Už neviem ako povzbudiť kamarátku

18. jan 2024

Je mi velmi luto najlepsej kamaratky, sme ako sestry. Ma 33 rokov a strasne tuzi po rodine po detoch a po manzelstve, lenze este nikdy nestretla toho praveho. Uz niekolko rokov sa stretava s muzmi z internetu, ale tam je to sam pofiderny jedinec. Uz neviem ako ju mam povzbudit uz som minula vsetky rady typu ten pravy ta este len caka, neboj sa este nie si najstarsia, a pod. Ja mam muza 2 deti, stastne manzelstvo, s mojimi detmi sa vzdy velmi rada hra, bola by uzasna maminka. Stale na nu myslim, je mi jej luto, vcera sme spolu boli az mala slzy, ze by chcela byt uz tiez mamou....Uz som mala na jazyku, ci nezvazuje adopciu, viem, ze sa to da aj ked je rodic sam...Neviem...co by ste poradili poradit? dakujem

hylary
18. jan 2024

Netlacit na pílu... To je to najhoršie čo moze byt

oli18
18. jan 2024

Mala som taku kolegynu. Jedneho dna si vyhliadla kolegu a povedala: "ked sa vratim z dovolenky, hodim sa na Jana". Tak aj bolo. Su spolu 40 rokov.

martinkatinka
18. jan 2024

Tak nech ju tvoj muž zoznámi s nejakými jeho slobodnými kamarátmi.

mila23
18. jan 2024

podla mna strasne tlaci na pilu a tym padom to zufalstvo aj nejak vyzaruje do okolia...keby nato prestala trochu mysliet - skor by sa jej podarilo niekoho spoznat

pbra40
18. jan 2024

Mam známu. Túžila po rodine, nemala šťastie na partnera. Tak si poriadila dieťa s náhodným na diskotéke. Nie ideálne riešenie, dcéra má už 6 rokov teraz, mala aj náročné obdobia samozrejme sama s dieťaťom. Ale možno je i toto cesta, ak si trúfa byť slobodná mama. Náplní tým materinský časť a ten pravý partner možno príde neskôr

h2
18. jan 2024

@pbra40 Touto cestou by som nešla. Nemá istotu, že sa jej podarí otehotnieť na prvý šup. A chodiť dlhodobo sexovať s rôznymi cudzími chlapmi by som neriskovala, skôr, ako tehotenstvo, si uženie pohlavnú chorobu.
Okrem toho, nie každý má na niečo také žalúdok.

muchotrafka298
18. jan 2024

Ja mam tiez znamu, ktora bola tak zufala, ze sa dala oplodnit prvym chlapom, co stretla. Bol to cudzinec, "kanec par excellence" s tym, ze si narobil "deti ako smeti" kade tade, proste frajerky furt nejake nahanal, jedna mu nestacila. Ona sa zanho vydala, po par rokoch je rozvedena, sama s detmi. On sa o decka nestara, da prachy a tym to konci, ani im nezavola ani nic. Kazdy jej hovoril, ze teda nech si dieta necha (prve ked otehotnela a svadbu chystala) ale jeho si nebere. Ona bola vyslovene tak zufala, ze ju nikto nechcel, ze otravovala chlapov kade chodila. Pritom nie je skareda vyslovene, skor je to komplikovana povaha a s malokym sa zhodne.

liusa82
18. jan 2024

daj jej prečítať tuto témy na koníku a hned prestane túžiť😀 to nebolo myslené teraz ako na posmech ale realita.Ved každý druhá téma krach manželstva,nevera,ako dieťa neposlúcha a aké ťažké je byť matkou.Teraz po takom dačom túži a ked to ozaj príde bude ešte s radosťou spomínať na roky bez muža a detí

ivangeline
18. jan 2024

Podla mna skor naopak. Vobec nema jasno. Ked ma jasno,nech to jasne komunikuje a najde muza,kt v tom ma tiez jasno. V dnesnej dobe..bohuzial.. malo je takých rovesnikov.. skor 40tnici. ;D

nifnea
18. jan 2024

@liusa82 presne tak😀aj mna to napadlo.den straveny na koni asi nechcem deti a uz vobec muza.toto tema samy exemplar..u nas podobne tiez akurat s tym rozdielmom ze sa mi uz nechce zakladat temy o tom istom dokola ze muz neni ten najlepsi otec a dokonaly manzel😕

liusa82
18. jan 2024

@nifnea koník by mal byť povinné čítanie pre mladistvých🙂

smilingwoman
18. jan 2024

33 vôbec nie je veľa rokov,kopec žien dnes rodí prvé dieťa okolo 40tky. Netreba tak tlačiť na pílu. Môže si zatiaľ užívať, venovat sa sebe, cestovať. Nema nejake ďalšie single kamarátky?

