Neviem ani jak to napísať no nemám rada už svojho priatelia lebo nie sme sobášeny... Je úplne iný jak bol na začiatku..a má úplne blbu rodinu odlišnú od tej mojej..mám nich už všetkych dosť a aj jeho máme spolu dieťa dcéru 7 ročnú ..ktorá je zvyknutá nánas obidvoch pracujeme obydvaja no nemáme sa veľmi ok po tej financnej stránke lebo byvame u jeho otca ktorý žije sám je starý ale plánujeme niečo kúpiť ..lenže rozmýšľam na tým že či to obydvaja chceme tak isto to asi nie..on sa veľmi zmenil za 7 rokov čo sme spolu nebije má nepodvadza má ale není dobrý vôbec nikdy mi nepovie že som pekná aj keď som pekne upravená nič neceny si ma ako ženu ani ako matku všetko čo niekedy urobím alebo poviem je mu na smiech alebo tomu nedáva žiadnu pozornosť..jedným slovom sere namna...o dcérku sa stará má všetko čo potrebuje..lenže ja znim už nechcem byť no rozmýšľam nad financiami a tým životom aký bude ak sa to skončí..neviem čo mám robiť malý ste už niečo podobné ..aspoň pocity a tak?
@veronikaszabova kks oci ma stipu 😆
@veronikaszabova chce to urobiť no nad všetkým rozmyslam aké čo a jak bude
👀
Jedna kamarátka /sme skoro 60tnici/ mi povedala....nikdy ma nebil,nebol neverný,ale nemal ma za nič..teraz na staré kolená ako deti odišli z domu mi to velmi vadí,neviem si predstaviť ako budeme my dvaja na dôchodku/ ešte pracuju/,nemáme sa o čom rozprávať,kašle na mňa,vtedy si ma všimne na chvíľu,ak chce sex....lutujem,že som neodišla,kým som bola mladšía,čo už teraz s tým,len dáko dožiť....
Vždy je to hop ,alebo trop. A keď sú tam aj deti ovplyvní to hlavne tie. Ja som sa rozviedla pre niečo čo tu popisujes. Nebola som milovaná a žene to vadí keď je len za inventár v domácnosti. Tiež som nevedela do čoho idem. Ale vo vnútri som vedela že ak to neskocim tak ma tá začínajúca depresia úplne zožerie. No my sme mali omnoho vážnejšie problémy. To už musíš vedieť ty či dokážeš svojho partnera zmeniť a naladiť na rovnaký postoj k životu. Ak nie tak sa radšej vráť z krátkej cesty.
@kamatopo to je problém že on a nechce zmeniť a vôbec ma nepočúva je mi dosť často jedno čo poviem a ako sa cítim ja..niekedy mu niečo vysvetľujem aj 100x krát aby pochopil a o 5 minut sme tak je sme aj boli ..proste sama neviem čo mám robiť nechcem byť tá čo pozerá na financie a sme spolu len preto to nie na koľko mám dobrú prácu a pracujem stále sa toho nebojím ale neviem fakt corobit on si myslí že je všetko v pohode on namne nespozná že mi niečo je že mi niečo vadí ale tak..asi preto že mu to je jedno lebo ink si to neviem vysvetliť..chcem byť zniekim kto má má rád kto si ma bude vážiť ..a keď nie hoc.budem sama len nech nemám také otázky v hlave či nechat zostať či odísť ..to nechcem
@anonim67
@kamatopo plus jeho rodina ho stále do niečoho núti..ako nie tak že mu to do očí povedia ale dávajú mu niečo vždy najavo..sú úplný iný než tá moja ako nesprávajú sa kumne nejako ,len proste už fakt jich mám dosť ..všetkých lebo dosť často aj on sám uprednostňujú pocity ľudí z svojej rodini než tie moje to čo jeho rodina povie je top.ked mu niečo povedia z mojej je to úplný blud..tak to je a to ma tiež už nebavy ..ako chápem žijem znim ne z jeho rodinou no stále sme aj znimi na koľko nemáme vlastne bývanie a sme v podstate ako unich tak sa navštevujú...
