Mam 20 rokov, som trochu v tom zúfalstve kde by som chcela mať seriózny vzťah. Pre mňa je ľahké sa dať do vzťahu ale môj najväčší problém je či si vôbec sadneme a či ta druha polovička by chcela byt v serióznom vzťahu. Neviem či mam hľadať alebo čakať. Či to samo časom vôbec príde?
Z vlastných skúsenosti by som určite nehľadala na tinderu.
V 24
V 35 😊 teraz budem mať 42, rok sme zobrati a čakáme bábätko. Nikdy nie je neskoro a v 20 r., tak to je času a času
Na vážny vzťah máš ešte kopec času.
V 18, láska na prvý pohľad 🙂 15 rokov sme spolu
Mala som 22 🙂
zas to spomeniem. mam klientku ktora svoju osudovu velku lasku stretla po 70- tke. takze nikdy nie je neskoro. (mala muza aj deti ale ....)
v podstate kazdy vztah je osudovy - dobry aj zly. niekam ta posunie, nieco ta nauci ....
vzdy je moznost ze to nevyjde ale stoji zato to skusit. neskusis nezistis.
20
21
Mala som 16 rokov.On 18
Mala som 18, v 19 sme sa brali, sme spolu už 15 rokov máme 8 ročnú dcéru
Ja si myslim, ze jediny pravy je mytus. Hoci svojho muza by som nevymenila ked ho uz poznam 🙂 no myslim, ze v skutocnosti clovek dokaze vychadzat a mat naplneny vztah s mnohymi ludmi, neexistuje len jeden jediny na svete. Takze treba len skusat a mozno popri hladani najdes niekoho, kto sice nebude dokonaly, ale dost dobry na to, aby ti to stalo za to ostat s nim dlhsie
V 30.
Ono, vela manzelstiev zakapalo pretoze sa brali prilis mladi....to co vyhovuje nasmu 20rocnemu vkusu nemusi vyhovovat aj v 40tke vsakze. Napisu tu aj zienky ze toho praveho stretli v 15, akoze ok, moze byt, ale teda nech napisu ked budu mat po 50, 60tke ci su stale spolu a stastni....
V 16 budeme spolu už 10 rokov
30. Po ukoncenom 9 rocnom vztahu lebo sme zistili ze sme sa uplne rozisli v pohlade na zivot medzi 20 a 29. Takze v 30 som nasla partnera, cakame babatko, za tri tyzdne svadba, rozumieme si aj bez slov
36😉
@claraaaa Ja som mala 21. Sme spolu 20 rokov. Tak nejak sme tí, ktorí sme sa formovali spoločne. Ale vždy sme si rozumeli, rovnaké názory na život. Boli a sme kamoši, ktorí sa vedia o všetkom rozprávať a hlavne sa smiať. A ľúbime sa. Od začiatku sme sa nehrali na to, čo nie sme. Každý z nás má svoje negatíva a vedome sme ich prijali. Ale napríklad, ja keď sme vtedy začali, tak som absolútne neriešila serióznosť nášho vzťahu. Boli sme na výške, svet gombička, boli sme spolu, lebo nám bolo spolu fajn. Brali sme sa po 7 rokoch.
Spoznali sme sa keď som mala 15. Dali sme sa dokopy až o 2 roky.
25 rokov som mala.
pride to samo...v 25