ahhola
19. jan 2024

@h2 kto neriskuje, nemá. Ja poznam starú pani, co sa takto spustila s Jugoslavcom. Ma super dcéru a vnukov od nej,malá, šťastná rodina💕... "Keď budem zomierať, nemusí sa mi premietnuť celý môj život, iba ten styk na plazí pod hviezdami s tým 2m Zoranom , co bol tú jednu plodnú noc iba môj...

h2
19. jan 2024

@ahhola Kto neriskuje nemá, ale môže sa stať aj to, že ani ten, kto riskuje, nemá. Stará pani asi v mladosti nešla do Juhošky naschvál otehotnievať. Prežila tam vášnivú noc, ktorá mala následky. Veľmi pochybujem, že tam ona plánovala počať dieťa. Autorkina kamoška má 33. Môže sa jej pokojne stať, že pretiahne aj pol mesta a tehotná stále nebude. Len sa bude stále viac a viac hnusiť sama sebe za to, čo robí a bude frustrovaná z toho, že to aj tak neprináša výsledky. Lebo chlapi tiež nie sú sprostí, aby mali nezáväzný sex na jednu noc bez ochrany.

ahhola
19. jan 2024

Áno, možno bola v rovnakej situácii ako kamka autorky. Šťastná, prešťastná, ze to tak vypalilo😂

muchotrafka298
19. jan 2024

Podla mna 33 rokov nie je taky vysoky vek, aby silou mocou bolo treba tlacit na pilu a urychlene niekoho hladat. Ine by to bolo, keby mala kamaratka 40 rokov, lebo tam uz aj fertilita je uplne niekde inde. Ja som mala kamosku, ktora v 39 rokoch nasla konecne normalneho frajera a mala pocit, ze svet gombicka, ze do par mesiacov dve ciarky na teste. Bohuzial neboli a velmi ju to trapilo. Len ona bola v inej situacii, proste uz bola "stara".

katkami123
19. jan 2024

Ale má 33 rokov, jasné, že je ešte mladá. Bola som v nemocnici s prvorodičkami tesne pred 40, ktoré si našli životného partnera až neskôr. Len netreba tlačiť na pílu a neustále to riešiť. Keby si našla iné koníčky na vyplnenie času, aj by to tak nebrala, stretla nový okruh ľudí. Takto chodí ku tebe, tam už vidí rodinu, tak to vníma, že jej niečo uniká. Neuniká, nech len preberá, v tomto jej fandím, že sa neupla hneď na prvého debila.

nelka93
19. jan 2024

@liusa82 no to by im perfektne pomohlo. Kopa žien po kope, ktoré sa málokedy zhodnú. V každom druhom sa ohovaraju a nadávajú si.

jana_eyre_2
19. jan 2024

Ja si myslím, že ak človeka niečo trápi je úplne jedno čo mu kto poradí.. ty ju len ďalej vypocuj, uisti že chápeš.. ale nemáš s tým reálne čo urobiť, pomôcť.. veď to že si jej butlava vŕba je pomoc..

Info o adopcii spomenúť kľudne môžeš, nepríde mi to nevhodne.. alebo nech zváži či nechce byť profesionálna mama, či by na to mala vlohy..

katkami123
19. jan 2024

@jana_eyre_2
Adopcia alebo profesionálne rodičovstvo by som kamoske poradila až tak o 10 rokov neskôr, v prechode, keď už fakt nebude iná možnosť. Nie teraz, to ju akurát urazí.

oli18
19. jan 2024

@ahhola asi pises o mojej znamej. Nie je Vychodniarka?

ahhola
19. jan 2024

@oli18 nie😃keď som to písala, napadlo mi, ze sa v tom nájdu viaceré,
... Juhoska, vrchol cestovateľských a iných snov do 89.💦