Ten pocit, keď si uvedomíš, že nie si uňho na prvom mieste.
Posledného pol roka som si myslela, že mám zle obdobie. No dnes som na všetko prisla. On ma berie ako samozrejmosť a nás vztah nie je preňho priorita- mali sme ísť na vylet, on na to zabudol a isiel kamarátovi pomôcť s drevom. Dnes sme tiež mali ísť na vylet, on na to zabudol a uz sa niekomu sľúbil…
Doma upratujem, varím, peciem - nepočujem dakujem. Ja som cely deň v robote, on ma napr. voľno, spi do 11 nevie po sebe upratať ani posteľ, ide si zacvičiť a potom k mame. Ja pridem domov unavena, doma bordel, mäso z mrazaku samozrejme nevytiahol a jeho nikde. Príde večer a cely čas trávi hraním hier na telefóne. Nebaví ma tento vztah a dúfala som, že sa mi zo zase nepokazí ale ja asi nemam stastie na chlapa, ktorý by si ma vážil a nebral ma ako samozrejmosť.
@bagre nebol taky zo začiatku, ale robota (hlavne cudzia) bola prednejšia .. a samozrejme som nevedela že jebe na všetko keďže byvame spolu asi pol roka predtym sme prespavali len
Čo tá pri ním drzi? Evidentne si pre neho len gazdinka a milenka.
Nájdi si takého pre ktorého budeš kráľovna
@pribinak nemam kam ísť, to je najväčší problem.. stavila som všetko na jednu kartu a nevyšlo to
4.pouč sa z chýb
5. najprv musíš vedieť koho hľadať...
A ked si k nemu chodila tak mal upratane?
Ach jaj. Nepríjemná situácia veru. Rozprávala si sa s ním o tom predpokladám..(?) ... ale veď on nemá problém, to ty si večne nespokojná, čo furt riešiš, veď on ťa má rád..a bla bla bla.. že? Nevar, neper, keď ho nezaujímaš a nezaujíma ho ani váš vzťah, donútiť ho nemôžeš. Staraj sa o seba, venuj sa sebe, rozmaznávaj sa a jeho nechaj tak. Aj keby si mu modré z neba znášala každý deň, tak mu to bude šum a fuk. Šetri peniaze, ak máte spoločný majetok- sadnúť a vydebatovať ako to vyriešite po rozchode, rada by som ti napísala niečo ako on sa spamätá, on si uvedomí, nie, neuvedomí. Lebo keď ťa človek miluje, nemusíš si vynucovať jeho pozornosť, ani jeho vďaku.. robí to sám od seba a robí to rád- pretože mu na tebe záleží, preto, že ťa chce vidieť šťastnú. Keď mu je to jedno dnes... bude mu to jedno aj zajtra, aj o rok. Môže sa chvíľu tváriť že nie, ale pretvarovať sa nikto nevydrží viac ako 2-3 týždne.
@kitycat býval s rodičmi takze mamahotel
Tak zožeň si pre seba podnájom a ihneď ísť od neho preč.
Ako nemáš kam ísť? Rodičia, kamoska, podnájom, ubytovňa
Miznosti je kopec.
Nastav mu zrkadlo a urob to iste ...a popritom zabezpec sama seba aby si nebola odkázaná na chlapa
Takze dalaia, co pre vidinu vztahu zo seba spravila Putku obycajnu... Pozmetaj svoju hrdost. Neviem kde si byvala pred tym ako ste sa zostajovali a ako mate najomnu zmlucu ale da sa dat vypoved z najmu, ty si chod do nejakeho bytu kde sinprenajmes len izbu a on nech ide spat do mama hotela kym sa dalsia Putka domaca nenajde co by nemala hrdost a obskakovala.
To ste sa nestriedali v upratovani?
Keď si neváži to co pre vás robíš, tak sa na to vykašli. Raz by som po ňom upratala posteľ, či náhodou nezabudol, ale po ďalší krát treba nechať tak. Keď on zabudne na výlet, choď s kamoškou alebo s niekym a ty nabudúce zabudni kúpiť to mäso na večeru. On nie je muž, on je chlapec a byť vo vzťahu s neschopnym nevdacnym deckom?