Vieš ale tu ti nikto nedá priami rozkaz odíď !!! To sa musíš sama rozhodnúť. A keď už aj rodina ti vadí tak už si v štádiu len sa zbaliť no máš obavy čo bude ďalej. Ale to ti tu tiež nikto nezodpovie. To ukáže len čas. Možno sa zbadá keď zrazu nebudeš pri ňom, možno nájdeš novú lásku a možno to všetko oľutujes a vrátiš sa . Na čo sa cítiš??? Si silná žena podstúpiť všetky rizika???
@kamatopo hej ja ako chápem že nikto z vás mi to ako nemôže.povedat.. len som chcela vedieť či niekto mal také myšlienky pocity tak ako ja.. vždy si poviem že počkám počkám ale nikdy sa to tak nevyrieši ..ale ďakujem ..aspoň som si uvedomila to že ak budem čakať čo nechcem že ak budem ticho co nechcem že sa stým nič samo neurobí určite odídem ..a uvidím jak to život či osud zariadi
7,14, 20 rokov su klasicke vztahove krizy. Momentalne ti asi vadi vsetko, aj to ze dycha. Teraz si musis rozmysliet, ci to prekonate, ako zavazne su skutocne veci, co ti vadia, alebo idete od seba.
@anonim67 ano, nie si sama, co ma take pocity.. myslim, ze vela zien ich ma, len mnohe si ich ani nepriznaju, lebo si pridu prilis narocne, kedze muz je inak 'v pohode', 'len' ich nemiluje.. a to je predsa uz taky luxus, laska! .. no boze, hlavne, ze nie je nasilnik, neprepije vyplatu a ak sa este aj o deti stara, tak co by princezna chcela, moze byt rada, mnohe to maju horsie.. hadam necaka, ze ju bude na rukach nosit, mala by menej pozerat telenovely 😝
citis to dobre.. odid.. caka na teba lepsi zivot, len si ho musis dovolit..
@reanda to práve nieje násilník ani nič stará sa aj o malú... Len jak hovorím nieje to to čo chcem nechce sa ani zmeniť... A ja us nevládzem ďalej to isté rozprávať že či má nevšimne ak mi nieco je on si vôbec nevšíma namne nič ani to keď som smutná nechcem od neho aby ma nosil na rukách ani nič..len keby sa trošku zmenil a bol iný kumne ale to už čakám príliš dlho a nič sa nemení..ide to k horšiemu 😑
@anonim67 ja myslim, ze dobre rozmyslas a mala by si byvat samostatne, nie s nim. Nech tym dobrym otcom on aj zostane, to ti prajem, ale ty sama osebe by si potrebovala čosi iné. To, ze nie ste zobratí, je v tvojom prípade aj fajn, sa ti to hodí a je ti to na nieco dobré. To, ze citis to, co citis, nie je náhoda.
@kassandra25 Presne aj ja si tak to myslím v hlave ..lebo. Ďalej už to nejde lebo keby bola štipka NATO aspoň že vidím že sa mení ale nič sa nemení a ani. Nechce chcem niekoho kto ma bude rád nie len pre dačo čo pre noho urobím..ale pre rôzne veci a nie tak jak on že len tedy ak on chce tá si ma všimne..
@anonim67 us si vôbec nepovieme ľúbim ťa alebo hoc čo iné... Nepochváli má nič keby aspoň raz za úbohý mesiac mi niečo pekné povedal..ale celý rok prejde a na nič sa nezmôže... A preto hoc aj premýšľam nad tým čo bude ak sa rozideme aj nad malou veľmi premýšľam..ale oco je ako má byť no partner alebo aspoň kamarát to nieje vôbec dobrý .. a preto už to ďalej nezvládam každý deň každé ráno či vecar vstávam a zaspávam stým čo mám robiť a čo kde jak bude..myšlienky v hlave má zožerú keď sa nerozidem...
@anonim67
Fuuuha, oci mi sli von...
Nemilujes ho, odid.