Stavali sme spolu ,hovoril že ma ľúbi ale neverím mu.
Ukončili sme všetko ale dal mi svoje tri fb a stále ich mám a vie o tom ,napriek tomu si nezmenil heslo. Dnes mi písal že už ho nezaujímam. Ako to mám vnímať?
Ako to máš vnímať: tak ako to napísal. Už ho nezaujimas
Našiel si inú na spávanie.
No nemas ho otravovat. Jasnejsie ti uz nevedel povedat.
Mňa tiež jedna prestala zaujímať, keď písala tak, že som si po nej všetko musel dva krát prečítať, aby som pochopil kontext a pointu.
@sevrin Ja stale nechapem a uz to citam asi 4x 🫣 ake "tri fb" jej dal? 😅
No ešte ze si to opravila 😂lebo stavat spolu a spávať spolu,je teda mega rozdiel.No nic🤷nasiel si inú.Posun sa ďalej a zi svoj život bez neho.
@barbora0308 tiez to lustim....🙈🙈🙈😁
@vierkainka Facebook
to akoze mal tri profily na FB? 😂
A to ti daroval 3 svoje FB profily, ci ako to je? 🤔😁
Ako to mas chapat? Co je na vete "uz ma nezaujimas" nezrozumitelne?
Moja zlatá vsak mne je jasné ze fb znamená Facebook.🤦Vysvetli vyraz " tri fb" akoze ma 3 profily,3 FB účty?
Ktorej casti tej vety nerozumies? Ci Ti to mal napisat takym prapodivnym sposobom, akym si napisala Ty ten uvodny prispevok?
@vierkainka mozno tri lajky😉 Za kazdu noc jeden😉
Asi ste sa mali viac spoznávať a nie spávať...🙂↕️
Preco take robis, ze s niekym nezavazne spavas? To ja najvacsia blbost a hlavne najvacsia sanca sklamat sa 🙂) vykasli sa nanho, bude to nejaky bezcitny magor, takeho ti netreba.
ty kokos keby ti dal kluce od bytu alebo PIN ku uctu tak to by bolo nieco...ale heslo do FB a hoci aj na 5 utov a ty odrazu to beries ako zavazok a neskutocnu lasku nebesku? Ty si fakt len na to, ze funou rozmyslas poriadne pretiahnut a potom dov-dopo
@vierkainka Vsak naskor ,,stavali" a ked postavili ,tak spali...😀
@niekto2hy 😂😂😂😂 zabitý koment toto🙈🙈🙈
čo??
@petamich používa každý jeden
...dal mi 3fb ...to znamená? (vážne nerozumiem) 😏. 3 facky brutto? 3 fantastické bodky? 3 fúry brambor? 🤭
@zuzanita1609 sociálne siete
Heslo do 3 fb účtov si nezmenil,lebo okrem toho už má ďalšie 4 a tam už heslo nevieš. Vnímaj to presne tak,ako to napísal. Lebo na tie jeho 4 nové fb účty už vie heslá asi nová 😂
má druhú 😄
@hara_vara keby len jednu 😂 no vzdávam to
Vidíš... keby ste spolu namiesto spavania naskor stavali tak by sa rozchadzalo tazsie (hypoteka)
*spavali