Ahojte neviem ani ako zacat idem sa skor vyzalovat ako prosit o radu. Mam 10rocny vztah bez deti bez svadby. Priatel je vo vykone trestu kvoli vodicaku. Ja byvam u rodicov. Mam zdravotne problemy a depka na mne vysi ako premoceny kabat. Nechodim nikam. Kamosky nemam. Doma to tiez nie je ruzove a najhorsie je asi to cakanie na toho debila. A vobec uz ani neviem ci cakat ci to ma zmysel, deti mat nemozeme a vsetko to je na ... p.s. Cokolada nepomaha
Ja sa tu už čudujem máločomu, ale na čo Ti je preboha kriminálnik? Vidím na tom vzťahu jediné pozitívum a to, že nemôžete mať spolu deti. Boli by to chúďatá.
Však mu napíš do basy, že s ním končíš a začni nový život. Odsťahuj sa od rodičov - nechápem tento trend sedieť doma, depkovať a čakať ako na Godota. Dospelé dieťa nemá žiť s rodičmi, je to proti prírode aj proti zdravému rozumu. Nedivím sa, že si z toho chorá.
Ak nepracuješ, niečo si hľadaj a stretneš nových ľudí, časom prídu aj kamarátky a aj iný chlap.
Asi najlepšie by bolo osamostatniť sa, od debila a aj od rodičov.
Začať proste sama so sebou.?
Prečo nemáš žiadne kamosky? Prečo nemáš aspoň nejaké malé záľuby ktorými by si aktívne trávila čas?
Zacni nieco robit. Pre seba. pre radost..najdes tak aj priatelov...mozno aj znamost. ;) Cvicenie,nejake hobby,vzdelavanie...
Prestan sa lutovat a zacni nieco robit. Ak mas pocit, ze to vobec, ale vobec nejde - vyhladaj odbornu pomoc. Na tvoje problemy su jednoduche riesenia. Chces svadbu a deti a sucasny muz ti to neumoznuje? Vymenis muza. Vadi ti cakat na partnera ktory je vo vykone trestu? Necakaj a nadji si takeho ktory vo vykone trestu nie je. Nechces byvat s rodicmi? Odstahuj sa. Nemas na to peniaze? Najdi si pracu a chod do spolubyvania. Nemas kamaratky? Napis si na konika do skupiny svojho mesta, ze hladas kamaratku. Mas vela moznosti. Zacni s jednou a ono sa to nabali. Nove byvanie, nova praca, nove peniaze, nove kamratky, nove zazitky ...
zmeny sa udeju, kedy vystupis zo svojej komfortnej zony....
Ked ho uz teraz oznacujes za "toho debila", lepsie to uz asi nebude. A hlavne necakaj, ze on ta svojim prichodom vykupi z tvojho utrpenia, to ziaden chlap nevie zariadit a uz vobec nie ten, ktory sa prave vracia z vazenia 🙂. Asi by som sa sustredila najskor na riesenie tych zdravotnych problemov, ked je zdravie ok, vsetko ostatne ide akosi aj samo. Teraz asi vacsina ludi nikam nechodi, tak nemusis mat vobec zly pocit, ze si jedina. Ale cas sa da vyplnit aj inak, vonku bude teplejsie, vychadzky, beh, korcule, bicykel, doma knizky, serialy, rucne prace,... je vela cinnosti, ktore sa daju robit aj bez partaka.
Nájdi si prácu, skamaráť sa s kolegami, odsťahuj sa od rodičov a uvidíš, že vtedy do tvojho života príde ten správny chlap. To, že je ten ,,debil” ako ho ty sama nazývaš, v base a nemôžeš s ním mať deti, je tá najlepšia vec, ktorá sa ti mohla stať. A časom to pochopíš aj sama.
@jaruna123 ahoj. Ak mas pocit ze to s nim nema vyznam, urob hrubu ciaru a zacni svoj zivot odznova, nemas a nim ziadne zavazky. Bude to tazke,ale nie je to nemozne. Drzim silno silno ✊👊