Už mu neverím

9. máj 2023

Ahojte....s priateľom sme sa rozišli pretože som bola upozornena od kamaratok že ma profil na zoznamke no po čase sme sa dali znovu dokopy že to skusime ešte raz....len odvtedy ja už mu proste nedokážem veriť keď mi povie že ma ľúbi,je mu so mnou dobre a podobne veci,neverím že to mysli uprimne a su to len take "frázy" s jeho strany,stale ma to trapi čo spravil už som viac krat rozmýšľala že to skončím medzi nami len vždy niejak nenaberiem odvahu to urobiť keď som s nim...nejake tipy,rady ako si to rozhodnutie udržať?

beata_k
9. máj 2023

A taky "vztah" je od coho dobry?

svokrinjazykmonika
9. máj 2023

Just do it 😉

77daniela77
9. máj 2023

Myslim si ze uz mu ani nikdy verit nebudes....rozmysli si ci to ma vyznam pokracovat🤔

pralinka25
9. máj 2023

a co urobil? podviedol ta? pisal si s niekym? hladal niekoho? alebo ho tam mal uz roky predtym? bol to profil zalozeny uz ked ste boli vo vztahu. aktivne tam chodil?
ja neviem ci sa da vybudovat spat stratena dovera. u mna napriklad nie.
na druhej strane netusime ako presne ju u teba sklamal.

domkakvet
9. máj 2023

Ja si myslim, ze ked bol raz na zoznamke, ze to ze ta lubi nieje od neho uprimne.

toskanka
9. máj 2023

A preto treba takéto veci riešiť za horúca. Keď sa niečo stane alebo sa niečo dozviem a viem, že dôvera je stratená a neobnovitelna. Čo nasleduje, je len boj so sebou samým. Lepšie je vracať sa z kratsej cesty.

eva8
10. máj 2023

Skôr či neskôr sa rozidete, keď mu neveris

modrykonik33
10. máj 2023

Niečim podobným som si prechádzala

dala som mu ešte jednu šancu ale stačila jedna "blbosť" - okomentoval jednej babe foto srdiečkami, v tú chvíľu u mňa už nadobro skončil, nič som sa nepýtala, nič nezisťovala, proste už stačilo a teda vôbec to nebolelo, padol zo mňa obrovský kameň