Vadí mi, že som nerozhodná

22. apr 2024

Vadí mi ze som nerozhodna. Nejak sa rozhodnem q potom sa začnem nad tým zamyslat znova a znova až premýšľam ci som sa naozaj dobre rozhodla.

egonsk
22. apr 2024

zvladanie neistoty a rozhodovanie patri k dospelosti a zivotu. Niekto je viac zamyslavy a rozhoduje na zaklade vela faktov a kriterii, iny zase robi rozhodnutia hned po prvom podnete. Tym sa lydia odlisuju, nie je to nic nezvykle 😉

autor
22. apr 2024

@egonsk až nato ze to potom vyzerá ze neviem co chcem.

egonsk
22. apr 2024

si uz dospela? ak ano, mozno este len vekovo, alebo to patri k tvojej osobnosti. Clovek sa meni a dozrieva (formuje) aj na zaklade zazitkov, zrejme teda u teba este nenastali take, ktore by ta posunuli. Neboj, svet sa koli tomu nezruti. ;) Ale ak chces mat pre seba istotu, ze netrpis nejakou poruchou, psycholog i psychiater ti bude vediet zhodnotit a pomoct.

svokrinjazykmonika
22. apr 2024

Nie si blíženec alebo váhy? 😅

autor
22. apr 2024

@svokrinjazykmonika nie, skorpion 😀

autor
22. apr 2024

@egonsk som. Skôr mam problém v rozhodovaní, čo sa týka vztahov - mužov 😀

egonsk
22. apr 2024

no pokial sa to tyka len muzov, tak to je potom v pohode 😁

autor
22. apr 2024

@egonsk no podľa mňa ani nie, keď raz poviem ze chcem potom som taka ze nie a zasa nas5 ze hej.. tak sa to strieda

egonsk
22. apr 2024

no su chlapi, co to s tebou preklenu a potom uz budes len chciet 😉
Takmer kazda zena je v pociatkoch nerozhodna, niektora viac, niektora menej a chlapi ked uz maju nieco za sebou, tak s tym pocitaju.

liusa82
22. apr 2024

toto robí moja mamča celý život ide ma z nej poraziť.A to je už dôchodkyňa😀 akže neviem či sa to zmení vekom.Ja som jej presný opak.Ona ešte aj nad obyčajnou somarinou v obchode rozmýšla zobrať alebo nezobrať🙂 a s tými váhami je to pravda.Dosť ich poznám čo toto stvára.Ja som vodnár mne to nehrozí🙂

vifoncitta
26. apr 2024

Presne nad tymto problemom sa zamyslam aj ja dlhsiu dobu..zneprijemnuje mi to každodenne bytie...a este horsie je to ze mam na kazdu situaciu dva pohlady...potom vlastne neviem inklinovat k zaveru kedze sa na neho pozeram aj z tohto aj z tohto uhla...

autor
26. apr 2024

@vifoncitta koniec koncov ak to bola nerozhodnosť vo vzťahov, tak vždy tam bol nejaký háčik a nakoniec sa to ukončilo tak ci tak.. čiže možno to nie je až také zlé 😀

vifoncitta
26. apr 2024

vo vztahoch nerozhodna niesom som dost striktna na to koho si pripustim k telu,ale nerozhodnost vo veciach ako napriklad objednala som syna na nepovinne ockovanie kedze mi to odporucila doktorka ale nakoniec som tam volala ked som prisla domov ze to rusim ze som si to rozmyslela...😅