V akom veku ste sa odsťahovali od rodičov?(internát sa neráta)
Presne 20 rokov a 8 mesiacov
20 rokov a 5 mesiacov
je tu asi miliarda tém, skús len pod svojim príspevkom pozrieť, tam sa môžeš inšpirovať habadej.
21
19
Veľmi skoro 17 r
Čakali sme bábätko tak sme začali s manželom bývať spolu♥️(sme.spolu doteraz,uz krásnych 15 rokov)
22🙂
20 🙂
Preco by sa neratal,ak som si ho sama platila? :D ... tak potom ked som zacsla studovat na mgr... podnajom sa uz rata? :D A aj tak som nezila pred tym s rodicmi. :D
2tyzdne po maturite.
Po maturite som isla na VS, byvala som na internate, to sa vraj nerata, ale potom som sa uz byvat k rodicom nikdy nevratila, takze po skonceni VS som uz na internate nebola, to sa uz rata a teda od 23 rokov.
20
@ivangeline tak asi to myslela tak, že ak človek odišiel na strednú na internát a vracal sa na víkend domov, nie je to odsťahovanie sa od rodičov. Ja beriem odsťahovanie sa od rodičov to - že mám svoje veci u seba a k nim chodím na návštevu . TAk ak si v podnájme a nechodíš k rodičom na víkendy pre jedlo, čísté prádlo a pod. tak je to podľa mňa už odsťahovanie sa.
Ja som mala 23, keď som išla do vlastného. Pred tým som chodila hore-dole aj v zahraničí som bola, takže už po 18tke to bolo také - raz doma, raz inde.
19
Po skonceni VS, 24r.
V 20 - od 18stky ( keď som ešte byvala s otcom a mladšími súrodencami v rodinnom dome ) som mala v našej obci žiadosť o nájomný obecný byt . Ešte som nemala ani partnera .
@kvetinka75 Zila som so starymi rodicmi. Pocas vysky som si uz prala na intraku a pomaly sa stahovala.. a podnajom v Anglicku sa hadam uz rata. :D Skolu som pokracovala tam.
17
20, mama zomrela a ja som proste musela..
21
21
23
Čerstvých 21
Ja v 29 rovno do vlastneho, tesne pred dizertaciou, cize v podstate ku koncu studia, skolu som mala v mieste bydliska tak nebolo treba skor 😉
V 27, a a vratili sme sa s muzom a dietatom naspät k mame kedze ma velky dom a poprosila nas o to. Muz je s tym v pohode, ja celkom tiez. Aspon si pomozeme navzajom.
Mala som 24 keď som sa odsťahovala do podnájmu a minulý rok keď som mala 32 tak som sa vrátila naspäť. 😀
18
21