Rozišli sme sa už veľmi dávno, 10 rokov dozadu. Ani sme neboli dlho spolu, rok a pol. Ja som si hned po tom našla niekoho iného. Z časti len tak, na flirt, na zabudnutie. Vôbec som to nebrala vážne, ale nakoniec sa to vyvinulo tak, že sme spolu doteraz a čakáme spolu vytúžené dvojičky. Môj život je dokonalý, nič mi nechýba, som veľmi šťastná a spokojná. Ale v poslednej dobe na bývalého veľa myslím. Nie romanticky, skôr že ako sa má, čo robí. On bol po tom rozchode dosť nevyrovnaný, prešiel si normálne fázou popierania, prosenia, snažil sa nás všemožne rozdeliť, poohovaral nás všade kde sa dalo -malé mesto, každý každého pozná. A ja mám pocit, ako by sme to neuzavreli, že som v tom čase nevedela komunikovať, bola som bud hnusná alebo som ho ignorovala, pretože som od neho chcela už mať pokoj. Minule som ho stretla, nežijem už v tom meste chodim tam len občas a ani sa mi nepozdravil. Určite ma spoznal, bol tam s partiou, oni ma normálne pozdravili privítali. To cíti po takej dobe takú silnú zášť, že sa na mňa nedokáže ani pozrieť? Veď sme spolu neboli dlho. On síce tvrdil, že robím chybu, sme si súdení bla bla… ale asi to tak je len z jeho strany a ja mám teraz výčitky, že som vtedy k nemu nepristupovala citlivejšie. Vedela som ako veľmi ma miluje a bola som dosť krutá keď mi miestami vypisoval. Zaujímalo by ma ako sa má, čo mám nejaké informácie tak sa za tých 10 rokov nikam neposunul, vraj za to viní mňa. Vraj povedal na môj rozostavaný dom, že sme tam mali bývať spolu. A ja proste nechápem. 10 rokov prešlo a on je stále v prdeli z krátkeho romániku, ktorý od začiatku nikam neviedol? Alebo som túto jeho “traumu” spôsobila ja tým prístupom po rozchode?
Nechápem čo ťa to trápi. Rozchod bol pre niečo a ty si tým len získala snáď skvelého manžela a deti. Uzavreli ste to tak ako to bolo v tej dobe možné a ako si on zariadil život je jeho vec. On ťa ohovára a viní za všetko a ja sa ti čudujem, že takému chlapovi venuješ svoje myšlienky a nebodaj sa chceš s ním po toľkých rokoch aj osobné stretnúť a pitvať sa v minulosti? Neblazni.. načo by to bolo dobré?
Ty si len pograguluj k dobrému rozhodnutiu a ži svoj život. Toto absolútne vypusti z hlavy.
na takého debila myslíš? Preber sa
Ja by som len rada aby sme na seba nezazerali a netvárili sa že sa nepoznáme. Dlho som nežila v rodnom meste, teraz sa do okolia znovu sťahujem a proste chodíme na rovnaké miesta, poznáme rovnakých ľudí. Je veľká pravdepodobnosť, že sa občas stretneme. Nechcem s ním byť kamarátka, len by som bola rada keby sa prenesie cez tú dusnú atmosféru aby sme mohli vedľa seba existovať bez trapného uhybania pohľadom a podobných detinských reakcií. Chová sa úplne rovnako ako keď sme sa stretli po rozchode, keď som tam ešte bývala. Ja len chcem aby sa začal chovať konečne ako dospelý človek. Dnes som išla z obchodu s mužom a on išiel okolo na aute. Tak normálne pridal a išiel do zákruty akože na “frajera”. Veď toto robia 18 ročné deti.
Pre teba to bol krátky románik, pre neho oveľa viac. Evidentne v tebe videl niekoho, s kým chce byť navždy. To aby ste si vy ženy nemysleli, že iba vy rozchodmi trpíte a vy ste tie, ktorým je vždy ublížené. Jeho reakciám sa nečuduj, nedala si mu v ničom šancu a zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Iný už nebude nikdy, ale keď sa stratíš z jeho života, tak možno je ešte šanca, že keď nájde lepšiu ako ty, tak sa vráti do normálu.
Rok a pol je romanik? 😂
Keby si naozaj “stastna a spokojna”, nejaky ex je to posledne co ta trapi. Nejaky kostlivec v skrini tam bude, aky, to vies len sama.
Asi Ti robi dobre, vrtat sa v minulosti. Nechaj to tak, nevyrovnal sa, tak sa nevyrovnal. Mas svoj novy zivot, tak ho zi, lebo sa zbytocne zamotas
@sevrin ale po 10 rokoch? Je síce pekné, že on vo mne videl celoživotnú lásku, ale tak mal sa podľa toho aj správať a nie si žiť život nedozretého decka, ktorého najväčší problém je, kde a ako sa zabaví každú noc.
@gladys_07 aj keby som nejakeho mala, tymto človekom by som si ani náhodou neprilepšila. Myslím si, že každý pár má kostlivcov, dokonalý pár, ktorý nemá žiadne problémy neexistuje. Ale nie je to nič zásadné. Za 10 rokov už ma málo čo prekvapí. A áno beriem to ako románik, lebo sme spolu ani nebývali, neriešili žiadne zásadné životné rozhodnutia, ani sme sa v ničom zásadnom nezhodli, totálne odlišné predstavy o budúcnosti. Vtedy som bola mladá, stačil mi dobrý sex a milé slovo. Ale do reality nepoužiteľný človek. Preto románik
Ak to tak citiš, tak ho kontaktuj a vysvetlite si to. Stretli ste sa v nesprávnom čase. Nevyzretý bol aj oj aj Ty, keď píšeš, že si bola k nemu po rozchode krutá. Možno mu to pomôže uzatvoriť v sebe tú etapu života, pomôžeš mu sa od Teba odpútať a odpustiť Ti. Treba vedieť tiež citlivo viesť rozhovor o minulosti, aby si nezačal niečo namýšlať a zasa si mu neublížila.
Tak v tomto pripade si naivná.. tu myslienku vyhoď z hlavy, ak si v živote šťastná, tak si to nekaz.. a netráp ani jeho, daj mu pokoj