, že nechce deti, tak sa idú z toho všeci posrať. Úplny mindblow.
neboj sa, ked raz tí chlapi co to pisu, zažijú porod svojej partnerky a to co príde po nom, tak sa tak uvedomia, ze im stena da druhu.. To su take silacke kydy mužov s malým penisom.
@jamimo Pri čom mám akože skolabovať? Vyzerám, že som transfobna?
@barborachors tak tak👍
@jamimo to nie je muz ale preoperovana zena
@larinka552 to viem... 😉 ak autorku hnevá takýto príspevok na sociálnej sieti, čo potom v reálnom živote? Jedného dňa stretne tehotného "muža" a odvezie ju vozidlo RZP. Stres a rozčúlenie škodí 😉
nie, nikde som nenapísala, že si neviamaká-fóbna👆 No, len toľko... Ak ťa rozčúli nejaký príspevok (chrapúňa, ako ty píšeš) na Féjsbučiku, kt. tam je denne XY miliónov, čo potom reálny život? Tak to bolo myslené. Možno raz stretneš tehotného "muža" na ulici a aby si pri tvojej úzkej frustračnej hranici neskolabovala. Stres a hnev neprospieva nikomu 😉Lebo áno, vo svete sú aj ženy (ponechali si maternicu práve "len" kvôli zachovaniu genofondu a vedeli, že ak ju nebudú mať, tak si dieťa nevynosia a cesta k dieťaťu bude náročná) ktoré sa identifikujú ako muži, úradne sú muži, tak si sami aj deti porodia. Taký je svet.
@jamimo presne tak, netreba sa rozculovat 😃
Je to tvoj muž, že ťa to štve? 😀
Nejakú ženu to možno poteší, že ju nejaký muž vidí ako ženu a dokáže pochopiť rozdiel medzi pohlaviami. Nemusíš z toho robiť kovbojku.
Na socialnych sietach som to este nevidela, ale dost vela muzov ma taky nazor.