Prišla by som z práce, išla cvičiť a večer očakávala teplú večeru aj s koláčom, neprala by som, neupratovala...ale toto musíš vydržať možno aj 2 týždne nielen 2 dni...možno to pomôže možno nie
máte deti? ak nie tak zbytočne strácaš čas... mladý pán má už iné priority ako teba...😉
Radšej sa ho zbav , on potrebuje chyžnú a nie partnerku. Keby ste mali nebodaj dieťa tak máš odrazu dve musela by si sa starať o bábo aj o neho. Koľko .a rokov keď má potrebu hrať sa stále s mobilom ?
Sama sa das do role gazdinky, kucharky, upratovacky, zarabajucej zeny a potom sa cudujes ze to muzovi vyhovuje. Nechaj sa pozvat na veceru, kino, na dovolenku(aj keby len na vikend prec), skus mu to navrhnut a podla jeho reakcie na tuto poziadavku sa zariad. Ak bude pozerat ako tela a nic z toho nebude, tak bal seba chod hoc aj do podnajmu, ved pracujes nie si na jeho financie odkazana. Ci? Ver ze su muzi, ktori robia pre svoju zenu prve posledne, pre toho tvojho si handra. Alebo s nim zostan, urobte si dieta, ved to ho urcite zmeni na super muza....
@zooeynka mna baví starať sa o domácnosť keď vidim že ten chlap je zato vďačný a váži si to, ten moj to berie ako samozrejmosť.. bol tak vychovaný, u nich doma sú ženy ako handry čo všetko robia a kazdy deň vstávajú o 5tej 🤮
1. vlastna samostatnost. Dosiahnut ju. Ak ju mas, tak ju kvoli chlapovi NIKDY neodlozit. Nevzdat sa jej.
2. prestat hned od zaciatku vztahu (ci spolubyvania) kmitat ako vcielka-robotnica, aby videl ako si ho domacimi pracami vazis a aky si ty kauf. Ze si hodnotna, sikovna zenska.
3. Dat najavo, ze ked sa mieni chovat ako cip, tak dovidenia. Co ti umozni bod 1.
Bude si toho vedomy a bude si viac vazit s nim si, aj ked mas ine moznosti.
Pišeš nemám kam ísť všetko som stavila na jednu kartu.Predtým si bývala kde ked pišeš že pol roka iba bývate spolu ON býval v mama hotel a ty si bývala kde.Ved snád si musela niekde bývaťa žiť.Tak prečo nemáš teraz momentálne kam ísť.Teraz kde žijete je čo podnájom, jeho bývanie spoločne bývanie.Nenechala si si otvorene žiadne dvierka ak by ste sa náhodou rozišli.
Odporúčam skvelý podcast Ako si nezobrat teľa https://open.spotify.com/episode/2iBa0NjaAmII7h...
tento vztah ta naucil, co nechces, aka byt/ nebyt, co zmenit. Popremyslala by som nad tym a hladala riesenie. bez neho. nemam kam ist? a kto ma? vsak zacni riesit tak aby si mala kam ist
Len takýto prístup ho ovplyvnil po všetkých stránkach a má odlišný pohľad na ženu ako by si očakávala a aký by si si zaslúžila. Jeho nepretvoríš, proste nieje pre teba vhodný, on potrebuje sekeru, ktorá s ním zatočí a keď nie, tak bude starý mládenec. Chceš prežiť takto polovičato svoj život iba pre argumenty ako "Nemám kam ísť" , "Keď ja ho ľúbim" a pod.? Hľadaj riešenia..Ešte si nenapísala či máte deti. Ak nie, o to jednoduchšie pre teba. Robotu máš? Ak áno, tak sa uskromni, choď do podnájmu, zober hypotéku, na čas ku rodičom alebo vymysli akékoľvek pre teba vhodné riešenie. Je veľa spôsobov, len sa treba odhodlať na zmenu pre lepšie zajtrajšky. Kým niečo nezmeníš dnes, nečakaj iný zajtrajšok.
@strejdo001 nemame deti.
Odišiel z jedného hotela do druhého🙂tak sa po robote tulaj, chod po obchodoch za kamarátkou.Nemate deti nemusíš sa ponáhľať domov naložiť jesť.Moze aj on niečo uvariť, upratať, keď má voľno ziadas ho o to?
Pekné teľa si si zavesila na krk....slúžka a ešte k tomu s "výhodami"
A otvorene sa a ním porozprávaj tak, ako to píšeš sem..Keď nemáš na to odvahu, to znamená, že sa ho bojiš. Keď sa ho bojíš to znamená, že nieste si vo vzťahu seberovní, má navrch, čo je ďalší signál na rozchod.
1. zo vzťahu preč
2. hľadaj lepšie
3. čo si videla na tomto?