Ahojte už dlhšie nám to škrípe v manželstve. Hlavne ja už nič necítim k manželovi ako kedysi. Nemám nikoho iného mimo manželstva. Je to už dlhšie a je to tým že má sklamal nie raz. Od začiatku roka je to asi tak že chodí si do práce ako on chce peniaze vyloží keď on chce. Doma nič nespraví nepohne ničím. Keď si nakupim z rodičovského čo dostávam to vtedy by jedol a keď mu poviem že treba si nato aj zarobiť začne vykrikovať a vyhadzovať má. Lebo byť v ktorom bývame je po jeho rodičoch. Nebaví ma sas ním hádať len tým deti trpia. Poviete si načo si s takým........ No ľahko sa to povie.
Chcem podať o rozvod a výživné na deti. Ale najprv chcem si nájsť podnájom aby som mala kľud ja a deti.
Chcem sa spýtať z vašich skúseností je možné nájsť podnájom s deťmi za rozumnú cenu.
Ďakujem za odpoveď a rady.
čo je to podnájom za rozumnú cenu... 😉
si na RD? počkaj ešte, pôjdeš do práce, všetko sa urovná...
nešpekuluj hneď keď ani nemáš kde hlavu skloniť. Najskôr si všetko dobre premysli ...
O výživné môžeš požiadat aj počas trvania manželstva, neprispieva sam od seba, nariadi mu to sud
vsetko sa da ked sa chce..ale zalezi aj kde zijes a kolko deti mas,, a ci mas na najom ..